Point Park University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pittsburghin keskustan sydämessä sijaitseva Point Park University on dynaaminen, urbaani, voittoa tavoittelematon yliopisto, jolla on vahva taiteiden perinne. Point Park osallistuu lähes 4000 kokopäiväiseen ja osa-aikaiseen opiskelijaan yli sadassa perustutkinto-, maisteri- ja tohtoriohjelmassa.

Opiskelijana yhdessä Park Parkin verkko-ohjelmista voit hyötyä pienistä luokkakokoista, kätevästä aikataulusta ja kohtuuhintaisesta opetuksesta samalla kun harjoittelet urakeskeisessä koulutuksessa. Voit parantaa urasi samalla kun opit professoreilta, jotka opettavat omasta todellisesta kokemuksestaan. Sinulla on mahdollisuus menestyviin, toimiviin ammattilaisiin ja hyötyä harjoittelu- ja työmahdollisuuksista johtavien yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Point Park -yliopisto kouluttaa opiskelijoita monipuolisessa kaupunkiympäristössä ja valmistaa tutkinnon suorittaneita soveltamaan tietoa tavoitteidensa saavuttamiseksi, ammattiensa edistämiseksi ja palvelemaan yhteisöjään.

Point Park -yliopisto on institutionaalinen jäsen Online Learning Consortiumissa. OLC on korkeakoulujen johtajien ja innovaattoreiden yhteistyöyhteisö, joka on sitoutunut edistämään laadukkaita digitaalisia opetus- ja oppimiskokemuksia, jotka on suunniteltu tavoittamaan ja sitouttamaan moderni oppija - kuka tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa.

Sijainnit

Verkko

Osoite
Wood Street,201
15222 Pittsburgh, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: