Lue virallinen kuvaus

Reinhardtin yliopisto tarjoaa aikuisopiskelijoille joustavuutta ansaitakseen Bachelor of Business Administration -ohjelman tai Bachelor of Criminal Justice -tutkinnon täysin akkreditoituna oppilaitokselta, jolla on korkeimmat akkreditointistandardit. Kurssit opettavat arvostetut ammattilaiset, joilla on todellista kokemusta osaamisalueillaan ja jotka ovat sitoutuneet koulutukseen ja menestykseen.

SYYT, MITÄ REINHARDT TOIMITTAA AIUTTAA TULEVAISUUDESTA TULEVAISUUTEEN.

 • Valmistuneet edistävät uransa saavuttaakseen sekä ammatilliset että henkilökohtaiset tavoitteet.
 • Kurssit, jotka on suunniteltu ja opastettu alan johtavista ammattilaisista.
 • Institutionaalinen historia, jolla tuetaan ammatillisen yhteisön koulutus- / akateemisia tarpeita.
 • Siirtohyvitykset hyväksytään alueellisesti akkreditoitujen oppilaitosten, yliopistojen ja teknisten oppilaitosten kautta.
 • Ohjelmointimuotoilu on suunniteltu aikuisille työskentelyyn.
 • Joustava tutkinto 100% verkossa.
 • Opetus sisältää E-oppikirjoja ja kannettavaa tietokonetta. (Rikosoikeus
 • Oppimisen hallintajärjestelmän käyttö, joka on suunniteltu tukemaan oppijan kasvatustarpeita yhdistäen dynaamisen vuorovaikutuksen perinteiseen ydinsisältöön.

Reinhardt University on sitoutunut auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Voimme auttaa sinua ensimmäisellä kiinnostuksella, aina läpi valmistumisen ja sen jälkeen. Se voi olla pelottava tehtävä edes alkaa miettiä tutkinnon ansaitsemista, ja Reinhardtin yliopistossa olemme sitoutuneet auttamaan sinua menestymään jokaisella askeleella, jotta voit keskittyä tärkeisiin asioihin: oppimiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

ESIMERKKEJÄ MENESTYKSESTÄ OPISKELIJOIDEN JUOKSEVAT KOULUTUKSET OVAT OHJEET:

 • Varmista, että sovelluspaketti on valmis
 • Ilmoittaa sinulle menestyksesi käytettävissä olevista opiskelijaresursseista
 • Luottamus luokkahuoneen tekniikkaan
 • Liittäkää sinut kaiken asianmukaisen henkilöstön kanssa rahoituksenne ja tutkijoidesi kanssa
 • Ohjaa sinut läpi valmistumisvaatimukset
 • Maksimoi motivaation menestyä usein laadukkaiden vuorovaikutusten kautta
 • Opettaa sinut läpi esteettesi tutkintoon

Olemme valmiita keskustelemaan puhelimessa tai vastaamaan nopeaan kysymykseen sähköpostitse. Monimutkaisista asioista yksinkertaisiin kysymyksiin voimme auttaa sinua matkallasi.

Sinulla on myös mahdollisuus saada ilmaiseksi pyynnöstä.

 • Kaikilla Reinhardtin verkko-opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää vapaaehtoista ohjausta Brainfuse-ohjelmaan, johon sisältyy kirjoituslaboratoriota ja oppimisresursseja useille aiheille, kuten matematiikalle ja tiedolle.
 • Brainfuse-palvelut ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa milloin tahansa.
 • Brainfuse-yhteyden saatavuus on saatavana verkko-oppituntien kautta, ja voit ottaa yhteyttä opiskelijaasiamiehen neuvonantajaan.

SACSCOC-akkreditointi

Reinhardtin yliopisto on akkreditoinut Etelä-Akatemian korkeakoulujen ja korkeakoulujen komissio, joka myöntää apurahoja, ylioppilastutkintoja ja maisterin tutkintoja.

Akatemian sertifiointi

Reinhardtilla on perusta alan toimipisteessä, jossa on kampuksen poliisiakatemia, joka on sertifioitu Georgia Peace Officer Standards and Training Councililta. Meillä on oikeus toimittaa perushallinnon peruskoulutuskurssin sekä kehittynyt, erikoistunut ja jatkokoulutus. Koska meillä on pitkä kokemus tällä toimialalla, tiedämme, että lainvalvontaviranomaisten keskuudessa on kasvava tarve laajentaa koulutusta pysyäkseen kilpailukykyisenä ja nykyisin kentällä. Tiedämme myös, että ammattilaiset ovat kiireisiä sekä ammatillisten että henkilökohtaisten velvoitteidensa suhteen.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Associate Degrees

Reinhardt University - Online Programs

Uudet opiskelijat hyväksytään Business Administration -ohjelman kumppaniksi kahdeksan viikon välein. Jokainen syksy- ja kevätlukukausi on kuusitoista viikkoa ja jakautuu ... [+]

Uudet opiskelijat hyväksytään Business Administration -ohjelman kumppaniksi kahdeksan viikon välein. Jokainen syksy- ja kevätlukukausi on kuusitoista viikkoa ja jakautuu kahteen kahdeksan viikon istuntoon. Kesäharjoittelu on 14 viikkoa, ja se jakautuu kahteen seitsemän viikon istuntoon. Opiskelijat suorittavat jokaisen istunnon aikana kaksi luokkaa yhteensä neljään luokkaan (12 lukukauden luokkaa) lukukautta kohden.

60-tuntinen ABA-tutkinto-ohjelma voidaan suorittaa niin vähän kuin viisi lukukautta ottaen 12 luotto tuntia lukukautta kohden. Tähän koulutusohjelmaan voidaan soveltaa enintään 30 lukukautta tuntia siirtohyvitystä. Kurssit opetetaan 100% verkossa.

RHU 101 vaaditaan ilmoittautumisajankohdan ensimmäisellä lukukaudella, ja se on täytettävä "C" -luokalla tai paremmin, jotta hän voi osallistua ohjelmaan.... [-]

Yhdysvallat Waleska
Request Info
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Reinhardt University - Online Programs

Reinhardtin yliopiston online-rikosoikeusohjelma antaa sinulle joustavuuden ja mahdollisuuden suorittaa opintoja milloin ja missä tahansa. ... [+]

Reinhardtin yliopiston online-rikosoikeusohjelma antaa sinulle joustavuuden ja mahdollisuuden suorittaa opintoja milloin ja missä tahansa.

Uudet opiskelijat hyväksytään rikostutkinto-ohjelman tiedekunnan jäseneksi kahdeksan viikon välein. Jokainen syksy- ja kevätlukukausi on kuusitoista viikkoa ja jakautuu kahteen kahdeksan viikon istuntoon. Kesäharjoittelu on 14 viikkoa, ja se jakautuu kahteen seitsemän viikon istuntoon. Opiskelijat suorittavat jokaisen istunnon aikana kaksi luokkaa yhteensä neljään luokkaan (12 lukukauden luokka) lukukautta kohden.

60-tuntinen ACJ-tutkinto-ohjelma voidaan suorittaa niin vähän kuin viisi lukukautta ottaen 12 luotto tuntia lukukautta kohden. Tähän koulutusohjelmaan voidaan soveltaa enintään 30 lukukautta tuntia siirtohyvitystä. Kurssit opetetaan 100% verkossa.... [-]

Yhdysvallat Waleska
Request Info
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi

BBA

Reinhardt University - Online Programs

Kuuntelemme oppilailta kerta toisensa jälkeen, että he ovat saavuttaneet uransa umpikujaan, koska heillä ei ole tutkintotodistusta. Reinhardtin online-tutkinto-optiot aut ... [+]

Reinhardtin yliopiston kauppatieteiden kandidaatti on suunniteltu ammattitaitoisten ammattilaisten ammattilaisille, jotka työskentelevät yhdessä ja suorittavat tutkinnon verkossa.

Uudet opiskelijat hyväksytään verkko-ohjelmiin kahdeksan viikon välein. Jokainen syksy- ja kevätlukukausi on kuusitoista viikkoa ja jakautuu kahteen kahdeksan viikon istuntoon. Kesäharjoittelu on neljätoista viikkoa ja jakautuu kahteen seitsemän viikon istuntoon. Opiskelijat kestää kaksi luokkaa jokaista istuntoa varten yhteensä neljä luokkaa lukukautta kohti, jos opiskelija haluaa täysipäiväisen aseman.

51-tuntinen BBA Major Program -kurssityö voidaan suorittaa 16 kuukaudeksi edellyttäen, että opiskelijalla on asianmukaiset yleiskoulutus- ja vapaaehtoiset opintosuoritukset ohjelmalle.... [-]

Yhdysvallat Waleska
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Reinhardt University - Online Programs

Reinhardtin yliopiston rikosoikeuden kandidaatti on suunniteltu työskentelevälle ammattilaiselle ja se ansaitsee kokonaan verkossa. ... [+]

Reinhardtin yliopiston rikosoikeuden kandidaatti on suunniteltu työskentelevälle ammattilaiselle ja se ansaitsee kokonaan verkossa.OHJELMOINTI

Uudet opiskelijat hyväksytään verkko-ohjelmiin kahdeksan viikon välein. Jokainen syksy- ja kevätlukukausi on kuusitoista viikkoa ja jakautuu kahteen kahdeksan viikon istuntoon. Kesäharjoittelu on neljätoista viikkoa ja jakautuu kahteen seitsemän viikon istuntoon. Opiskelijat kestää kaksi luokkaa jokaista istuntoa varten yhteensä neljä luokkaa lukukautta kohti, jos opiskelija haluaa täysipäiväisen aseman.

Palkitse itsesi tutkinnoilla. Haluatko edetä uraasi ja siirtyä johtotehtäviin ja komentotason tehtäviin? Rikosoikeuden tutkintotodistus on yhä avain päästä eteenpäin.... [-]
Yhdysvallat Waleska
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi