Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

Olemme Noble Manhattan Coaching Americas - johtava valmentajaharjoittaja Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Osana Noble Manhattan Coachingia, maailman johtavia valmentajakoulutusyrityksiä, tarjoamme laadukkaita valmentajien koulutusohjelmia ja valmennustodistuksia. Monipuoliset palvelut auttavat johtajia ja johtajia kasvattamaan liiketoimintaansa.

Ohjaamme tehtävämme sen mukaan, että yksi täytetty yksilö voi vaikuttaa muihin ihmisiin hoitaakseen elämänsä. Siksi koulumme hämmästyttäviä valmentajia ja johtajia voidaksemme aloittaa henkilökohtaisen muutoksen perhosvaikutuksen omissa yhteisöissään.

Suuri joustavuus

Kokemuksemme pitkän matkan oppimiseen kasvotusten kokemuksilla tarjoaa sinulle mahdollisuuden käydä valmennusta omalla rauhallasi. Lisäksi tarjoamme räätälöityjä kursseja tilauksesta.

Taloudellinen tuki

Huomattavin, varmistamme, että ilmoittautuminen ohjelmissamme ei jätä sinua konkurssiin. Tästä syystä tarjoamme parhaan ratkaisun, alennuskupoista apurahoihin.

Paras laatu

Paras päävalmentajamme suunnittelevat ja toimittavat ohjelmamme. Täten kokeilet laadukasta sisältöä ja käytäntöä valmennuskurssimme avulla.

Opiskelijan tuki

Haluamme varmistaa, että valmennusmatkasi on sujuvaa ja menestyksekästä. Siksi olemme aina valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteet.

Verkottumisen helpottaminen

Koska verkostoituminen on äärimmäisen tärkeää onnistuneelle valmentajalle, emme pelkästään tarjoa koulutusta, autamme sinua liittymään samanmielisten ihmisten, ammattilaisten ja mahdollisten asiakkaiden kanssa.

Kansainvälinen akkreditointi

Tarjoamme kansainvälisesti akkreditoituja valmentajakoulutusta.

Tehtävämme

Tavoitteenamme on kouluttaa upeita valmentajia, auttaa heitä rakentamaan liiketoimintaansa ja lisäämään tietoisuutta valmennuksen hyödyistä. Myös valmennuksen kautta olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiä menestymään.

Ei vain tarjoamme kursseja, jotka ovat akkreditoituja ja hyväksyttyjä 2 kansainvälistä elintä, mutta varmistamme, että sijoitamme opiskelijoihimme ja valmentajamme laajaan ammattilaisten ja asiakkaiden verkostoon.

Lisäksi luomme kasvumahdollisuuksia ja tarjoamme jatkuvaa tukea. Kun ihmiset tulevat perheeseemme, he eivät koskaan jätä. Täällä he löytävät mentoreja, ystäviä ja erilaisia ​​resursseja aloittaakseen ja tehostaakseen valmennustaan.

Filosofia

Kouluttamalla ihmisiä valmentajiksi noudatamme perhosteen vaikutusta. Organisoimalla yrityksemme B-Yhtiöt -rakennetta, suurempaa tarkoitusta varten. Koska tarjoamme erinomaisia ​​valmennuskurssit ja valmennustukijärjestelmät, "luomme hengähdyksen sosiaalisesti ja taloudellisesti haasteellisille perheille vakauden ja toivon aikaansaamiseksi".

Jokainen valmentaja-tulo dollari tuottaa 10% välittömästi kohti tavoitettamme. Jokaisen tilikauden lopussa myös kohdennetaan prosenttiosuus nettotulosta. Toimitetut varat palvelevat "OUR HOME" -säätiötä. Siksi adoptoidulla perheellä on hyötyä rakkaudestamme asuntojen, työpaikkojen avustamisen, ruoan, lastenhoitopalvelun ja koulutuksen muodossa, jotta voimme palaa itsenäiseltä yhteisön jäseneltä.

Perusarvot

Valmennus perustuu korkeisiin standardeihin ja periaatteisiin. Meille on kuitenkin tärkeää korostaa nämä arvot kaikessa, mitä teemme. Siksi arvostamme ja käytämme rehellisyyttä, eheyttä, luottamusta ja panosta kaikessa, mitä teemme. Lupaamme koulutusta, itsensä kehittämistä ja liiketoiminnan kehittämistä. Ja toimitamme sen, mitä lupaamme!

Uskomme jokaisen valtaan johtaa rohkeasti. Lisäksi perustaamme käytäntöämme sillä, että sinulla on kaikki tarvittavat resurssit parhaaksi elämäksi tai Executive-valmentajaksi. Niinpä kurssiemme antaa sinulle tietoa rakentamaan valmennustaitoja. Tiimimme on huolehtiva ja tukeva, jotta saavutat tavoitteet omalla rauhallasi.

Noble Manhattan Coaching International lukuihin

Noble Manhattan Coaching perustettiin vuonna 1993 Yhdistyneen kuningaskunnan etelärannikolla, jossa oma palvelusi on palveluksessasi. Kaikki mitä teemme on suunniteltu houkuttelemaan upeita valmentajia ja auttamaan heitä rakentamaan liiketoimintaansa. Lisäksi haluamme lisätä maailmanlaajuista tietoisuutta valmennuksen hyödyistä.

  • Noble Manhattan Coachingilla on 24 vuoden kokemus valmentajien koulutuksesta yksilöille ja yrityksille.
  • Olemme läsnä 28 maassa ympäri maailmaa. Noble Manhattan Coaching Americas on pääkonttori Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
  • Koska tehtävämme on helpottaa opiskelijoiden ja valmentajien jatkuvaa koulutusta, varmuuskopiointia ja tukea, tarjoamme kursseja ja tukea 7 kielellä.
  • Tarjoamme 18 täysin erillistä valmentajan koulutusohjelmaa, jotka ovat elämävalmennuksesta yritys- ja valmennusohjelmiin.
  • Palkittujen valmentajakoulujen Noble Manhattan Coachingin lisäksi meillä on 12 muuta divisioonaa, jotka tarjoavat tukea ja jatkuvaa kehitystä.
  • Valmennuskurssimme on akkreditoitu kansainvälisen valmennus- ja mentorointiinstituutin kautta. Lisäksi hyväksymme johtajan instituutti
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diploma

Noble Manhattan Coaching Americas

Toimeenpaneva ... [+]

Professional Coaching organisaatiokontekstille

Johtaja

Mikä on Professional Coaching?

Lyhyesti sanottuna ammatillinen valmennus on ammattitaitoinen kumppanuus, joka tukee, innostaa ja opettaa yrityksen johtajaa tai johtajaa maksimoimaan ammatillisen potentiaalinsa. Vaikka tunnustetaan, että vanhempi tai nuorempi yritysjohtaja on alansa tai kurinalaisuudensa todellinen asiantuntija, ammatillinen valmentaja tarjoaa ulkopuolisen, koulutetun ammattilaisen, joka voi auttaa heitä selventämään tavoitteita, edistämään itsensä löytämistä, kehittämään työpaikkastrategioita ja ratkaisuja haasteisiin ja pitää coachee vastuullisena tuottavuuden ja tulosten parantamiseksi.

Noble Manhattan Coaching Americas on kansainvälisesti tunnustettu ammattitaitoinen valmennustyöryhmä, joka keskittyy valmennukseen työpaikalla edistämään valmennuskulttuuria sekä lyhyen ja pitkän aikavälin suorituskyvyn parantumiseen, sijoitetun pääoman tuoton kasvattamiseen ja paremman oman pääoman tuottoon.... [-]

Yhdysvallat Richmond
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Noble Manhattan Coaching Americas

Life and Executive Coaching Foundations (LECF) edustaa valmennusta. Se seuraa ICF: n ydinosaamista ja tarjoaa vankkaa tietoa sekä käytännön mahdollisuuksia. ... [+]

