Rockhurst University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johtajat oppivat Rockhurstin yliopistossa. Muutamme elämää luomalla oppimisyhteisön, joka keskittyy koulutuksen huippuosaamiseen. Jesuiittiyliopistona, joka sijaitsee Kansas Cityssä Missourissa, olemme kiinteästi mukana kaupunkimme ja alueemme elämässä ja kasvussa.

Rockhurstin valmistuneet saavat kaksi elämää muuttavaa työkalua: laatutason, joka vie heidät minne tahansa haluavat mennä, ja kyvyn tarkastella maailmaa palveluhenkisen linssin kautta.

Meillä on ylpeä perintö, menestynyt alumni-verkosto ja kunnianosoitukset, jotka sisältävät korkeat Yhdysvaltain uutisarvostelut vuodelle 2020:

  • Paras Grad-koulu osa-aikaiseen MBA-tutkintoon
  • # 15 tietojärjestelmissä (jatko)
  • # 18 Johtamisen MBA
  • # 23 Paras alueellisten yliopistojen keskilänsi-ranking

Rockhurst tarjoaa yli 50 perustutkintoa ja jatko-opiskelijaa sekä henkilökohtaista oppimista 12: 1-opiskelija-tiedekunta-suhde. Tarjoamme myös erinomaisen koulutuksen, joka on myös yllättävän edullinen. Olemme sijoittuneet neljänneksi Missourin korkeakoulujen sijoitetun pääoman tuottoprosentin joukossa ja 17 prosentin kärjessä valtakunnallisesti.

Yli puolet yli 25 000 alumnistamme asuu Kansas Cityn pääkaupunkiseudulla. Valmistuneet työskentelevät johtajana suurille yrityksille ja organisaatioille Kansas Cityssä ja ympäri maailmaa.

Rockhurst University on akkreditoitu Higher Learning Commissionin ja North Central Associationin jäsen. Helzbergin hallintokorkeakoulu on ainoa yksityinen oppilaitos Kansas Cityssä, jonka AACSB International on akkreditoinut, alle 5%: n kauppakorkeakoulujen ansaitsema kultakanta yritysten akkreditoinnissa. Olemme myös yksi jesuiittakorkeakoulujen ja yliopistojen liiton 28 jäsenlaitoksesta.

Sijainnit

Verkko

Osoite
Rockhurst Road,1100
64110 Kansas City, Missouri, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin