Jamestown Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sijaitsee Lounais New York, Valvontakomission perustettiin vuonna 1950 osana State University of New York. Esillä ilmoittautuminen on noin 3500 koko- ja osa-aika luotto opiskelijat at kaksi kampusta, kaksi laajennus keskuksetJa verkossa. Vuonna 2012, Valvontakomission oli nimeltään "Parhaiten toimivat julkiset Kahden vuoden college New Yorkissa" vuonna julkaisemassa raportissa Chronicle of Higher Education.

Valvontakomission on kattava, alueellinen, open access, opiskelija-centered laitos, joka kattaa akateemista huippuosaamista ja täyttää palvelualue oppimisen tarpeisiin monipuolisesti. Valvontakomission ohjelmointi sisältää taiteet siirto koulutusohjelmissa, ura ohjelmia, yhdyskuntapalvelu, kehitys- koulutus, ja elinkeinoelämän koulutus. Akatemian kumppanuutta suurempi yhteisö myötävaikuttaa sosiaalisia ja henkisiä parantaminen, taloudellinen kehitys, ja kulttuurinen rikastus Länsi New Yorkin ja Luoteis Pennsylvaniassa.

Pääkampuksella sijaitsee 107 eekkerin sivusto Jamestown, Lounaiskulmaan New York. Jamestown on sisällä päivän kohteeseen suurten Yhdysvaltain kaupungeissa kuten Buffalo, New York City, Pittsburgh, ja Clevelandin ja vain yhdeksänkymmentä minuutin päässä Niagara Falls.

Visio Jamestown Community College, olennainen osa yhteisöjen sosiaaliseen ja taloudelliseen puitteet, on alueen johtava toimittaja siirto, ura, kehitys-, ja täydennyskoulutusta, ja se kirjataan akateemista huippuosaamista, yhteistyöhenkeä, innovatiivisia johtajuutta, ja yrittäjähenkeä.

Tehtävä Jamestown Community College on kattava, alueellinen, avoin pääsy, opiskelija-centered laitos, joka kattaa akateemista huippuosaamista ja täyttää palvelualue oppimisen tarpeisiin monipuolisesti, mukaan lukien taiteet siirto koulutusohjelmissa, ura ohjelmia, yhdyskuntapalvelu, kehitys- koulutuksessa ja yritystoiminnassa ja teollisuuden koulutusta. Akatemian kumppanuutta suurempi yhteisö myötävaikuttaa sosiaalisia ja henkisiä parantaminen, taloudellinen kehitys, ja kulttuurinen rikastus Länsi New Yorkin osavaltion ja Luoteis Pennsylvaniassa.

Laskelma Uskomukset

Sitoutuminen Laatu: college on sitoutunut opiskelijoiden oppimista ja edistämiseen college, tehtävänsä, ja hyvinvoinnista yhteisöjä. Sitoutuminen Opiskelijat: Uskomme opiskelijoiden ja muiden kuluttajien college palvelut ovat etusijalla kaikessa mitä teemme. Sitoutuminen Elinikäinen oppiminen: Uskomme koko kollegion yhteisö vastaa rikastuttaa elämää luomalla ilmapiirin omistettu elinikäiseen oppimiseen ja henkisen tiedustelu ja edistää viestintää, yhteistyötä, ja parempi käsitys meidän moniarvoisessa yhteiskunnassa ja maailmassa, jossa elämme . Sitoutuminen yhteisön kumppanuus: Uskomme jaamme vastuun hyvinvoinnista meidän college ja tulee olla rooli, yhteistyössä muiden yhteisön virastojen, edistämisessä taloudellisen, sosiaalisen ja kulttuurisen hyvinvoinnin vuoksi yhteisöömme.

Sijainnit

Jamestown

Osoite
Jamestown Community College,
Jamestown Campus,
525 Falconer Street,
P.O. Box 20

NY 14702 Jamestown, New York, Yhdysvallat

Olean

Osoite
Jamestown Community College,
Cattaraugus County Campus,
260 North Union Street,
P.O. Box 5901

NY 14760-5901 Olean, New York, Yhdysvallat

Dunkerquen

Osoite
Jamestown Community College,
North County Extension Center,
10807 Bennett Road

NY 14048 Dunkerquen, New York, Yhdysvallat

muurahaispesä

Osoite
Jamestown Community College,
Warren, PA Center,
Curwen Building,
185 Hospital Drive

PA 16365 muurahaispesä, Pennsylvania, Yhdysvallat