Noble Manhattan Coaching Americas -yhtiön luomat elämän- ja johtajakoulutuksen säätiöt (LECF) on suunniteltu antamaan suunnitelman, ohjauksen ja koulutuksen, jota tarvitaan valmennuksen toteuttamiseksi elämässä ja yrityksissä sekä ajaa tuloksia. Koska NMCA tietää, että valmennus on tärkeä sitoumus, tämä kurssi luotiin asteikoksi kohti täydellistä sertifiointiohjelmaa. Se käyttää kuitenkin täysin akkreditoidun ohjelman taitoa, tietämystä ja käytäntöä.

Se on lupaus, että tämä ei ole vain johdannossa valmennukseen. Se on ohjelma, joka saa sinut rakastumaan valmentamiseen ja ei koskaan halua pysähtyä.

NMCA: ssa ymmärrämme, että harjoittelun taitojen ja harjoittelun lihasten kehittäminen ei ole useinkaan helppoa. Siksi ammattitutkinnot valtuutetuilta valmentajilta, joilla on pääsy tekniikkaan, tutkimukseen ja työkaluihin, ovat niin tärkeitä. Edistämällä henkilökohtaista ja ammatillista kasvua, joka johtaa parempaan suorituskykyyn, uusien taitojen ja tietämyksen hankintaan ja koksauksen yleiseen kehittämiseen, ammatilliset valmentajat auttavat muita tekemään samoin.... [-]

Yhdysvallat Richmond
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
3 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Noble Manhattan Coaching Americas

Practitioner Coach Diploma (PCD) avaa tien onnistuneelle elämänvalmennusliiketoiminnallesi. Runsaat sisällöt, käytännön valmennukset, mentorointi sekä huollettavan tiimin ... [+]

Yleiskatsaus

Practitioner Coach Diploma (PCD) avaa tien onnistuneelle elämänvalmennusliiketoiminnallesi. Runsaat sisällöt, käytännön valmennukset, mentorointi sekä huollettavan tiimin jatkuva tuki muuttavat sinut täysin akkreditoituun, ammattitaitoiseen elämysvalmentajaan.

Tutkintotaso on täydellinen sertifiointi, ja se pyrkii opiskelijoihin, jotka haluavat tehdä elämää urallaan urallaan.

Sitä voidaan pitää itsenäisenä kurssina tai keskipisteenä Life And Executive Coaching Foundationsin sekä Executive and Corporate Coaching Diplomaan välillä. Kummassakin tapauksessa se on erittäin joustavaa ja sopeutettava niin, että se sopii tarpeisiisi ja kiireiselle aikataululle.... [-]

Yhdysvallat Richmond
Syyskuu 2019
Englanti
6 - 24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

PhD

Noble Manhattan Coaching Americas

PhD in Professional Coaching on suunniteltu tukemaan ja integroitumaan ammatillisen kehityksen harjoittajien johdon ja yritysten valmennukseen ja tuoda hyötyä organisaati ... [+]

Noin

PhD in Professional Coaching on suunniteltu tukemaan ja integroitumaan ammatillisen kehityksen harjoittajien johdon ja yritysten valmennukseen ja tuoda hyötyä organisaation, jossa he työskentelevät. Sen tavoitteena on parantaa ja parantaa ammattikäytäntöjä tarjoamalla ammattilaisille erilaisia tutkimustaitoja, työkaluja ja strategioita, joita voidaan käyttää käytännönläheisen tutkimuksen tukemiseen. Siksi tulevilla hakijoilla on kokeneita osaajia valmennuksessa, henkilöstöhallinnossa ja johtamisessa, jotka haluavat osallistua sekä tietämykseen että käytäntöön.

Tämä innovatiivinen ohjelma tarjoaa Noble Manhattan yhteistyössä Canterbury Universityn etäisyyteen hyödyntää laaja verkosto kansainvälisten tutkijoiden ja kumppanuuksien kanssa.... [-]

Yhdysvallat Richmond
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi