Read the Official Description

ABOUT MOUNT MERCY

Mount Mercy -yliopistossa tarjoamme kaikkien taustojen oppilaille täyttävän koulutuksen ja vankan valmistautumisen muuttuvaan maailmaan ja työvoimaan. Palvelemme lähes 1 900 opiskelijaa kampuksissamme Cedar Rapidsissa, Iowassa, ja nyt verkko-ohjelmamme avulla voimme palvella tuhansia enemmän. Ja riippumatta siitä, kuinka käytät kurssityöstämme, toimitamme korkealaatuisia akateemisia ohjeita, jotka perustuvat aina viidelle tärkeälle huolenaiheellemme: maanhoidon, maahanmuuton, väkivallattomuuden, rasismin ja naisille.

Mount Mercyn verkko-tutkinto-ohjelmat menevät pidemmälle kuin tietokoneella. Online-luokat tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua tutkimukseen ja osallistua harjoitteluun paikallisten ja globaalien yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Aloitimme täysin online-koulutusohjelmamme vuonna 2014, jotta opiskelijat kaikkialla saisivat samanlaisen korkealaatuisen koulutuksen kuin kampuskoulun opiskelijat uhraamatta uraa tai perhevelvollisuuksia.

HISTORIA

KATHOLIAN YLIOPISTO MERKYKARISMISSA

Vuodesta 1928 perustettu yhdistäminen ihmisille, joilla on mahdollisuus korkealaatuisen, arvokohtaisen koulutuksen kautta, Mount Mercy -yliopistolla on runsaasti perustetta, johon olemme rakentaneet verkko- ja verkko-ohjelman optio-ohjelmia.

Olemme kasvaneet juniorikoulusta nelivuotiseen yliopistoon ja tänään, Mount Mercy University on tyytyväinen tarjoamaan online-akateemisia ohjelmia entistä suuremmalle oppilasmäärälle samalla perustajien hengessä.

KATOLIIKIN TUNNISTUS JA MERKYISYYS

Koulutus on enemmän kuin oppikirjat ja tentit. Todellinen koulutus valmistaa sinut työpaikalle ja käsittelee koko henkilöä. Mount Mercy -yliopisto perustettiin katolilaiseksi yliopistoksi, joka perustui Merimiesten sisaruksiin viidelle kriittiselle huolenaiheelle. Jatkamme tätä lähetystyötä online-kursseillamme yhtä paljon kuin perinteisten kampuskampusohjelmien tapaan.

Mount Mercy -yliopisto pyrkii noudattamaan katolisen henkisen traditionin korkeimpia vaatimuksia, edistämään totuuden, kunnioituksen, vastuullisuuden, huippuosaamisen ja palvelun perusarvoja ja toivottaa kaikkiin taustoihin kuuluvien ihmisten tervetulleiksi.

Olemme ylpeitä sponsoreistamme, amerikkalaisten armotalouden instituutista Mercy-korkeakoulutuksen konferenssin kautta. Olemme armotaloudessa kunnioittavasti kunnioittamaan heidän lausuntoaan katolisesta identiteetistä ja armotaloudesta.

OIKEIN

Mount Mercy -opiskelijat ovat monenlaisia ​​maantieteellisiä, etnisiä ja taloudellisia taustoja. He ovat luottavaisia, huolehtivia, nopeita antamaan käsiä, onnellisia kuka he ovat ja innoissaan siitä, missä he ovat menossa. Tärkeintä on, että Mount Mercy -opiskelijat haluavat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

MIKSI MOUNT MERCY-OPISKELIJAT TOUTTUI

Mount Mercy -yliopisto on sijoittunut Iowan parhaaksi oppilaitokseksi MONEY-lehden "2017 Best Colleges" -listalla. Mutta paras tapa arvioida koulutusohjelma on tarkastelemalla tuloksia opiskelijoille, jotka ilmoittavat:

 • 66% MMU: n opiskelijoista harjoittelee harjoittelupaikkoja tai muita urakehityskokemuksia siihen mennessä, kun hän valmistuu.
 • 96% MMU-opiskelijoista työskentelee tai valmistuu yhdeksän kuukauden kuluessa valmistumisesta.

VAHVISTUS YHTEINEN HYVÄ

Mount Mercy -opiskelijat lahjoittavat vuosittain yli 15 000 tuntia yhteiskuntapalvelua. Tarjoamme palvelua ja vapaaehtoisia mahdollisuuksia kaikille opiskelijoille.

TOIMINTA JA ARVOT

TEHTÄVÄMME

Mount Mercy on katolinen yliopisto, joka tarjoaa opiskelijakeskeistä koulutusta Mercyn sisarien hengessä ja toivottaa kaikki uskomustemme ihmiset liittymään yhteisöömme ylioppilastutkinnon ja jatko-opintojen toteuttamiseen ja myötätuntoiseen palvelemiseen tarvitseville.

