Lue virallinen kuvaus

NSU: n pääkampuksella sijaitsee Suur-Fort Lauderdalessa, jossa sijaitsevat Florida ja Puerto Rico. Olemme alueen akateemisen tutkimuskeskuksen ja vain muutaman minuutin päässä maailman parhaista rannoista. Yli 26 000 opiskelijaa ja 152 000 alumniä ympäri maailmaa löydät Shark Friends -verkoston joka puolelta maata - ja sen ulkopuolella.

Seuraavassa on joitain syitä, miksi opiskelijat valitsivat NSU: n.

  1. Pienet luokkakokot antavat sinulle yhden henkilökohtaisen pääsyn professoreille.
  2. Elävää kampus-elämää ovat NCAA-yleisurheilu, sosiaaliset ja ammatilliset järjestöt, kulttuuritoiminta sekä hyvinvointi ja kuntoilu.
  3. Vuonna 2018 kansallisten korkeakoulujen joukkoon sijoittui 200 parasta korkeakoulua.
  4. Arvokkaita jatko-opintoja lääketieteessä, laki, psykologia, liike-elämä, koulutus, apteekki, hammaslääketiede ja paljon muuta.
  5. Monipuolinen opiskelijajoukko sisältää 1200 kansainvälistä opiskelijaa 116 maasta viidestä mantereesta.
  6. Uusimpaan tilateknologiaan, kehittyneisiin laboratorioihin ja parhaisiin tutkimuskirjastoihin kuuluvat huipputeknologiat.
  7. Monet NSU-tutkinnon suorittavat NSU: n tai muiden korkeakoulujen maisteriohjelmat, jatko- tai ammattikorkeakoulut. Osanottajat osallistuvat NSU-tutkimukseen esimerkiksi lääketieteessä, merentutkimuksessa, syöpä-, psykologiassa, hammaslääketieteessä ja autismissa.
  8. Opiskelijat rakentavat suhteita osallistumalla lukuisiin yhteisötapahtumiin, joista monet ovat NSU: n kampuksella. Kaunis pääkampus on vain muutaman minuutin päässä Fort Lauderdalen rannasta, South Beachista, Las Olasin yöelämästä ja Evergladesista.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Nova Southeastern University

Master of Science in Forensic Psychology on 36-opintopisteinen verkko-ohjelma, joka antaa opiskelijoille käsityksen psykologian ja oikeudellisten kysymysten risteyksestä. ... [+]

Yleiskatsaus

Master of Science in Forensic Psychology on 36-opintopisteinen verkko-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille käsityksen psykologian ja oikeudellisten kysymysten risteyksestä. Opiskelijat ymmärtävät, mitä oikeuspsykologit tekevät, ja oppivat soveltamaan tätä koulutusta moniin ammatillisiin yhteyksiin.

Tämä tutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille ammatillisen koulutuksen, joka tarvitaan toimimaan optimaalisella tasolla monissa rikosteknisissä ympäristöissä, joissa käytetään psykologiaa, mukaan lukien tuomioistuimet, lainvalvonta, rikosoikeus, kansalliset turvallisuustoimistot, vankilot, sosiaalipalvelut ja lastensuojeluvirastot, ja hoitolaitokset.

Monet ohjelmassamme olevat opiskelijat ovat erikoistuneet lakiin, mielenterveyteen tai muihin terveyspalveluihin ja haluavat työskennellä oikeuslääketieteen alueella. Toiset ovat kiinnostuneita uran jatkamisesta ja korkeamman tason tehtävien hoitamisesta. Jotkut opiskelijoistamme käyttävät tätä tutkintoa kilpailukykynsä parantamiseksi jatko-ohjelmaan hakeessa.... [-]

Yhdysvallat Fort Lauderdale
Tammikuu 2020
English (USA)
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Nova Southeastern University

Kansallisten turvallisuusasioiden ja kansainvälisten suhteiden 36 laajuinen MS on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille teoreettisia, tutkimusta ja soveltavaa osaamista k ... [+]

Yleiskatsaus

Kansallisten turvallisuusasioiden ja kansainvälisten suhteiden 36 laajuinen MS on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille keskeinen käsitys kriittisistä kysymyksistä, jotka antavat tietoa kansallisen turvallisuuden alasta, mukaan lukien terrorismin uhkan arviointi ja analysointi Yhdysvalloissa ja muualla, sekä analyysi tiedustelumallisto. Opiskelija kehittää myös syvää ymmärrystä kansainvälisestä kontekstista, jossa Yhdysvaltojen kansalliset turvallisuuskysymykset muotoillaan.

Kansallinen turvallisuusasioiden osasto on yksi nopeimmin kasvavista ammateista, joilla on avoimia positiot julkisella sektorilla liittovaltion, valtion ja kuntien hallituksissa sekä yksityisellä sektorilla. Tämä ohjelma on suunniteltu sekä alan ammattilaisille että uralla työskenteleville sekä opiskelijoille, joilla on vahva akateeminen kiinnostus turvallisuusasioissa ja kansainvälisissä suhteissa.... [-]

Yhdysvallat Fort Lauderdale
Request Info
Full-time
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat