Lue virallinen kuvaus

Tietoja Wesleyanista

Kentucky Wesleyan At-a-Glance

 • Sijainti: Olemme Owensboro, Kentucky - Ohio-joen kaupunki. KWC on vain 40 minuuttia itään Evansville, Indiana, 2 tuntia pohjoiseen Nashville, Tennessee, 2 tuntia länteen Louisville, Kentucky ja 4 tuntia itään St. Louis, Missouri. Daviess Countyin asuu 94 000 asukasta.
 • Akateemikot: Kentucky Wesleyan College tarjoaa 29 suurta ja 13 esikoulutusta. Opiskelija-tiedekunta-suhde on 12: 1.
 • Keskimääräinen tuoreimpi profiili syksyyn 2015: ACT = 22, SAT = 980 (kriittinen lukeminen ja matematiikka), GPA = 3,27. Yli kolmasosaa sijoittaa 25 prosenttia korkeakouluopiskelijoistaan.
 • Tiedekunta: Yli 88 prosenttia tiedekunnallamme on Ph.D. tai terminaalisen asteen.
 • United Methodist Relationship: Kentucky Wesleyan College on hyväksynyt yliopiston senaatin yleisen korkeakoulutuksen
 • Yleisurheilu: Kentucky Wesleyan Panthers kilpailevat NCAA Division II: ssa ja ovat suuren keskilännen urheilukonferenssin jäseniä . Intercollegiate-miesten joukot ovat baseball, koripallo, maastohiihto, raita ja kenttä, golf, jalkapallo ja jalkapallo. Naiset kilpailevat koripallossa, maastohiihdossa, radalla, golfilla, jalkapallolla, softballilla, tenniksellä ja lentopallolla.

Tehtävämme

Kentucky Wesleyan College on yhteistyössä Yhdistyneen metodistisen kirkon kanssa edistänyt taiteenopetusta, joka ravitsee ja valmistaa oppilaita älyllisesti, henkisesti ja fyysisesti saavuttaakseen menestyksen elämässä.

Mitä tämä tarkoittaa? Tämä tarkoittaa sitä, että yli 150 vuoden ajan olemme palvelleet opiskelijoita vapaiden taiteiden perinnettä ja Kentucky Wesleyanissa seuraavien 150 vuoden ajan opiskelijat oppivat ajattelemaan kriittisesti, kommunikoimaan tehokkaasti ja elämään eettisesti monimutkaisessa, nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Jokaisen opiskelijan menestys on tärkein prioriteetti. Jokainen kurssimme tarjoamme ja jokainen kokemus kampuksella johtaa sinut yhteen tavoitteeseen - valmistuminen.

Uuden oppilaana aloitat henkilökohtaisen matkan sinä päivänä, kun saaput kampukselle. Autamme sinua luomaan ainutlaatuisen etenemissuunnitelman kollegion menestykselle akateemisten, sosiaalisten ja ulkopuolisten tavoitteiden kanssa.

Luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella kokeilette läheistä yhteisöä, joka on sitoutunut hyvinvointiin ja pitkän aikavälin menestykseen, ja vilkas, viihtyisä kampus tarjoaa sinulle jännittäviä sosiaalisia, palvelu- ja johtamismahdollisuuksia.

Wesleyan Way

Kentucky Wesleyanissa uskomme sellaiseen koulutukseen, joka ulottuu selvästi oppikirjan, tietokoneen näytön tai kirjallisen kokeen ulkopuolelle. Seuraavan sukupolven johtajat ovat niitä, jotka on koulutettu laajalla käsityksellä siitä, miten suhteet ovat tärkeitä maailmanlaajuisen menestyksen kannalta.

Siksi uskomme oppimisen ja elämisen "The Wesleyan Way". Wesleyan Way perustuu neljään periaatteeseen, jotka sisällytetään jokaiseen asiaan, jota me teemme:

 1. Teemme kaiken HONORin kanssa .
 2. Me aina tuemme jokaista muuta .
 3. KORVAAMAA INTEGRITTIIN.
 4. Me rakastamme jokaista Kristuksessa.

Lisätietoja Wesleyan Way.

Akkreditointi

Kentucky Wesleyan College on akkreditoinut Southern Association of korkeakoulujen ja koulujen komission korkeakouluissa antaa ylioppilastutkinnon astetta.

Ota yhteyttä komissioon korkeakouluissa, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, puhelin 404-679-4500, osoitteessa http://www.SACSCOC.org Kentucky Wesleyan College akkreditointia koskevista kysymyksistä.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Kentucky Wesleyan College

Graafisen suunnittelun kandidaatin tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan jatkuvasti kysyttyjen ja korkeasti koulutettujen ammattilaisten kysyntään graafise ... [+]

Noin

Graafisen suunnittelun kandidaatin tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan jatkuvasti kysyttyjen ja korkeasti koulutettujen ammattilaisten kysyntään graafisen suunnittelun ja muiden vastaavien alojen alalla. Opiskelijat tässä ohjelmassa täydentävät vaadittuja taidekursseja, joissa tutkitaan taiteen ja muotoilun perustapoja. Valmistuttuaan piirustus- ja perussuunnittelukursseista opiskelija aloittaa graafisen suunnittelutyön, joka keskittyy typografiaan, tuotemerkkisuunnitteluun, julkaisuun, web-suunnitteluun, animaatioon ja muihin pitkälle kehitettyihin projekteihin.

Graafinen suunnittelu Online tutkintojen karttaI. Yleisopetus [-]
Yhdysvallat Owensboro
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Kentucky Wesleyan College

Taiteiden kandidaatin tutkinto online-tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan kysyttyjä päteviä ja korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​ministeriön, voitto ... [+]

Noin

Taiteiden kandidaatin tutkinto online-tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan kysyttyjä päteviä ja korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​ministeriön, voittoa tavoittelemattoman työn, liike-elämän, journalismin ja muiden vastaavien alojen sekä jatko-opintojen . Kentuckyn Wesleyan-uskonnon ohjelma pyrkii viljellä uskonnollisen moninaisuuden arvostusta tutustumalla opiskelijoille useiden uskonnollisten perinteiden kehitys, uskomukset ja käytännöt. Uskonto-ohjelman kautta opiskelijat käyttävät tieteidenvälisiä resursseja tunnustaakseen ja harjoittavan uskonnon tehtävää historiassa, yhteiskunnassa ja kulttuurissa.

Koska Kentucky Wesleyan College perintö on United Methodist, tunnemme, että monet opiskelijoistamme tulevat kristillisistä perinteistä. Samaan aikaan, kun ohjelma on liberaali taiteen asettaminen, uskonnon ohjelma Kentucky Wesleyan kannustaa kriittistä ajattelua ja keskustelua uskon sitoumuksista. Uskonnon oppimistapa kehittää taitoja, jotka ovat tarpeen uskonnon ja uskonnollisten kantojen argumenttien analysoimiseksi ja selittämiseksi sekä taitojen rakentamiseksi ja esittelemiseksi.... [-]

Yhdysvallat Owensboro
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi

BSc

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College 's Bachelor of Science in General Studies on online-ohjelma, joka korostaa nykypäivän yhteiskunnassa eniten vaadittuja tietoja ja kykyjä: suulli ... [+]

Noin

Kentucky Wesleyan College yleissivistävän opinnot on online-ohjelma, joka korostaa nykypäivän yhteiskunnassa eniten tarvittavia tietoja ja kykyjä: Suullinen ja kirjallinen viestintä, kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu, teknologian tehokas käyttö ja maailmanlaajuinen tietoisuus.

Yleisopinnot-verkko-ohjelma tarjoaa sinulle joustavuutta valita kursseja, jotka vastaavat sinun etuja ja ammatillisia tavoitteita seuraavilla "keskeisillä alueilla": käyttäytymistieteiden, yritystutkimuksen, koulutuksen, englannin, humanististen ja yhteiskuntatieteiden. Yleisopintojen verkko-opiskelijana työskentelet online-neuvojasi kanssa luomalla tutkinto-ohjelman ja opinto-ohjelman, joka sopii tarpeisiisi.... [-]

Yhdysvallat Owensboro
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Kentucky Wesleyan College

Psykologian kandidaatin tutkinnon suorittanut ohjelma antaa opiskelijoille tietoa ihmiskäyttäytymisestä, joka on arvokas missä tahansa uralla. Opiskelija tuntee itseään j ... [+]

Noin

Psykologian kandidaatin tutkinnon suorittanut ohjelma antaa opiskelijoille tietoa ihmiskäyttäytymisestä, joka on arvokas missä tahansa uralla. Opiskelija tuntee itseään ja muita näkökohtia, kuten persoonallisuutta, käsityksiä, tunteita, motivaatiota, ajatusprosesseja, lasten kehitystä ja psykologisia häiriöitä. Psykologian kandidaatin tutkinto on hyvää valmistautumista uraan esimerkiksi liiketoiminta, laki ja sosiaalityö. Psykologian pääaine tarjoaa myös opiskelijoille erinomaisen tausta hakea jatko-koulun psykologian ja lopulta tullut harjoitellaan psykologi.

Psykologian verkko-tutkintokarttaI. Yleisopetus [-]
Yhdysvallat Owensboro
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Kentucky Wesleyan College

Oikeustieteen kandidaatti rikosoikeus-ja kriminologiassa online-tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan jatkuvasti kysyntää päteviä ja korkeasti koulutettuja ... [+]

Noin

Oikeustieteen kandidaatti rikosoikeus-ja kriminologiassa online-tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan jatkuvasti kysyntää päteviä ja korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​lainvalvonnan alalla ja muilla vastaavilla aloilla. Opetussuunnitelmassa esitellään opiskelijat tutkimaan rikollista käyttäytymistä, rikosoikeusjärjestelmiä, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja oikeutta monitieteisestä, liberaali-taiteen näkökulmasta. Opiskelijat, jotka etsivät tutkintotodistusta rikosoikeudessa ja kriminologiassa, tutkivat rikollisuuden, rikollisten ja lain prosessien oikeudellisia, sosiaalisia, poliittisia, historiallisia ja psykologisia vaikutuksia. Opetussuunnitelma on suunniteltu kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja ja valmistamaan opiskelijoita johtajuusrooleihin sellaisilla aloilla kuin lainvalvonta, tuomioistuimen hallinto, korjaukset, nuorisokorvaus, koeaika ja vapaus.... [-]

Yhdysvallat Owensboro
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Kentucky Wesleyan College

Ammattikorkeakoulussa valmistuu ammattiopinnot ammattilaisille liike- ja / tai jatko-opinnoissa. Tämä valmistelu sisältää opetussuunnitelman, joka korostaa analyysiä ja v ... [+]

Noin

Ammattikorkeakoulussa valmistuu ammattiopinnot ammattilaisille liike- ja / tai jatko-opinnoissa. Tämä valmistelu sisältää opetussuunnitelman, joka korostaa analyysiä ja viestintää, teoriaa ja käytäntöä, jotka ovat muotoiltu maailmanlaajuisen liike-elämän tarpeiden mukaan. Etiikka ja arvot korostuvat opetussuunnitelmassa, teknisessä tehokkuudessa ja vastuullisuudessa.

Kentucky Wesleyan College on saanut erikoistumiskokemuksen liiketoimintaohjelmistaan ​​kansainvälisen yleiskokouksen (Collective Business Education, IACBE) kautta, joka sijaitsee osoitteessa 11374 Strang Line Road Lenexassa, Kansas, USA. Liiketoimintaohjelmat seuraavissa tutkinnoissa on akkreditoitu IACBE: Bachelor of Arts ja Bachelor of Science in Accounting ja Business Administration.... [-]

Yhdysvallat Owensboro
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Kentucky Wesleyan College
Verkkosivusto
Puhelin
800-999-0592