Pyrimme huippuosaamiseen toteuttaessamme tehtävämme neljällä toisiinsa liittyvillä tavoitteilla:

 • Heijastavan tuomion käyttäminen. Kyky ajatella selkeästi ja huolellisesti, väittävät johdonmukaisesti ja arvioi, että kilpailevat totuuden vaatimuksista kriittisesti ovat perustavanlaatuisia yliopistokoulutuksessa. Heijastava tuomio edellyttää tietoja perusoleskeluista, tutkimuksista ja oletusten arvioinnista; riittävät perustelut päätelmien tekemiselle; ja ymmärtää seuraukset tämän johtopäätöksen tekemisestä. Näiden taitojen avulla ihmiset voivat ratkaista ongelmat luovasti ja yhdistää tietämyksen eri tieteenaloilla.
 • Strategiseen viestintään osallistuminen. Strateginen viestintä edellyttää valintaa eri vaihtoehdoista, jotta valittu tavoite saavutettaisiin eettisesti. Näihin vaihtoehtoihin kuuluu kirjoitusten, suun ja esteettisten muotojen rakentaminen ja tulkinta käyttäen sopivaa tekniikkaa.
 • Yleisen hyvän palveleminen. Yhteinen hyvä on katolisen sosiaalisen opetuksen ydin. Koska ihmiset ovat luonteeltaan sosiaalisia, jokainen yksilön hyvä liittyy välttämättä yhteiseen hyvään, sosiaalisten olojen summaksi, joka antaa kaikille ihmisille mahdollisuuden saavuttaa entistä paremmin heidän inhimillisen potentiaalinsa. Se sisältää kunnioituksen ja eettisen vuorovaikutuksen jokaisen ihmisen ja luonnonympäristön kanssa sekä Meren sisarusten hengessä palvelemalla koko ihmiskunnan hyvinvointia ja toimia oikeudenmukaisuuden syyksi maailmassa.
 • Edistetään tarkoituksellista elämää. Liberaalikoulutus antaa ihmisille mahdollisuuden saavuttaa suurempaa vapautta, jotta he voivat toimia tarkoituksellisesti. Koska tavoitteiden kehittäminen edellyttää elämän suunnittelua prioriteetteihin perustuen, Mount Mercy University tarjoaa mahdollisuuksia hengelliseen kasvuun, älykkyyden, ammatillisen selkeyden, sosiaalisen kehityksen, fyysisen hyvinvoinnin, emotionaalisen kypsyyden ja vastuullisen yhteisön johtamiseen.

MEIDÄN ARVOMME

Meidät Mercy University -yhteisön jäseninä, jotka perustuvat Merimiesten sisaruksiin ja katoliseen identiteettiinmme, olemme sitoutuneet:

 • Koko henkilö on elinikäinen oppiminen ja koulutus
  Uskomme, että koulutus on elinikäinen kokemus, jossa oppiminen valmentaa koko henkilöä, älyllisesti, henkisesti, emotionaalisesti ja fyysisesti.
 • Totuuden ja arvokkuuden harjoittaminen
  Edistämme vapaata tutkimusta myötätuntoisessa kulttuurissa, jossa omistautumisemme uskoon, totuuteen ja armoisuuteen tukee ihmisen ihmisarvoa ihmisyhteisössä.
 • Sitoutuminen opiskelijoille
  Hyväksymme ja vahvistamme, että opiskelijoiden tarpeet ovat keskeisessä asemassa yhteisön elämään vaikuttavien päätösten kannalta.
 • oikeudenmukaisuus
  Kannatamme tasa-arvoa luomalla aktiivisesti oikeita ja terveitä suhteita oppimisyhteisöömme ja globaalissa yhteiskunnassa.
 • Kiitollisuus
  Juhlimme nöyrästi kaikki lahjat ja lahjat, jotka Jumala on antanut ja jakavat uskollisesti nämä siunaukset laajemmalle yhteisölle.
 • vieraanvaraisuus
  Teemme työmme Catherine McAuleyn mielessä ja osallisuudesta, joka toivottaa kaikki ihmiset ja näkymät tervetulleiksi.
 • palvelu
  Me voimme tuntea vastuuntuntoa ja huolta, joka vaatii meitä palvelemaan yhteistä hyvää.
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Mount Mercy University Online

Mount Mercy Universityn inhimillisten voimavarojen hallintaohjelmaa tukee Human Resource Management (SHRM), joka on maailman suurin henkilöstöhallinnon ammattijärjestö. T ... [+]

ONLINE BBA: HENKILÖSTÖHALLINTO

Mount Mercy Universityn inhimillisten voimavarojen hallintaohjelmaa tukee Human Resource Management (SHRM), joka on maailman suurin henkilöstöhallinnon ammattijärjestö. Tämä tunnustaminen perustuu siihen, että ohjelma vastaa SHRM: n ja yhdistyksen AACSB: n perustamia opetussuunnitelman standardeja. Lisäksi tämä ohjelma voi auttaa opiskelijoita valmistautumaan ihmisen resurssienhallinnan sertifiointiohjelmiin (SHRM-CS ja SHRM-SCP), jotka ovat saatavilla yhteiskunnan kautta.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijat oppivat:

Tunnista ja tulkitse oikein työelämässä vaikuttavia lakejaKäytä HR-mittareita tekemään suosituksia ja perustelemaan työntekijöiden ohjelmien kustannuksetOsoita ymmärrystä korvauskysymyksistä... [-]
Yhdysvallat Cedar Rapids
January 2020
Online
Lue lisää suomeksi
Mount Mercy University Online

Ohjelmamme tutkii laillisuuden, johtajuuden, kirjanpidon ja talouden perusteet sekä erilaiset valinnaiset osa-alueet esimerkiksi riskienhallinnan, investointien, yrittäjy ... [+]

ONLINE BBA: HALLINTO

Mount Mercy -yliopistossa yhdistelemme reaalimaailman kokemuksia vahvan opetussuunnitelman avulla, jotta luodaan huomisen erinomaisia ​​johtajia.

Johtamisammattitutkimuksemme ylittävät peruskartat ja numerot - opiskelijat saavat vahvan pohjan liiketoiminnassa käytännön oppimisen kautta, joka innostaa heitä johtamaan merkittäviä, rohkeita elämiä.

Ohjelma tutkii perustan lakia, johtajuutta, kirjanpitoa ja taloutta yhdistettynä erilaisia ​​valinnaisia ​​alueilla, kuten riskienhallinta, investoinnit, yrittäjyyttä, inhimillisiä voimavaroja ja kansainvälistä taloustietoa, jolloin tutkinto ei ole vain joustava, mutta myös muokattavissa.... [-]

Yhdysvallat Cedar Rapids
January 2020
Online
Lue lisää suomeksi
Mount Mercy University Online

Mount Mercy -yliopiston online-liiketoiminnan pääaine tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää teoreettiset konstruktiot käytännön todellisen kokemuksen kanssa luok ... [+]

ONLINE BBA: LIIKETOIMINTA

Mount Mercy -yliopiston online-liiketoiminnan pääaine tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää teoreettiset konstruktiot käytännön todellisen kokemuksen kanssa luokkahuoneen ulkopuolella laadukkaan ja monipuolisen opetuskokemuksen ansiosta.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijat oppivat:

Käytä eettistä päättelyä lähestymistapaan tilanteiden arvioimiseksi ja ymmärrä johtajan rooli eettisessä päätöksenteossaHanki tuntemus ydinliiketoiminnan terminologiasta ja käsitteistäKäytä kriittistä ajattelua / ongelmanratkaisutaitoja liiketoimintaolosuhteiden analysoinnissa ja suositusten ja päätösten tekemisessäAnalysoi toimialaa Porterin viiden voimamallin avullaKommunikoida tehokkaastiLaaditaan kattava SWOT-analyysi käyttämällä asianmukaisia ​​ulkoisia ja sisäisiä resurssejaKehittää strategisia suunnitelmia varten kerätyt tiedotKurssimuoto... [-]
Yhdysvallat Cedar Rapids
January 2020
Online
Lue lisää suomeksi

MBA

Mount Mercy University Online

At Mercy University, meidän MBA on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille. Voit työskennellä kokopäiväisesti, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, ja ansaita m ... [+]

ONLINE-MBA (BUSINESS ADMINISTRATION MASTER)

At Mercy University, meidän MBA on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille. Voit työskennellä kokopäiväisesti, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, ja ansaita maisterin tutkinto.

Opi kokeneesta tiedekunnasta, kun laajennat nykyistä verkostoasi ja tietämystän uran lisäämiseksi.

Voit jatkaa perinteistä MBA: ta tai keskittyä henkilöresurssien tai laadunhallinnan painottamiseen.

Kurssimuoto

Luokat tarjotaan verkossa, nopeutetussa viiden ja kymmenen viikon kurssimuodossa. Opiskelijat voivat päättää niin vähän kuin 18 kuukautta meidän ei-thesis MBA-ohjelma. Tarjoamme kuusi aloitusaikaa vuodessa, jotta joustavuus olisi mahdollisimman suuri. Ei GMAT tai GRE tarvita.... [-]

Yhdysvallat Cedar Rapids
January 2020
Online
Lue lisää suomeksi