Medaille College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tämä on Medaille College

Medaille College on yksityinen, ei-sekteerinen nelivuotinen korkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Buffalossa, Rochesterissa ja verkossa. Medaille keskittyy menestykseesi opiskelijana ja tulevaisuuden ammattilaisena tarjoamalla perus- ja jatkotutkinto-ohjelmia käytännönläheisissä, käytännönläheisissä oppimisympäristöissä kampuksella ja länsi-New Yorkin yhteisössä.

Miksi Medaille?

Valmistamme sinut elinikäiseen sitoutumiseen kansalaisten kestävyyteen ja ammatilliseen menestykseen myöntämällä sinulle varhaisen pääsyn urakoulutukseen. Voit tehdä enemmän kuin oppia oppikirjoista. Opit tekemällä. Sen sijaan, että luet psykoterapiakäytäntöjä, havaitset istunnossa todellisia ammattilaisia. Sen sijaan, että opiskelisit vanhoja liiketoimintasuunnitelmia, työskentelet yhdessä ryhmän kanssa kehittääksesi uusia suunnitelmia, jotka pelastavat todelliset yritykset Buffalossa.

Yhteisösi on luokkahuoneesi Medaille College . Oppiminen ulottuu selvästi luentosalin neljän seinän ulkopuolelle. Voit mennä kentälle ja ratkaista paikallisia yhteisösi koskevia todellisia ongelmia. Luo algoritmi, joka vastaa paremmin menttoreita nuorten kanssa Big Brothers Big Sisters -tapahtumassa. Näin Medaille kouluttaa sinut olemaan eettinen, kansalaisvastuullinen henkilö koko elämäsi ajan.

Medaillessa rakentamasi suhteet kestävät myös eliniän. Aloitat ammatillisen verkoston rakentamisen sinä päivänä, kun saapuvat kampukselle. Ohjaajasi kohtelevat sinua vähemmän kuin opiskelija ja enemmän kuin tulevaisuuden kollega. Alumnimme palaavat aina kampukselle erityisiä puhujasarjoja, paneelikeskusteluja tai vain sanoakseen "Hei". Kun sinusta tulee Medaille-perheen jäsen, sinulla on tukijärjestelmä, joka ulottuu Buffalon kampuksen ulkopuolelle, kun Medaille-asteet tekevät eroja ympäri maailmaa.

Voit tehdä muutoksen osallistumalla opiskelijoiden toimintaan, klubeihin ja organisaatioihin sekä yleisurheiluun. Medaillellä on klubi melkein jokaisesta urasuunnittelusta ja akateemisesta ohjelmasta. Ole joukkuepelaaja yhteisössä tai kuntosalilla, kun Medaille kenttää onnistuneita miesten ja naisten NCAA Division III -urheilujoukkueita. Huolimatta mielenkiinnostasi, pelaamme kaikki samassa joukkueessa Medaillessa. Olemme kaikki Mavericks.

Riippumatta siitä, minkä tyyppinen opiskelija olet, Medaille College valmistaa sinut seuraavaksi tulevalle. Medaille on missä olet huomion keskipiste. Tässä keskitymme menestykseesi. Siellä korkeakoulu kohtaa uran.

Tehtävä

Medaille College tehtävänä on kouluttaa ja kehittää valtuutettuja henkilöitä akateemisiin saavutuksiin, uran onnistumiseen ja kansalaistoimintaan edistäen siten terveellistä, monipuolista demokratiaa.

Näkemys

Medaille College tunnetaan johtajana, joka tarjoaa inspiraatiota ja mahdollisuuksia opiskelijoille, tiedekunnalle, henkilökunnalle, alumneille ja yhteisölle tukemalla akateemista kehitystä, positiivista henkilökohtaista muutosta ja vahvaa kansalaismielisyyttä.

arvot

Uteliaisuus

Olemme sitoutuneet herättämään älyllistä uteliaisuutta ja ihmettä perustana akateemiselle, ammatilliselle ja kansalaiselle saavutukselle. Olemme sitoutuneet säilyttämään ja tukemaan luovuuden, intohimon ja innovaatioiden koulutusympäristöä.

erinomaisuus

Pyrimme ylläpitämään ja tukemaan älyllisen ja henkilökohtaisen kasvun kulttuuria. Kannustamme korkea-asteen akateemisten, yhteiskunnallisten ja henkilökohtaisten saavutusten saavuttamista.

eheys

Olemme omistautuneita luottamusilmapiirin luomiseen ja kiinnitämme aktiivisesti maailmaa rehellisesti, kunnioittavasti, vastuullisesti, arvokkaasti ja myötätuntoisesti. Pidämme korkeimpia etiikan ja henkilökohtaisen vastuun vaatimuksia.

Yhteisö

Arvostamme yhteisöä erilaisten yksilöiden kokoontumisena, joka pyrkii luomaan osallistavan, tukevan ja yhteistyöhön perustuvan yhteiskunnan.

Missä korkeakoulu kohtaa uran

Medaille-oppilaat oppivat tekemällä. Teet enemmän kuin luet sairauksien hoitamisesta, annat hoitoja eläville eläimille huipputeknisessä laboratoriossa. Et vain kirjoita käsikirjoitusta televisiolähetykseen, tuotat yhden live-studiossa. Medaillella on interaktiivisia laboratorioita, jotka tarjoavat sinulle arvokkaan käytännön kokemuksen.

Mikä olisi parempi tapa valmistautua tulevaan uraasi kuin oppiminen työpaikalla todellisten ammattilaisten rinnalla? Kokemusoppiminen on Medaille Advantage -keskuksen ytimessä, kun olet sijoitettu kentälle harjoittelu-, hoitamis- ja opiskelijaopetustehtävissä. Lisärikastuksia saadaan puhujasarjoista, ryhmä- ja kohorttioppimisympäristöistä ja havainnoista. Nurkkikivihanke on sinun tilaisuutesi koota kaikki yhteen ja luoda tarkoituksenmukaisia ratkaisuja alasi todellisiin ongelmiin. Alat olla paremmin valmistautunut laskemaan unelmatyösi kuin kilpailuasi, koska olet kokenut miltä työpaikalla tuntuu ja osaat ratkaista todellisen maailman ongelmat.

Harjoitteluun perustuva, opiskelijakeskeinen ja kokemuksellinen oppiminen tekee Medaillestä paikan, jossa korkeakoulu kohtaa uran.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Kulmakivi - Opiskelijan menestys

Ensisijainen saavutus, jolla työskentelet korkea-asteen koulutuksessa, on tutkinto. Medaille College on käytössäsi todistettu järjestelmä, joka auttaa varmistamaan akateemisen menestyksesi ja oikea-aikaisen valmistumisen. Akateeminen tukikeskus, vammaispalvelut, neuvontakeskus ja urasuunnittelu ovat Medaillen opiskelijoiden menestyskeskuksen pilareita. Tämä yhden luukun palvelu toimii kohti samaa tavoitetta: Hanki haluamasi tutkinto mahdollisimman nopeasti.

Kuinka tämä saavutetaan? Läheisen ohjauksen ja ohjauksen kautta. Tiedekunnat ja neuvonantajat auttavat sinua kehittämään akateemisia menestyssuunnitelmia, saat tuen, jota tarvitset menestymiseen luokkahuoneessa, auttaa sinua luokka-aikatauluissa, auttaa asettamaan saavutettavissa olevia tavoitteita ja valmistamaan sinut ajoissa. Medaillessä on käytössä järjestelmät, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen aseman menestyäksesi. Et koskaan jää ilman ketään kääntymään ohjausta varten. Mentorisi ovat edelleen ammattilaisia. Ne tarjoavat sinulle käsityksen siitä, mitä tarvitaan täyden potentiaalisi hyödyntämiseen työpaikalla. Medaille vie sinut tielle akateemiseen ja ammatilliseen menestykseen.

Koulutusvaihtoehdot ja -mahdollisuudet

Medaille College sinulle haluamasi tutkinnon nopeasti ja kustannustehokkaalla tavalla. Älä anna minkään estää sinua saavuttamasta täysi potentiaalisi. Medaillella on erilaisia koulutusvaihtoehtoja ja -mahdollisuuksia riippumatta siitä, missä olet elämässä. Pystyt tunnistamaan sinulle sopivan aikataulun ja muodon. Päivän lopussa pyrimme kaikki kohti samaa päämäärää: Valmistumistasi.

Saatat ajatella, että koulutuksellesi on hyvin vähän aikaa. Ymmärrämme, että elämä voi päästä tielle. Siksi Medaille tarjoaa erilaisia toimitusmuotoja, joiden avulla voit ansaita haluamasi tutkinnon, samalla kun huolehdit päivittäisistä velvollisuuksista. Medaillen avulla on helppo ilmoittautua luokkiin ja varautua jokaiselle kurssille erikseen. Tiedät tarkalleen, mitä odottaa jokaisessa luokassasi. Ei ole yllätyksiä. Medaille-koulutuksen hybridiys tarkoittaa, että saat saman opiskelijakeskeisen, kokemuksellisen, lääkäreihin perustuvan oppimisen riippumatta siitä, otatko oppituntia kampuksella tai verkossa.

Yhteisö on luokkahuoneesi

Asiat, joita koet ja joita teet yhteisössä, auttavat muotoilemaan paitsi tulevaisuutesi myös muiden tulevaisuutta. Medaille-oppilaat oppivat luokkahuoneen neljän seinän ulkopuolella. Yhteisösi on oppimisympäristösi. Aktiivisen oppimisen ja EQUIP: n kautta Medaille College keskittyy kansalaisten kestävään kehitykseen. EQUIP opettaa opiskelijoille, kuinka tunnistaa, arvioida ja ratkaista todellisia aiheita omissa yhteisöissään. Jokainen opiskelija kykenee suuriin muutoksiin, ja tiedekunnat yhdistävät kampuksen oppimisen reaalimaailman ongelmanratkaisuun. Se, mitä opit tänään, otetaan käyttöön huomenna, ja se vaikuttaa yhteisöön. Medaille-koulutuksesi vaikuttaa suoraan ympäristöösi positiivisella tavalla.

