Lue virallinen kuvaus

Tutustu tulevaisuuteen verkossa tutkintoon Faulknerin yliopistosta!


Tavoitteenamme on valmistaa korkeasti päteviä, ammatillisia ja sosiaalisesti sitoutuneita ala-asteen ja toisen asteen kouluttajia, joilla on sisältöä, pedagogista ja ammatillista osaamista, jotka korostavat luonteen koskemattomuutta, jotka käyttävät lahjojaan palvelemalla toisiaan ja jotka osoittavat ammattitaitoa ja johtajuutta omalla alallaan.

Faulkner-yliopisto on yksityinen kristillinen taiteenopettaja, joka tarjoaa opiskelijoilleen poikkeuksellista koulutusta yli 70 vuotta. Verkko-opetusohjelmamme tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia ​​koulutusohjelmia mistä tahansa maasta. Voit valita minkä tahansa 23 online-koulutusohjelmasta. Olet enemmän kuin numero Faulknerissä. Joustava opetus, joka sopii jokaisen oppilaan aikatauluun ja kristilliseen perintöön, joka on kunnioitettu kaikessa tekemistämme, online-koulutusohjelmamme tarjoavat yksilöllisen kokemuksen kaikille, jotka etsivät Faulkner-tutkinnon arvostusta ja huippuosaamista.

Faulknerin yliopiston aikuiskoulutuskutsu Faulknerin yliopistosta Vimeo.


Online-koulutus Faulknerin yliopistossa

Faulknerin yliopisto on yksityinen, kristillistä liberaaliyliopistoa, joka sijaitsee Montgomeryssä, Alabamassa, joka on tarjonnut opiskelijoille arvostetun uskontoon perustuvan opetuksen paremmalle vuosisadalle. Jotta voimme täydentää laajamittaista kampusohjelmien luetteloamme, olemme ylpeitä tarjoamalla opiskelijoille joukon tutkinto-ohjelmia, jotka voidaan suorittaa kokonaan verkossa. Jokainen ohjelma tarjoaa joustavan, yksilöllisen kokemuksen, syvällisen opetussuunnitelman ja samanlaisen koulutuksen laadun, jota meidän on-campuksen ohjelmat tunnetaan.


Online-kristillisten yliopistojen edut

Oletko opiskellut verkossa Faulknerin yliopistossa? On olemassa runsaasti syitä ilmoittautua johonkin 23: n online-tutkinto-ohjelmaan. Tässä on vain muutamia online-kristillisten yliopistojen, mukaan lukien Faulknerin yliopiston tarjoamia etuja:

  • Ohjelmat tarjoavat joustavan, mukautetun ajastuksen mieltymystesi mukaan.
  • Monet ohjelmat voidaan suorittaa nopeammin kuin kampuksen vaihtoehtoja.
  • Tarjoamme kilpailukykyiset lukumäärät, jotka sopivat talousarvioosi.
  • Jos sinulla on työtä, ei tarvitse laittaa sitä takaisin polttimeen.
  • Kampuskäyntejä vaaditaan harvoin (tietyissä ohjelmissa on kampuskursseja).
  • Voit opiskella missä haluat, miten haluat.
  • Opiskelijat voivat valita monista aiheista - ohjelmamme kattavat kaiken raamatullisista tutkimuksista oikeuslaitoksen hallintoon.
  • Erityisetuja ovat veteraaneja ja nykyisiä sotilashenkilöitä.


Kristillinen koulutus

Faulknerin yliopiston online-ohjelmat tarjoavat enemmän kuin vain tutkintoa. Jokainen opetussuunnitelma on inspiroinut koulun tehtävän ja arvojen, jotka pysyvät uskollisina yliopiston ylpeänä kristilliselle perinnölle. Riippumatta siitä, millainen aihe kurssisi kattaa, meidän instituution syvään juurtuneet kristilliset ihanteet tulevat olemaan koko ajan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Faulkner University - Online Programs

Peruskoulun peruskoulutuksen luokan A sertifikaatti on täydellinen tapa nykyisille opettajille parantaa taitojaan ja markkinointikykyään tai ohjata erikoisuuttaan kohti i ... [+]

Miksi ansaita ylemmän asteen koulutuksen maisterin tutkinto-luokan tutkintotodistus?

Peruskoulun peruskoulutuksen luokan A sertifikaatti on täydellinen tapa nykyisille opettajille parantaa taitojaan ja markkinointikykyään tai ohjata erikoisuuttaan kohti ikääntyviä oppilaita. Luokkahuoneen työn lisäksi korkeakoulututkinto avasi ovia koko kentällä, kirjoittavien opetussuunnitelmien ja oppikirjojen kirjoittamisesta päämieheksi. Niille, jotka haluavat lisätä sertifiointitasojaan.

Tämä ohjelma myös oikeuttaa sinut siirtymään ansaitsemaan kasvatustieteiden tutkinnon.

Tämä ohjelma täyttää opettajat ansaitsemaan edistyneitä palkkoja.

Muoto ja vaatimukset

Faulknerin yliopiston peruskoulutuksen verkko-opetuksen luokan A sertifikaatin ansiosta voit harjoittaa arvokasta akateemista tunnistetta joustavasti, jota tarvitset.... [-]

Yhdysvallat USA Online
Request Info
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi
Faulkner University - Online Programs

Meidän Master in Education -ohjelman avulla voit oppia urasi urakehitystä lisääviä taitoja ja arvoja. Opetussuunnitelmamme yhdistää ammattikorkeakoulut ja opetuskentät hy ... [+]

Miksi ansaita ylempää opetusta opetussuunnitelman ja opetuksen tutkinto?

Meidän Master in Education -ohjelman avulla voit oppia urasi urakehitystä lisääviä taitoja ja arvoja. Opetussuunnitelmamme yhdistää ammattikorkeakoulut ja opetuskentät hyvin monipuoliseen opetussuunnitelmaan. Tuloksena sinusta tulee tehokkaampi, tehokkaampi kasvattaja, jolla on paremmat valmiudet johtaa luokkahuoneita ja suunnitella koulujen opetussuunnitelmia.

Opetussuunnitelman ja opetusohjelman tarkoituksena on lisätä hakijoiden osaamista kehittyneessä pedagogiassa ja opetuksessa, arvioinnissa ja teknologiassa sisältöalueella. M.Ed. Opetussuunnitelmassa ja ohjeessa on käytettävissä viisi keskittymistä ja yksi yleiskuva.... [-]

Yhdysvallat USA Online
Request Info
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi