Noble Manhattan Coaching Americas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yleiskatsaus

Olemme Noble Manhattan Coaching Americas - johtava valmentajaharjoittaja Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Osana Noble Manhattan Coachingia, maailman johtavia valmentajakoulutusyrityksiä, tarjoamme laadukkaita valmentajien koulutusohjelmia ja valmennustodistuksia. Monipuoliset palvelut auttavat johtajia ja johtajia kasvattamaan liiketoimintaansa.

Ohjaamme tehtävämme sen mukaan, että yksi täytetty yksilö voi vaikuttaa muihin ihmisiin hoitaakseen elämänsä. Siksi koulumme hämmästyttäviä valmentajia ja johtajia voidaksemme aloittaa henkilökohtaisen muutoksen perhosvaikutuksen omissa yhteisöissään.

Suuri joustavuus

Kokemuksemme pitkän matkan oppimiseen kasvotusten kokemuksilla tarjoaa sinulle mahdollisuuden käydä valmennusta omalla rauhallasi. Lisäksi tarjoamme räätälöityjä kursseja tilauksesta.

Taloudellinen tuki

Huomattavin, varmistamme, että ilmoittautuminen ohjelmissamme ei jätä sinua konkurssiin. Tästä syystä tarjoamme parhaan ratkaisun, alennuskupoista apurahoihin.

Paras laatu

Paras päävalmentajamme suunnittelevat ja toimittavat ohjelmamme. Täten kokeilet laadukasta sisältöä ja käytäntöä valmennuskurssimme avulla.

Opiskelijan tuki

Haluamme varmistaa, että valmennusmatkasi on sujuvaa ja menestyksekästä. Siksi olemme aina valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteet.

Verkottumisen helpottaminen

Koska verkostoituminen on äärimmäisen tärkeää onnistuneelle valmentajalle, emme pelkästään tarjoa koulutusta, autamme sinua liittymään samanmielisten ihmisten, ammattilaisten ja mahdollisten asiakkaiden kanssa.

Kansainvälinen akkreditointi

Tarjoamme kansainvälisesti akkreditoituja valmentajakoulutusta.

Tehtävämme

Tavoitteenamme on kouluttaa upeita valmentajia, auttaa heitä rakentamaan liiketoimintaansa ja lisäämään tietoisuutta valmennuksen hyödyistä. Myös valmennuksen kautta olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiä menestymään.

Ei vain tarjoamme kursseja, jotka ovat akkreditoituja ja hyväksyttyjä 2 kansainvälistä elintä, mutta varmistamme, että sijoitamme opiskelijoihimme ja valmentajamme laajaan ammattilaisten ja asiakkaiden verkostoon.

Lisäksi luomme kasvumahdollisuuksia ja tarjoamme jatkuvaa tukea. Kun ihmiset tulevat perheeseemme, he eivät koskaan jätä. Täällä he löytävät mentoreja, ystäviä ja erilaisia ​​resursseja aloittaakseen ja tehostaakseen valmennustaan.

Filosofia

Kouluttamalla ihmisiä valmentajiksi noudatamme perhosteen vaikutusta. Organisoimalla yrityksemme B-Yhtiöt -rakennetta, suurempaa tarkoitusta varten. Koska tarjoamme erinomaisia ​​valmennuskurssit ja valmennustukijärjestelmät, "luomme hengähdyksen sosiaalisesti ja taloudellisesti haasteellisille perheille vakauden ja toivon aikaansaamiseksi".

Jokainen valmentaja-tulo dollari tuottaa 10% välittömästi kohti tavoitettamme. Jokaisen tilikauden lopussa myös kohdennetaan prosenttiosuus nettotulosta. Toimitetut varat palvelevat "OUR HOME" -säätiötä. Siksi adoptoidulla perheellä on hyötyä rakkaudestamme asuntojen, työpaikkojen avustamisen, ruoan, lastenhoitopalvelun ja koulutuksen muodossa, jotta voimme palaa itsenäiseltä yhteisön jäseneltä.

Perusarvot

Valmennus perustuu korkeisiin standardeihin ja periaatteisiin. Meille on kuitenkin tärkeää korostaa nämä arvot kaikessa, mitä teemme. Siksi arvostamme ja käytämme rehellisyyttä, eheyttä, luottamusta ja panosta kaikessa, mitä teemme. Lupaamme koulutusta, itsensä kehittämistä ja liiketoiminnan kehittämistä. Ja toimitamme sen, mitä lupaamme!

Uskomme jokaisen valtaan johtaa rohkeasti. Lisäksi perustaamme käytäntöämme sillä, että sinulla on kaikki tarvittavat resurssit parhaaksi elämäksi tai Executive-valmentajaksi. Niinpä kurssiemme antaa sinulle tietoa rakentamaan valmennustaitoja. Tiimimme on huolehtiva ja tukeva, jotta saavutat tavoitteet omalla rauhallasi.

Noble Manhattan Coaching International lukuihin

Noble Manhattan Coaching perustettiin vuonna 1993 Yhdistyneen kuningaskunnan etelärannikolla, jossa oma palvelusi on palveluksessasi. Kaikki mitä teemme on suunniteltu houkuttelemaan upeita valmentajia ja auttamaan heitä rakentamaan liiketoimintaansa. Lisäksi haluamme lisätä maailmanlaajuista tietoisuutta valmennuksen hyödyistä.

  • Noble Manhattan Coachingilla on 24 vuoden kokemus valmentajien koulutuksesta yksilöille ja yrityksille.
  • Olemme läsnä 28 maassa ympäri maailmaa. Noble Manhattan Coaching Americas on pääkonttori Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
  • Koska tehtävämme on helpottaa opiskelijoiden ja valmentajien jatkuvaa koulutusta, varmuuskopiointia ja tukea, tarjoamme kursseja ja tukea 7 kielellä.
  • Tarjoamme 18 täysin erillistä valmentajan koulutusohjelmaa, jotka ovat elämävalmennuksesta yritys- ja valmennusohjelmiin.
  • Palkittujen valmentajakoulujen Noble Manhattan Coachingin lisäksi meillä on 12 muuta divisioonaa, jotka tarjoavat tukea ja jatkuvaa kehitystä.
  • Valmennuskurssimme on akkreditoitu kansainvälisen valmennus- ja mentorointiinstituutin kautta. Lisäksi hyväksymme johtajan instituutti

Sijainnit

Richmond

Osoite
11425 Timber Point Dr.
23838 Richmond, Virginia, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: