Lue virallinen kuvaus

Purdue Polytechnic Institute

Tietoa

Purdue Polytechnic Institute on yksi 10 akateemista korkeakouluissa Purduen yliopistossa, joka tarjoaa ja jatko määrin useisiin eri aloilla. College sisältää seitsemän akateemista koulut, yksiköiden ja osastojen:

 • Ilmailu- ja liikenneministeri Technology
 • Engineering Technology
 • Tietokone ja tietotekniikka
 • Tietokonegrafiikka Tekniikka
 • Construction Management Technology
 • Sotilaallinen Science & Technology
 • Teknologia Leadership & Innovation

Lisäksi Purdue University pääkampuksella West Lafayette, Indiana, Purdue ammattikorkeakoulu tarjoaa osalle koulutusohjelmat yhdeksässä Indiana yhteisöissä.

Oppilaitos on vahvassa muutos, joka vaikuttaa kaikkiin puolista kollegion. Ammattikorkeakoulun nimi parhaiten ilmentää ominaisuuksia, elementit ja filosofia muunnetun kollegion ja helposti edustaa erottuva merkki, joka korostaa ainutlaatuisuus oppimiskokemus.

Akateeminen ohjelmat yhdistävät teorialähtöisellä soveltavaa oppimista, tiimipohjainen hankkeita, integroitu humanistiset tutkimukset, osaamisen perustuvan credentialing, ja sarjan kokemuksellisen komponentteja kuten teollisuuden rahoittama vanhempi päällyskivi projekteja, harjoittelupaikkoja, globaali immersions ja sertifiointi ansaitsevien toimintaa. Ammattikorkeakoulussa oppimiskokemus on suunniteltu tuottamaan opiskelijoille, jotka eivät vain ole syvällistä teknistä tietämystä ja soveltaa taitoja valitsemassaan kuria, mutta myös olla ongelmanratkaisua, kriittistä ajattelua, viestintä- ja johtamistaitoja vaatinut teollisuuden ja yhdyskuntien.

Tutkimus kollegiossa myös edelleen laajentaa ja vahvistaa, viisi allekirjoitusta alueilla liikuttamiseen college että teknologian ja tieteen eturintamassa:

 • Luontoa jäljittelevät Sustainability
 • Robotiikka, valmistus ja autonomia
 • Suljetun silmukan Healthcare
 • Innovatiivinen STEM Koulutus
 • Human Scale Computing

Onko tuottaa transformoitua oppimiskokemus tuottamaan alan valmis opiskelijoille, jotka ovat taidot nykypäivän taloudessa tai tekemällä käytön jäljittelevät tutkimus edistää teknologian kehityksessä ja ratkaista reaalimaailman haasteisiin, Purdue Polytechnic Institute tavoitteena on olla maailman johtava.

Purdue ammattikorkeakoulu perustettiin vuonna 1964 Purdue University School of Technology. Se nimettiin College of Technology vuonna 2005, ja vuonna 2015, hallitus hyväksyi nykyisen nimensä tukeakseen opiston muutos ja osana presidentti Mitch Daniels' Purdue Moves aloitteesta.

Purdue Polytechnic Institute

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Innostaa, kouluttaa ja mentori opiskelijoille kautta oppii tekemällä ja integroitu tutkimus, valmistautuu tutkinnon menestyksen tulevaisuuden teknologiainnovaattoreille ja teollisuuden johtajia; ja edistää monitieteistä oppimisen, sitoutumista, ja käyttö-vaikutteita tutkimusta käsitellään tärkeitä valtion ja globaaleihin haasteisiin.

Visio

Olemme muutosjohtaminen college rajaton perinteisesti ... uranuurtajina oppivat tekemällä ja käytä-vaikutteita tutkimusta.

REHELLISYYSJULISTUS ja käytännesäännöt

Purdue ja Purdue Polytechnic Institute, eheys on välttämätöntä meidän tehtävämme. Toimimme rehellisesti ja noudattaa korkeimpia moraalisia ja eettisiä arvoja ja periaatteita kautta henkilökohtaisen ja ammatillisen käyttäytymisen. Me osoitamme ymmärrystä näiden arvojen ja periaatteiden ja puolustaa heitä kaikin toiminnan ja päätöksenteon. Luottamus ja luotettavuus kulkevat käsi kädessä, kuinka me käyttäydymme, kuten kulttuuriin, joka perustuu eettisesti Odotamme toimia oltava sanamme ja sanamme olla sopusoinnussa meidän aikeet. Hyväksymme vastuumme, jakaa johtajuutta demokraattisessa hengessä, ja alistaa itsemme korkeimpia yleistä luottamusta. Pidämme itseämme vastuullisina sanamme ja tekomme. Tuemme korkein seisoo oikeudenmukaisuuden, toimivat vastuullisina kansalaisina, kunnioittaa yhtä keskellä monimuotoisuuden säilyttämiseksi muiden oikeuksia, ja kohdella kaikkia yksilöitä arvokkaasti. Täyttämään tavoitteita oppimisyhteisö, vaadimme, että tavoitteet opiskelijoiden oppimista eivät vaarannu. Käsittelemme kaikki opiskelijat tasapuolisesti, ja meidän arvioinnit oppimistulosten ovat puolueettomia ja perustuu yksinomaan osoitti koulumenestykseen.

Koska maa-avustus laitos, osoitamme reagoida myös vaalipiirejä ja huolehtii pääsyn tietomme resursseja. Sitoudumme käyttämään viisaasti resursseja ja olla hyvä järjestysmiesten taloudellisen pääoman ja henkilöresursseja.

Ammattikorkeakoulu oppimisympäristö

Purdue Polytechnic Institute reagoi muutoksiin Opiskelijamme ja yhteiskunta - olemme muuttamassa oppimisympäristön palvelemaan paremmin heidän tarpeitaan.

Purdue ammattikorkeakoulun ainutlaatuinen oppimisympäristö määritellään yhdistämällä 10 avaintekijöitä.

Teorialähtöisellä soveltavaa oppimista

Aloitamme tutkimalla teoriaa, niin käytämme sitä. . . me todella soveltaa sitä. Tekemällä oppiminen on perusta Purdue Universityn ammattikorkeakoulu oppimiskokemus. Se on tehokas ja todistettu lähestymistapa, joka ajaa opiskelijat ymmärtämään ja säilyttää käsitteitä.

TEAM projektioppiminen

Yritykset ja yhteisöt luottavat tiimityötä saavuttaa menestystä. Harjoitamme sitä. Vuodesta alkupuoliskolla viimeiseen, joukkue hankkeet ovat kulmakivi Purdue ammattikorkeakoulun ohjelmia, altistaa opiskelijat ryhmädynamiikka, määräajat, ja ongelmanratkaisumenetelmistä.

NYKYAIKAISTAMINEN OPETUSMENETELMÄT

Miksi luokat on opettanut ohjaaja luennoinut edessä luokkahuoneessa? He eivät. Yhä suurempi osa kursseista työllistävät tutkimukseen todistettu, state-of-the-art opetusmenetelmiä tunnetaan aktiivisena oppimista. Se on erilaista, hauskaa ja haastavaa, ja tehokkaampia.

Virtuaaliverkosto-IN-context OPETUSSUUNNITELMIEN

Opiskelijat oppivat helpommin, kun 1) heillä on syvä ymmärrys tarkoituksen niiden oppiminen, 2) niiden oppimista tapahtuu juuri oikeaan aikaan, ennen kuin sitä tarvitaan, ja 3) oppimistulokset ovat sidoksissa käytännön kokemuksia. Kurssit seuraa näitä pilaria tarkoitukseen, ajoitus ja käytännöllisyys.

INTEGROITU HUMANISTINEN OPINNOT

Integrointi teknologia tutkimuksissa humanististen ja yhteiskuntatieteellisten tutkimusten parantaa opiskelijan kriittinen ajattelu, luovuus, logiikka, ja innovaatio. Ammattikorkeakoulujen opiskelijat valmistuvat näitä taitoja ja ovat hyvin valmistautuneita eliniän oppimisen ja onnistumisen.

Pätevyys credentialing

Opiskelija osoittaa mestaruus käsitteiden ja soveltavan taidot (tunnetaan pätevyydet), hyvin joustavasti keskittyä heidän etujaan samalla opitaan omaan tahtiin, ja rakentaa sähköinen salkkuja esitellä kykyjään. Purdue on johtava osaamisen oppimiseen.

SENIOR CAPSTONE HANKKEET

Konkreettisista hankkeista todellisia asiakkaat hyötyvät opiskelijoita, yrityksille ja yhteisöille. Purdue ammattikorkeakoulun ohjelmiin sisältyy vanhempi päällyskivi projekteja, joiden avulla opiskelijat voivat soveltaa oppimaansa ratkaista reaalimaailman haasteisiin valitsema yritys- ja yhteistyökumppaneita.

HARJOITTELUPAIKAT

Emme yksinkertaisesti kannustaa opiskelijoita harjoittelijaohjelmat - me upottaa ne ja muut työvoima-tyyppistä toimintaa meidän ohjelmia. Kesällä tai lukukauden aikana, opiskelijat käyttävät näitä mahdollisuuksia laajentaa tietojaan ja taitojaan ja asettaa perusta tulevaisuuden työllisyyttä.

GLOBAL / Kulttuuriset immersions

Maailma pienenee, kun maailmanlaajuista ja kulttuurisia mahdollisuuksia kasvaa. Kehua monikulttuurinen oppimisympäristö täynnä tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat yli 100 maasta, Purdue ammattikorkeakoulu tarjoaa myös rikastetun näkökulman kautta ulkomaille opiskelemaan, kansainvälisiä harjoittelupaikkoja ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja ja kulttuuritoimintaa.

FACULTY-TO-opiskelija-MENTORIOHJELMA

Opiskelijat ovat parempia silloin, kun heillä on joku, joka tekee erityisen kiinnostunut toiveensa ja edistystä. Meidän opiskelijoilla on ainutlaatuinen tilaisuus olla henkilökunnan jäsen määrätty niiden mentori, ohjauksen heitä kohti menestystä tarjoamalla ammatillista ohjausta ja tukea koko lukuvuoden.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Jos etsit edistystä haastavassa ja erikoistuneessa ilmailun maailmassa, Purduen MS Lentotoiminta ja Ilmailualan Hallinta auttaa sinua kehittämään keskeisiä johtamis- ja j ... [+]

Jos etsit edistystä haastavassa ja erikoistuneessa ilmailun maailmassa, Purduen MS Lentotoiminta ja Ilmailualan Hallinta auttaa sinua kehittämään keskeisiä johtamis- ja johtamisosaamista.

Opettajien professorit, joilla on erinomaiset koulutustilat ja työkokemus siviili-ilmailusta, sotilasilmailusta ja valtiollisista tehtävistä, alan erityiskursseistamme valmistautuvat lukuisiin ilmailun hallintaan.

Talousennusteet viittaavat siihen, että matkustaja- ja lentorahtikyselyt kasvattavat jatkuvasti ilmailualan dramaattista kasvua ja edellyttävät olemassa olevan ilmakuljetusjärjestelmän arkkitehtuurin täydellistä uudelleenjärjestelyä. Tämän alan kasvun ansiosta ilmailuteollisuudelle on tarjolla laaja valikoima johtamismahdollisuuksia sellaisille henkilöille, joilla on ilmailu- ja avaruusalan johtamisen taitoja, kuten toiminnan analysointi, turvallisuusjärjestelmien kehittäminen, projektinhallinta, järjestelmien integrointi, ympäristön kestävyys ja siihen liittyvät monialaiset taidot.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
11 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hallitse tietäsi entistä paremmalle ura-alueelle IT-projektinhallintaan keskittyvässä maisteritutkinnossa, joka vastaa alan ja yrityksen tarpeisiin tällä dynaamisella ala ... [+]

Hallitse tietäsi entistä paremmalle ura-alueelle IT-projektinhallintaan keskittyvässä maisteritutkinnossa , joka vastaa alan ja yrityksen tarpeisiin tällä dynaamisella alalla. Lue työkaluja ja tekniikoita, joita voit hakea projektin elinkaaren jokaiselle vaiheelle. Tämä 100%: n online-ohjelma sisältää Project ManagementInstitutin (PMI®) kehittämää materiaalia, johon sisältyvät vaatimusten löytäminen ja hallinta, aikataulun kehittäminen ja hallinta, salkunhallinta ja ulkoistettujen resurssien hallinta.

Opetussuunnitelma parantaa tietämystäsi laajuudesta, ajasta, kustannuksista, viestinnästä

100%: n online-MS-ohjelmaan voit saada tutkintoasi omalla vauhdillasi ympäri maailmaa, valitsemalla ajankohdat, jotka liittyvät luokkatyöhön ja opiskeluun, jotka sopivat elämäntapaan. Kurssia tarjotaan kahdeksan viikon lomakkeessa joustavuuden lisäämiseksi, joten voit täyttää vaaditut 34 luotto tuntia (30, jos olet jo PMP-sertifioitu) 12 kuukauden - 5 vuoden aikana.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
11 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Aseta itsesi erillaiseksi korkeakoulututkinnon kanssa Master of Science (MS), keskittyen IT Business Analysis. Tämä 100%: n online-MS: llä on IIBA® ... [+]

Aseta itsesi erillaiseksi korkeakoulututkinnon kanssa Master of Science (MS), keskittyen IT Business Analysis. Tämä 100%: n online-MS: llä on IIBA®

Liiketoiminta-analyytikoilla on keskeinen rooli organisaation liiketoiminnan ja IT-tehtävien liittämisessä. Heidän kykynsä ymmärtää liiketoiminta-aluetta ja kääntää nämä tarpeet teknisiksi ihmisiksi heidän ymmärtävällä tavalla ovat elintärkeitä hanketoiminnan onnistumiselle.

Opetussuunnitelma lisää tietosi organisaation rakenteiden, toimintatapojen ja toimintojen alueilla. Opi toimimaan yhteyshenkilönä organisaation johtoon ja IT-osastoon, jotta he voivat ymmärtää organisaation tarpeet ja miten IT voi auttaa saavuttamaan tavoitteensa. Kehittää taitoja tunnistaa, dokumentoida ja toteuttaa tietoteknisiä vaatimuksia liiketoiminnan esteisiin. Käytä hankittua tietoa saadaksesi menestyksellisesti läpi IIBA®... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
1 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Aseta itsesi erillaiseksi korkeakoulututkinnon kanssa MS Rakennushallinnossa. Rakentamishallinto (CM) soveltaa johtamisperiaatteita ja innovatiivisia tekniikoita johtamaa ... [+]

Aseta itsesi erillaiseksi korkeakoulututkinnon kanssa MS Rakennushallinnossa. Rakentamishallinto (CM) soveltaa johtamisperiaatteita ja innovatiivisia tekniikoita johtamaan tehokkaasti, järjestämään ja hallinnoimaan asuin-, liike- ja infrastruktuuripalveluiden rakennushankkeita.

CM: n avulla rakennukset ja infrastruktuurit voidaan rakentaa hallittuun järjestelmälliseen tapaan maksimoida rakentamisen tehokkuus ja varmistaa korkealaatuisuus.

Purdue-yliopistolla suoritettu korkeakoulututkinto on varustettu olennaisella osaamisella ja koulutuksellisella kokemuksella, joka antaa merkittävää panosta rakentamisen alalla. 100%: n online-opetussuunnitelma on suunniteltu valmistamaan päteviä henkilöitä johtajuusasemiin rakennusalalla. Painotetaan rakennustoimintaa ja yritystason hallintaa - MBA: n edut, mutta keskittyvät rakentamiseen. Tämä ohjelma on tarkoitettu yksityishenkilöille, joilla on kandidaatin tutkinto rakennushallinnassa, maa- ja vesirakennustyössä tai läheisesti liittyvällä alalla akkreditoitua yliopistoa.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

Tutkintotodistus

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hanki tietoa rakentamisen johtamisen perusteista. Tämä tietämys auttaa sinua soveltamaan rakentamisen hallinnan teorioita ja periaatteita tehokkaasti tunnistamaan, analys ... [+]

Sovellusten hyväksyminen nyt keväällä 2019

Hanki tietoa rakentamisen johtamisen perusteista. Tämä tietämys auttaa sinua soveltamaan rakentamisen hallinnan teorioita ja periaatteita tehokkaasti tunnistamaan, analysoimaan ja hallitsemaan organisaatiosi rakentamistoimia.

Purduen yliopiston jatko-opiskelijan todistuksella ammattilaiset oppivat analysoimaan tekniikoita nykyaikaisten rakennusalan liiketoimintaprosessien, kuten kirjanpidon ja rahoituskäytännön, oikeudellisten velvoitteiden, oikeuksien ja korjaustoimenpiteiden osalta, jotka liittyvät rakennusyritysten hinnoitteluun, sopimuksiin ja rakennemuutoksiin, riskienhallintaan ja markkinointiteoriaan sekä käsitellä asiaa.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Jos etsit edistystä haastavassa ja erikoistuneessa ilmailun maailmassa, Purduen tutkintotodistus lentoturvallisuuden hallinnassa auttaa sinua saamaan tietoa kehittääkseen ... [+]

Rolling Admissions - Sovellusten hyväksyminen nyt

Jos etsit edistystä haastavassa ja erikoistuneessa ilmailun maailmassa, Purduen tutkintotodistus lentoturvallisuuden hallinnassa auttaa sinua saamaan tietoa kehittääkseen, johtamaan ja toteuttamaan tehokkaita lentoturvallisuusohjelmia. Opetellut professorit, joilla on erinomaiset koulutustilat ja työkokemus siviili-ilmailusta, sotilasilmailusta ja valtiollisista rooleista, alan erikoiskursseistamme valmistelevat sinua lukuisista ilmailun rooleista.

Talousennusteet viittaavat siihen, että matkustaja- ja lentorahtikyselyt kasvattavat jatkuvasti ilmailualan dramaattista kasvua ja edellyttävät olemassa olevan ilmakuljetusjärjestelmän arkkitehtuurin täydellistä uudelleenjärjestelyä. Tämä teollisuuden kasvu tuottaa laajaa mahdollisuuksia ilmailuteollisuudelle sellaisille henkilöille, joilla on ilmailu- ja avaruustekniikan taitoja, kuten riskien hallinta, turvajärjestelmien kehittäminen ja niihin liittyvät monitieteelliset taidot.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ohjaava tietotekniikkahankkeita valmistunut tutkintotodistus tarjoaa jatko-opiskelijoille johdantokoulutuksen korkeatasoisen koulutuksen IT-projektien johtamisen, suunnit ... [+]

Hallitse tapaasi parempaan uraan

Ohjaava tietotekniikkahankkeita valmistunut tutkintotodistus tarjoaa jatko-opiskelijoille johdantokoulutuksen korkeatasoisen koulutuksen IT-projektien johtamisen, suunnittelun, toteuttamisen ja valvonnan tärkeissä osissa. Tämä sertifikaattiohjelma tarjoaa valmistelutason taitoja monimutkaisten, ristikkäisten IT-alan yritysten aloitteiden onnistumisen tukemiseksi.

Online-tutkintotodistus on erityisesti kysyntää järjestelmäanalyytikoille, ohjelmoijille ja suunnittelijoille, projektipäälliköille ja muille hallintoalalle teknologiaprojekteissa. Opi uusilla ja parannetuilla IT-projektinhallintatyökaluilla ja tekniikoilla, joita käytetään nykypäivän teknologiamarkkinoilla.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 36 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Tietotekniikan liiketoiminnan analyysi jatko-sertifikaatti-ohjelma tarjoaa jatko-opiskelijoille johdantokoulutuksen korkeakoulututkinnon tärkeitä näkökohtia Business Anal ... [+]

Tietotekniikan liiketoiminnan analyysi jatko-sertifikaatti- ohjelma tarjoaa jatko-opiskelijoille johdantokoulutuksen korkeakoulututkinnon tärkeitä näkökohtia Business Analysis.

Varmenneohjelma tarjoaa ammattilaisille tietämyksen siitä, miten määritellä liiketoiminnan vaatimukset, jotka ohjaavat tietotekniikkaan liittyviä projekteja. Lisäksi se auttaa heitä tunnistamaan, analysoimaan ja suunnittelemaan prosesseja, joilla parannetaan organisaatiossa tapahtuvaa kokonaisvirtausta.

Sertifikaattiohjelma tarjoaa perustutkinnon suorittaneelle koulutusta työllistymiselle niille, jotka työskentelevät tällä hetkellä liiketoiminnan analyytikoina tai niille, jotka ovat vastuussa tai jotka haluavat harjoittaa liiketoiminta-analyytikoiden vastuuta.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Sijainnin osoite
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Sosiaalinen media