Lynn University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lynn University pienikokoiset ja pelottomat ihmiset antavat meille mahdollisuuden tehdä asioita, joita isot koulut haluavat vain. Koe rajattomat luokkahuoneet, joissa on iPad-käyttöinen oppiminen. Yhdistä potentiaalisten työnantajien kanssa jo ensimmäisellä lukukaudella. Saavuta globaali ajattelutapa vertaisryhmien kanssa ympäri maailmaa. Tutkitaan loiminopeudella nopeutetuilla koulutusohjelmilla.

Tehtävä

Lynnin tehtävänä on tarjota koulutusta, tukea ja ympäristöä, jonka avulla yksittäiset opiskelijat voivat toteuttaa täyden potentiaalinsa ja valmistautua menestykseen maailmassa.

Lynn on yksi innovatiivisimmista, kansainvälisistä ja yksilöllisimmistä pienistä yliopistoista maassa. Yliopisto hyödyntää sen kokoa, sijaintia ja tiiviitä opiskelija- ja tiedekunnan joukkovelkakirjoja olla edelläkävijä, itsenäinen, 2000-luvun yliopisto, joka on omistettu opiskelijoiden valmistautumiseen tulevaisuuteen. Tätä varten Lynnin strategiana on:

  • Suhteellisen pieni, noin 2 400 opiskelijaa ja 600 jatko-opiskelijaa ja 500 tai enemmän aikuista on ilmoittautunut vuosittain ylläpitämään monitahoista, lähiopetusta, pääasiassa yliopistokoulua, jolla on pieni college-ilmapiiri.
  • Myönnä monenlaisia ​​oppilaita, oppimiseroista kärsiville lahjakkaille ja monista maailman maista ja valtioista eri puolilla maata.
  • Olkoon maaperä liberaaleihin, mutta siinä on kokoelma korkeakouluja, jotka suuntautuvat kehittyviin ammatillisiin mahdollisuuksiin, joista jokaisella on erinomainen opetus, soveltava oppiminen ja kansainvälinen keskittyminen ja kokemukset.
  • Sisällytä tunnusmukaista opiskelijan kehittämisohjelmaa, jossa eritellään kunkin opiskelijan vahvuudet, puutteet ja erityistarpeet, jotta he voivat kehittää hänen täydellisiä valmiuksiaan.

Keskitetyt akateemiset tarjoukset

Lynn on tehostanut akateemisten tarjoustensa painopistettä ja kehittänyt ainutlaatuisen ja kansallisesti tunnustetun keskeisen opetussuunnitelman nimeltä Dialogues.

Opiskelijoiden moninaisuus

Kaikki tyylit tervetulleita. Lynnin opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja tuovat mukanaan erilaisia ​​etuja ja kykyjä. Katso, kuinka ohjelmamme auttavat heitä menestymään.

Taitava tiedekunta

Opettajamme keskittyvät opetuksen taiteeseen, jotta hyvät opiskelijat ovat suuria ja suuria opiskelijoita huomattavia. Katso kuinka Lynn inspiroi tiedekuntaa toimittamaan kokonaan uuden tyyppisen opetuksen ja oppimisen.

Campus-muotoilu on huippuluokkaa

Lynnin kampus on suunniteltu sopimaan kaikkiin opetus- ja oppimistyyleihin. Uudet rakennustyöt omaksuvat parhaita käytäntöjä Silicon Valleysta Wall Streetiin, jossa on yhteistoiminnallisia työtiloja ja viimeisintä teknologiaa. Katso uusimmat lisäykset kampukselle.

Tuen kulttuuri

Lynn University alumnit, opiskelijat, vanhemmat ja ystävät tietävät, että emme koskaan istu. Kuvittelemme parhaan mahdollisen tulevaisuuden opiskelijoille ja yhteisölle, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan, rakentamaan ja investoimaan näihin näkemyksiin.

Mission LYNNoss mahdollista

Tänä talvena Lynn juhlii strategisen suunnitelmansa nopeaa valmistumista, joka julisti Lynn University rohkean vision: "tunnustetaan yhdeksi Amerikan innovatiivisimmista, kansainvälisimmistä ja yksilöllisimmistä pienistä yliopistoista."

Vuoden 2017 Mission LYNNow-teemalla valtion yliopiston osoite, presidentti Kevin Ross korosti ylimääräinen tuki ja työ, joka ajoi meitä kaksi vuotta aikaisemmin.

Sijainnit

Boca Raton

Lynn University Online

Osoite
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Yhdysvallat

Ohjelmat