Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tullut johtava, tehdä ero

Maailma tänään on erilainen kuin maailma, joka edellisten sukupolvien tullut. Tasot monimutkaisuus, keskinäinen riippuvuus, ja systeemisen riskit ovat satunnaisia. Master of Public Affairs (MPA) tai jatko todistus julkisten asioiden, valmistelee tutkinnon School of Public and Environmental Affairs (SPEA) kohdata tulevaisuuden haasteisiin tietoja ja taitoja ratkaista ongelmia ja johtaa. Meidän valmistuneet käyttävät mitä he tietävät kaikilla yhteiskunnan aloilla julkisen, voittoa, ja yksityinen.

SPEA tarjoaa todella tieteidenvälistä opetusta julkisiin asioihin. Keskitymme säännellään, hallintaan, ja johtava. Me valmistaa opiskelijoita ratkaisemaan monimutkaisia ​​kysymyksiä, jotka kohtaavat nyky-asioita yksi opintolinjan yksin voi ratkaista.

SPEA Connect luo mahdollisuuksia voittoa ja yhteiskuntasuhteiden ammattilaiset tavalla ylivertainen muihin korkealle rankattu tutkijakoulujen. Online-ohjelmat palvelemaan kokeneita ammattilaisia, jotka eivät voi ilmoittautua Asuntomyyntimme ohjelmassa olipa koska he haluavat pysyä nykyisessä työssäsi, jongleerausta useita vastuuta, tai on sijoitettu ulkomailla. Uskomme sinun pitäisi pystyä parantamaan urasi läpi saman kansallisesti paremmuusjärjestykseen ohjelmia tarjotaan kampuksella.

Valitse SPEA Connect online-ohjelmia, ja:

  • Opi aikaan tiedekunnan jäseniä, jotka ovat johtavien tutkijoiden, ammattilaisten ja opettajien.
  • Engage muiden intohimoinen ja innovatiiviset yksilöt, jotka ovat omistautuneet yhteiskunnan palvelemiseen.
  • Kehitetään ongelmanratkaisu, tiimityö, ja viestintätaidot eri tieteenaloilla.

Olemme sijalla # 1 kansakunta

Logo US News and World Report riveissä SPEA n MPA kuin alkuun jatko-ohjelma julkisiin asioihin.

SPEA on ykköseksi sijoitettu erikoisuuksia, tai keskittyä alueille, online MPA, mukaan lukien:

  • Järjestöt Management (# 1)
  • Julkinen talous ja budjetointi (# 1)
  • Public Management & Administration (# 3)

Online MPA ja todistus ohjelmia tarkoitettu toimimaan ammattilaisille

SPEA online jatkotutkinto ja todistus ohjelmia ovat monipuolisia ja arvokkaita. Meidän ohjelmien tarkoituksena on valmistella lahjakkaita ammattilaisia ​​ottamaan uransa seuraavalle tasolle, opiskellessaan missä ja milloin se on mukavin. Jossa SPEA Connect, voit kääntää ammatillisen kokemuksen jatko luotto-ja jatko nopeammin, ja edullisemmin. Jos olet jäsen sotilaskäyttäjät, voit myös ansaita luotto tunnustuksena oman palvelun.

Sijainnit

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Osoite
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, Yhdysvallat
Puhelin
+1 812-855-2840