Nova Southeastern University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

NSU: n pääkampuksella sijaitsee Suur-Fort Lauderdalessa, jossa sijaitsevat Florida ja Puerto Rico. Olemme alueen akateemisen tutkimuskeskuksen ja vain muutaman minuutin päässä maailman parhaista rannoista. Yli 26 000 opiskelijaa ja 152 000 alumniä ympäri maailmaa löydät Shark Friends -verkoston joka puolelta maata - ja sen ulkopuolella.

Seuraavassa on joitain syitä, miksi opiskelijat valitsivat NSU: n.

  1. Pienet luokkakokot antavat sinulle yhden henkilökohtaisen pääsyn professoreille.
  2. Elävää kampus-elämää ovat NCAA-yleisurheilu, sosiaaliset ja ammatilliset järjestöt, kulttuuritoiminta sekä hyvinvointi ja kuntoilu.
  3. Vuonna 2018 kansallisten korkeakoulujen joukkoon sijoittui 200 parasta korkeakoulua.
  4. Arvokkaita jatko-opintoja lääketieteessä, laki, psykologia, liike-elämä, koulutus, apteekki, hammaslääketiede ja paljon muuta.
  5. Monipuolinen opiskelijajoukko sisältää 1200 kansainvälistä opiskelijaa 116 maasta viidestä mantereesta.
  6. Uusimpaan tilateknologiaan, kehittyneisiin laboratorioihin ja parhaisiin tutkimuskirjastoihin kuuluvat huipputeknologiat.
  7. Monet NSU-tutkinnon suorittavat NSU: n tai muiden korkeakoulujen maisteriohjelmat, jatko- tai ammattikorkeakoulut. Osanottajat osallistuvat NSU-tutkimukseen esimerkiksi lääketieteessä, merentutkimuksessa, syöpä-, psykologiassa, hammaslääketieteessä ja autismissa.
  8. Opiskelijat rakentavat suhteita osallistumalla lukuisiin yhteisötapahtumiin, joista monet ovat NSU: n kampuksella. Kaunis pääkampus on vain muutaman minuutin päässä Fort Lauderdalen rannasta, South Beachista, Las Olasin yöelämästä ja Evergladesista.

Sijainnit

Fort Lauderdale

Osoite
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin