Read the Official Description

OHJELMA, JOTKA ON SUUNNITTELU SINULLE

McMurry University Online -ohjelman online-ohjelma on suunniteltu työskentelevän ammattilaisen mielessä. Virtuaalinen luokkahuoneemme kokemus antaa sinulle joustavuuden suorittaa tutkinnon tehokas oppimisympäristö - 100% verkossa.

Aloita matkan verkko-asteella McMurry Online -ohjelmista.

Tietoja ohjelmasta

McMurryn kandidaatin tutkinto Criminal Justice -työhön on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille, ja se tarjoaa verkko-opiskelun mukavuuden ja joustavuuden. Paranna koulutustasi sellaisten ohjaajien ja vertaisten todellisten kokemusten perusteella, jotka haluavat parantaa yhteiskuntaa paikallisten, valtiollisten ja liittovaltion lakien avulla. Hanki kilpailuetua haettaessa asioita tuomioistuimissa, korjauksissa, lainvalvonnassa, turvallisuudessa, koeajoissa ja sanontajärjestelmissä.

Akateemiset neuvonantajat

Akateemiset neuvonantajamme ovat täällä auttamassa sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteet rikosoikeudessa. Olemme kanssasi alusta loppuun. Hakuprosessista rahoitustukeen kurssin valintaan olemme täällä varmistaaksemme, että onnistut.

Pääsy ja tuki

Akateemisen ja rahoituksellisen sitoutumisen tekeminen koulutuksenne eteen voi olla haaste. Pääsyneuvojamme ja taloudellisen tuen henkilökunta auttavat sinua pääsemään hakumenettelyyn, hankkimaan tarvittavat taloudelliset resurssit ja helpottamalla siirtymistä akateemiselle neuvonantajalle, kun rekisteröidyt kurssityöhön.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

McMurry University - Online Programs

Olipa haluat siirtyä uuteen paikkaan tai haluat vain tyydyttää suorittamasi tutkinto jne. Online-kandidaatin tutkinto rikosoikeudessa voi auttaa sinua saavuttamaan tavoit ... [+]

Rikosoikeuden kandidaatti

Olipa haluat siirtyä uuteen paikkaan tai haluat vain tyydyttää suorittamasi tutkinto jne. Online-kandidaatin tutkinto rikosoikeudessa voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Seuraava ohjelman aloituspäivä2. heinäkuuta 201827. elokuuta 201822. lokakuuta 2018Miksi ansaita rikostutkinnon tutkintotodistus McMurryn yliopistossa?

McMurry tarjoaa rikostuomioistuimelle kandidaatin tutkinnon aikuisopiskelijoille, jotka näkevät tutkinnon suorittamisen perustana uralla etenemiselle ja henkilökohtaiselle tyydyttämiselle. Tämä perustutkinto-ohjelma tarjoaa online-opiskelun mukavuus ja joustavuus sekä oppilaiden ja opettajien yhteisö, jolla on yhteinen tavoite: yhteiskunnan parantaminen lainvalvonnan avulla kansallisella, valtiollisella ja paikallisella tasolla.... [-]

Yhdysvallat USA Online
July 2019
Full-time
120 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
Address
1400 Sayles Blvd
TX 79605 Abilene, Texas, Yhdysvallat
Address
USA Online, Yhdysvallat