Esimerkiksi matematiikan opiskelijat ovat kehittäneet yhteensopivuusalgoritmeja auttaakseen Big Brothers Big Sisters -sovellusta paremmin vastaamaan vapaaehtoisia ja luomaan vahvempia siteitä. Kauppatieteiden maisterin opiskelijat kehittävät liiketoimintasuunnitelmia uusille tai vaikeuksissa oleville yrityksille Buffalossa. Esimerkiksi Osteria 166 on nyt maamerkin keskustaravintola, jonka ansiosta innovatiiviset Medaille-opiskelijat kehittivät menestyneensä aloittavan luovan liiketoimintastrategian.

Todellinen menestys on, kun huomaat, kuinka vaikutusvaltainen voit olla. Medaille-opiskelijoille opetetaan kansalaisvastuuta alusta alkaen. Tutki yhteisöäsi, ymmärrä tärkeimpiä, ota itsesi mukaan ja tuottaa uutta tietoa. Näin muutat yhteisöäsi Medaillessä, jossa korkeakoulu kohtaa uran.

Tietoja Medaille Buffalosta

Medaille College Buffalon kampus sijaitsee kaupungin sydämessä ja jakaa Buffalon kulttuurisen monimuotoisuuden ja ylösnousemuksen hengen. Kätevästi Route 198: n ja Parkside Avenuen risteyksessä sijaitseva kampus on vain jalan päässä Delaware Parkista, kuuluisan maisema-arkkitehdin Frederick Law Olmstedin maailmankuulujen puistojen ja puistojen järjestelmästä.

Medaille on vain muutaman minuutin päässä Buffalon keskustan ammattilaisurheilusta, taiteista ja kulttuurista. Olitpa uusi alueesi tai asunut Länsi-New Yorkissa koko elämäsi, on helppoa hyödyntää kaikkea sitä, mitä College ja Buffalo tarjoavat.

Delaware-puiston lisäksi Buffalon kampus on Buffalon eläintarhan vieressä ja sijaitsee lähellä Albright-Knox taidegalleria, Buffalon tiedemuseota ja keskustan käytävän elvytettyä rantaa, joka tunnetaan nimellä Canalside. Lisäksi Niagaran putoukset ja Toronto ovat 30–90 minuutin ajomatkan päässä.

Kun tutkit Medaillen kampusta, löydät vielä enemmän vaihtoehtoja. Rentoudu napauttamalla kahvia Commons-kahvilassa, treenaa 3000 neliöjalkaa kuntokeskuksessa tai opiskele Fireside Loungessa. Lisäksi kaikki luokkahuoneemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat taidot ja kokemukset todellisen menestyksen saavuttamiseksi.

Tarjoten runsaasti pysäköintialuetta, kampukselle pääsee helposti autolla, bussilla tai metrolla. Medaille College palvelee Humboldt-Hospital NFTA -pikatoimitusasema, ja kiertovesipysäkki kulkee usein Buffalon eläintarhan apupysäköinnin ja kampuksen välillä.

Tietoja Medaille Rochester

Medaillen Rochester-kampus sijaitsee kätevästi lähellä Rochesterin ulkopiiriä (I-390/590) Brightonissa. Se on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille akateemiseen menestykseen tarvittavat työkalut ja tekniikka.

Laitoksessa on yhdeksän luokkahuonetta, joissa kaikissa on 24 opiskelijaa ja joissa on oma tekniikkapaketti. Luokkahuoneet on varustettu audiovisuaalisilla apuvälineillä ja johdotettu Internetin saavuttamiseksi. Jokaisella opiskelijaryhmällä on postilaatikko luokkahuoneen siivessä.

700 neliön jalkakirjasto sisältää tietokonetyöasemat ja monikäyttöhuoneen, joka tarjoaa tilaa kokouksille ja työpajoille jopa 60 hengelle. Opiskelijoiden käyttöön ennen luokkaistuntoa ja sen jälkeen kirjasto tarjoaa erilaisia hyödyllisiä resursseja, kuten ajankohtaiset aikakauslehdet, yritysviitteet ja suositut valinnat johdon, henkilöstöresurssien ja johtamisen aiheista.

Kampuksen hallinnollisiin toimistoihin kuuluvat opiskelijapalvelut, akateemiset palvelut ja sisäänpääsy.

Sijainnit

puhveli

Osoite
Agassiz Circle,18
14214 puhveli, New York, Yhdysvallat

Rochester

Osoite
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin