Lue virallinen kuvaus

George Washington University , Yhdysvaltojen kongressin vuokralainen 1821, itsenäinen akateeminen instituutti, sitoutuu edistämään ihmisen hyvinvointia. Yliopisto arvostaa dynaamista, opiskelijakeskeistä yhteisöä, jota kulttuuri ja henkinen monimuotoisuus edistävät ja joka perustuu rehellisyyden, luovuuden ja avoimuuden perustaan ​​uusien ideoiden etsimiseen.

George Washington University , keskitetty kansallinen ja kansainvälinen risteyksessä Washington, DC, sitoutuu huippuosaamista luomiseen, levitykseen ja tiedon soveltaminen.

Edistääkseen elinikäisen oppimisen prosessia sekä globaaleista että integroivista näkökulmista yliopisto tarjoaa houkuttelevan henkisen ympäristön monipuolisille opiskelijoilleen ja tiedekunnalleen. Edistämällä huippuosaamista opetuksessa yliopisto tarjoaa erinomaisia ​​oppimiskokemuksia kokopäiväisiin ja osa-aikaisiin opiskelijoihin perustutkinto-, jatko- ja ammattikorkeakouluissa Washingtonissa, Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Yliopistossa älyllisen tutkimuksen ja tutkimuksen keskuksena korostetaan perustavan ja soveltuvan apurahan välistä yhteyttä, mikä edellyttää, että käytännön on perustuttava tietoon ja teoriaan. Yliopisto toimii taiteen, tieteen ja ammatin luovuuden kannustimena rohkaisemalla vuorovaikutusta opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan, alumnien ja palvelemaansa yhteisöjen kanssa.

George Washington University vetää kansallisen pääkaupungin resurssien runsaan valikoiman kasvatuksellisten pyrkimyksiensä lisäämiseksi. Vastauksena yliopisto , opiskelijoidensa, tiedekunnansä, henkilökunnansa ja alumniensa kautta, antaa lahjakkuutta ja tietämystä elämänlaadun parantamiseksi suurkaupungissa Washington DC: ssä

Koulutus, joka ei ole mikään muu

Neljä opiskelijaa puhuu Lincolnin muistomerkillä Washingtonin muistomerkillä taustalla

Pääkaupungin ensimmäisinä päivinä ihmiset ovat matkustaneet täällä monista syistä. He tulevat tutkimaan menneisyyttä ja kartoittamaan uusia futuureja. He tulevat esittämään kysymyksiä ja etsimään asiantuntijoiden vastauksia. He alkavat aloittaa keskustelun ja muistaa hiljaisuudessa. He tulevat vaatimaan muutosta ja olemaan muutos. Ne tulevat kasvamaan. He tulevat oppimaan. He tulevat tekemään historiaa ja liittymään riveihin monien merkittävien GW-alumnien rinnalla.

Opiskelijamme tulevat GW: lle monista samoista syistä. He tulevat intohimoiselle tiedekunnalle, erilaisille opiskelijaryhmille, Division I -urheilulle, kerran elämässä harjoittelupaikoista ja inspiroivista palvelumahdollisuuksista. GW, kuten monet yliopistot, tarjoaa kaiken tämän. Mutta opiskelijat tulevat myös muullekin.

He eivät vain halua tehdä yhteisön palveluprojektia. He haluavat tavata ja sitten ylittää palvelun haasteen Yhdysvaltain ensimmäisestä kodasta.

He eivät halua vain katsella taulukoita. He haluavat keskustella mestariteoksista maailmanluokan museoiden gallerioissa tai tanssia Kennedy Centerin vaiheissa.

Ja he eivät vain halua ottaa insinöörikurssia. He haluavat tehdä tutkimusta upeassa uuden ydinlaboratorion laitoksessa tiedekunnan kanssa, jotka ovat melko kirjaimellisesti muotoilemassa huomisen maailmaa.

Kaupunkiin, joka ei ole mikään muu, opiskelija saa koulutusta toisin kuin mikään muu. Koko kaupunki on meidän luokkahuoneemme, ja oppilaamme tulevat esiin vain tutkintotodistuksella, mutta kokemuksilla, jotka saattaisivat tapahtua vain GW: ssä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
School of Engineering & Applied Science Online
Osoite
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat