Nova Southeastern University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nova Southeastern -yliopiston kehittyneet hoitotyön tutkinnot - Tarjotaan verkossa!

Varmista urasi. Vaihda terveydenhuoltoa. Valitse paras hoitotyön ohjelma.

Uudet teknologiat. Uudet hoitotyön vastuut. Uusi terveydenhuoltopolitiikka. Terveydenhuollon alalla on viime vuosina tapahtunut niin paljon muutoksia.

Todisteisiin perustuva hoito on selvä. Esimerkiksi vuodesta 2013 lähtien American Nurses Association (ANA) vaatii 100% hoitotyön johtajista pitämään BSN: n tai korkeamman, jotta he voisivat jopa saada oman "Magnet" -sairaalan nimityksen. Lääketieteen instituutin ”Vision 2020” suosittelee, että kaikilla kliinisillä sairaanhoitajilla on BSN, ja ACN tukee niiden suositusta. Tämä tarkoittaa sitä, että huippuluokan terveydenhuollon organisaatiot eivät harkitse kliinisten sairaanhoitajien palkkaamista ilman BSN-valtakirjaa. Edistyneet hoitotyön roolit edellyttävät maisterin tai tohtorin tutkintoa.

Kuten monet asiat ajan myötä, hoitotyön ala on laajentunut pelkästään RN-valtakirjojen tarjoamien taitojen ja tietojen ulkopuolelle. Jotta voisit ylläpitää elinikäistä hoitotyötä tai työskennellä yhdessä monista uusista hoitotyön tehtävistä, tarvitset pitkälle kehitettyä hoitotyötä.

Hoitotyön optiot

Jos mietit, mikä ohjelma on sinulle parhaiten sopiva, ajattele vastuualueita, joita pidät sairaanhoitajana, sekä mitä olet luonnollisesti kiinnostunut oppimisesta. Mikä innostaa sinua kentästä? Valitse ohjelma, joka tukee intohimoasi.

Kun valmistut Novasta, tiedät tarkalleen, miten voit tarjota parhaan terveydenhuollon missä tahansa alan jatkuvassa muutoksessa.

Miksi valita hoitotyön Novassa?

Usein huippuosaamisen ja innovoinnin ydin on yksinkertaisesti erilainen tapa tarkastella tilannetta. Kun annamme sinulle eturivin paikan nykyisiin tutkimushankkeisiimme, opetamme sinulle pehmeitä taitoja ja luovia ajatuksia sisältäviä prosesseja, jotka tekevät sinusta suosikki- ja tehokkaan hoitotyön johtajan.

Tarjoamme myös:

  • Korkean teknologian simulaatiolaboratoriot, jotka upottavat sinut realistisiin kliinisiin tilanteisiin.
  • Pienet luokat yksilöllisempiin oppimismahdollisuuksiin.
  • Asiantuntijatason tiedekunta - ei opetusavustajia.
  • Uusimmat opetustekniikat ja opetuskäytännöt.
  • Täysi tuki: kirjoittaminen laboratorioissa, 24/7 IT-neuvontapiste, tiedekunta, taloudellinen apu ja akateemiset neuvonantajat.

Sijainnit

Fort Lauderdale

Osoite
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat