George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

George Washington University (GW) on rakentanut perinnön, joka muuttaa opiskelijat muutoksen tekijöiksi. GW-opetus integroi henkisen löytämisen, vuorovaikutteisen oppimisen ja vertaansa vailla olevan pääsyn mahdollisuuksiin kaikilla yhteiskunnan aloilla, jotta opit saataisiin opittuihin toimiin.

Tietoa GW: n koulutuksesta ja inhimillisestä kehityksestä

GW: n koulutus- ja inhimillisen kehityksen korkeakoulussa (GSEHD) ymmärrämme, että oppiminen on elinikäinen. Olemme kansakunnan pääkaupungissa, ja hyödynnämme tutkimuksen, politiikan ja käytännön leikkauspisteitä antamaan opiskelijoille innovatiivisia ohjelmia koulutuksen ja inhimillisen kehityksen monimutkaisessa maailmassa. GSEHD: n opiskelijat edistävät opetuksen ja oppimisen käytäntöä, kun heidät on liitetty kenttiinsa johtaviin tiedekunnan mentoreihin. Koulutuksen ja inhimillisen kehityksen tutkijakoulu on Yhdysvaltain Uutiset jatkuvasti luokiteltu Best Online Education Schooliksi

Koulutuksen ja inhimillisen kehityksen tutkijakoulu tarjoaa online-jatko-opintojen maisteriohjelmia, jotka valmistelevat johtajia kuten teitä tutkimukseen, politiikkaan ja käytäntöön opetuksen, johtamisen ja hallinnon sekä koulutustekniikan aloilla.

Graduate-ohjelmat saatavilla verkossa:

  • Koulutusteknologian johtajuus - maisteri tai todistus
  • Opetusjohtajuus ja hallinto - maisterin tutkinto, maisterin tutkinto tai koulutusasiantuntija (EdS)
  • Organisaation johtaminen ja oppiminen - maisteri
  • Kulttuurisesti ja kielellisesti monipuolisten oppijoiden erityisopetus - maisteri tai todistus
  • Monitieteiset toissijaiset siirtymäpalvelut - maisteri tai todistus

Sijainnit

Washington

Osoite
G Street Northwest,2136
20052 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat