Grantham University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaikki, mitä teemme, joka ikinen päivä, on keskittynyt opiskelijoihimme - minimoimalla mahdolliset esteet ja maksimoimalla laadukas oppiminen. Granthamin 100% online-tutkinto-ohjelmat on tarkoitettu aikuisille. Kahdeksan viikon luokkamme ovat joustavia ja kohtuuhintaisia: tarjoamme yhden maan alhaisimmista lukukausimaksuista1 sekä runsaat tilisiirrot ja alennetut hinnat ensiavun saaneille, armeijalle, veteraaneille ja perheille.

Yli 65 vuoden ajan valmistuneet ovat maksimoineet tulevaisuutensa Grantham University tutkinnolla. Ja nyt on sinun vuorosi. Ota yhteyttä jo tänään aloittaaksesi.

Granthamin palvelukulttuuri opiskelijoille ja henkilökunnallemme ulottuu ylpeänä yhteisöön. Nautimme omalta osaltamme tämän maailman parantamiseksi paremman paikan kautta Grantham Gives Back -ohjelmamme kautta - yhdistelmä sponsorointia, vapaaehtoistyötä, lahjoitusajoja ja erityinen työntekijöiden rahoittama, yliopistojen hyväksymä yhteisöapurahaohjelma, jota tarjotaan kahdesti vuodessa ajattelevat voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, jotka ovat omistautuneet palvelemaan yhteisöä. Kutsumme jopa opiskelijoita ja alumneja liittymään meihin Grantham antaa takaisin -toiminnalle. Aivan kuten perustajamme, myös Granthamin työntekijöillä ja opiskelijoilla on suuri sydän, ja se näkyy.

Sijainnit

Lenexa

Osoite
West 113th Street,16025
66219 Lenexa, Kansas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: