Siebel Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Siebel Institute of Technology hyväksyy Illinoisin korkeakouluopetuksen yksityisten yritysten ja ammatillisten oppilaitosten osaston.

Keskitymme

Viimeisten 140 vuoden aikana Siebel-instituutti on saanut laajan maailmanlaajuisen seurannan. Alumnimme ulottuvat yli 60 maahan, ja ne löytyvät lähes kaikista suurimmista panimosta maan päällä. Meidän luokkiimme kuuluu sekoitus osallistujista kaikenkokoisista panimoista, jotka tulevat paikoilta ympäri maailmaa. Tämä laaja osallistujaluokka lisää opiskelijan oppimismahdollisuuksia altistamalla heille eroja kulttuurissa, laitteissa, menetelmissä ja oluttyyleissä. Virallisissa luentoissamme ja mielenosoituksissa keskitymme kuitenkin keskittymään yhteiseen teemaan: olut. Opiskelijat voivat tulla instituutioon omalla panimoympäristössään, mutta he kaikki lähtevät yksinkertaisesta ja rehellisestä kamaraderiasta panimosta. Meillä on sanomalla täällä instituutti: "Ei vain opettaa opiskelijoillemme, vaan myös auttaa heitä opettamaan toisiaan."

Instituutti keskittyy edelleen yhteen perusteemaan, jonka Dr. JE Siebel julkaisi 1893 Western Brewerin mainoksessa. Hän totesi, että "Instituutin tarkoituksena on edistää fermentaatioon perustuvien toimialojen edistystä, joka tapahtuu opastuksella, tutkimuksella, analyysillä ja muulla tavalla".

Siebel Institute of Technology ja World Brewing Academy ovat olleet tärkeä osa kansainvälistä panimo-historiaa jo yli 140 vuoden ajan, ja odotamme innolla tulevia tulevia sukupolvia panimoiden kanssa kotimme Chicagon sydämessä.

Historia

Dr. John Ewald Siebel perusti Zymotechnic Instituutin vuonna 1868. Hän syntyi 17. syyskuuta 1845 Wermelskirchenin lähellä Saksan Düsseldorfin alueella. Hän opiskeli fysiikkaa ja kemiaa ja suoritti tohtorintutkintoa Berliinin yliopistossa ennen siirtymistään Chicagoniin 1866. Vuonna 1868 hän avasi John E. Siebelin kemian laboratorion, joka pian kehittyi panimotieteiden tutkimusasemaksi ja kouluksi.

Vuonna 1872, kun yritys muutti Chicagon pohjoispuolella sijaitsevaan Belden Avenueen uusiin tiloihin, nimi muutettiin Siebel Institute of Technology . Seuraavien kahden vuosikymmenen aikana Dr. Siebel suoritti laajaa panimotutkimusta ja kirjoitti suurimman osan hänen yli 200 kirjastaan ​​ja tieteellisiin artikkeleihinsa. Hän toimi myös useiden teknisten julkaisujen toimittajana, mukaan lukien The Western Brewerin tieteellinen osasto, 100 vuotta panimo ja jää ja jäähdytys.

Vuonna 1882 hän aloitti panimoiden tieteellisen koulun toisen progressiivisen panimon kanssa, mutta kumppanuus oli lyhytikäinen. Tohtori Siebel kuitenkin jatkoi panimo-opetustaan ​​hänen laboratoriossaan. Liiketoiminta laajeni 1890-luvulla, kun kaksi Dr. Siebelin poikaa liittyi yhtiöön.

Yhtiö perustettiin vuonna 1901 ja suoritti panimon kursseja sekä englanniksi että saksaksi. Vuoteen 1907 mennessä oli viisi säännöllistä kurssia: kuuden kuukauden Brewers Course, kaksi kuukautta kestävä postgraduate kurssi, kolmen kuukauden insinöörikurssi, kahden kuukauden maltterikurssi ja kahden kuukauden pullotuskurssi. Vuonna 1910 koulun nimi, Siebel Institute of Technology , hyväksyttiin virallisesti. Kiellon lähestymistavan mukaan instituutti on monipuolistanut ja lisännyt kursseja leivonnassa, kylmässä, koneistuksessa, jyrsinnässä, hiilihapollisissa juomissa ja muissa vastaavissa aiheissa. 20. joulukuuta 1919, vain kaksikymmentäseitsemän päivää ennen kieltoa tuli voimaan, tri JE Siebel kuoli.

Kun kiellon kumoaminen vuonna 1933, instituutin painopiste palasi panimolle johdolla FP Siebel Sr., vanhin poika Dr. JE Siebel. Hänen poikansa Fred ja Ray liittyivät pian yritykseen ja pyrkivät laajentamaan toimintaansa. Brewing Technologyn diplomi-kurssia tarjottiin ja kaikki muut sulattamattomat kurssit poistettiin pian. Sitten lokakuussa 1952 instituutti siirtyi uusiin, omaperäisesti rakennettuihin tiloihin Peterson Avenuella, jossa olemme jääneet lähes 50 vuotta.

Neljäs sukupolvi, jota edustivat Ron ja Bill Siebel, liittyivät instituuttiin 1960-luvulla. Vuonna 1974 he auttoivat ottamaan käyttöön lyhyemmän kurssin käsitteen. Nämä kaksi viikkoa tai lyhyemmät kurssit on suunniteltu vastaamaan muuttuvan panimoteollisuuden erityistarpeita. Pidennetty tuotantoketjun jatkokurssi on säilynyt tähän päivään asti kokeneen panimon syvällisen opintojakson, joka haluaa maksimoida urakehitystään.

Vuonna 2013 Siebel Institute of Technology siirtyi uusiin kampuskeskuksiinsa 900 N. North Branch St.: ssä Kendall College Chicagossa. Uusi Siebel Instituutin kampus on sisällyttänyt monia aiempien kohteidemme elementtejä, kuten baarin ja kalusteet kuuluisasta Bier Stubesta, suosikkipaikasta, jossa opiskelijat sosialistui kovan päivän tutkimusten jälkeen.

Sijainnit

Chicago

Osoite
900 N North Branch Street
Suite 1N

60642 Chicago, Illinois, Yhdysvallat

Montreal

Osoite
Montreal, Quebec, Kanada

Munich

Osoite
Munich, Baijeri, Saksa