Lue virallinen kuvaus

Spartanburg Methodist College on Etelä-Carolin ainoa alueellisesti akkreditoitu kahden vuoden, yksityinen, asuin college. Tarjoamme Associate Degrees taiteessa, tiede, rikosoikeus, liike, kuvataide ja uskonnolliset opinnot.


SMC on sitoutunut tarjoamaan ohjelmia ja mahdollisuuksia, jotka edistävät akateemista huippuosaamista, älyllistä tutkimusta, sosiaalista tietoisuutta ja merkkien kehittämistä. Olemme rakentaneet tämän perinteen tarjotaksemme 100%: n online-ohjelman.


Opetussuunnittelijat

Asiantuntijamme ovat täällä auttamassa sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteet. Olemme kanssasi alusta loppuun. Hakuprosessista rahoitustukeen kurssin valintaan olemme täällä varmistaaksemme, että onnistut.


Rahoitustukea koskevat ohjeet

Yksi korkeimpien korkeakouluopetuksen aloittavista stressitekijöistä on varmistaa, että sinulla on resursseja paitsi aloittaa myös täydentää ohjelmaa. Meidän neuvonantajamme ovat täällä opastamaan sinut taloudellisen avustusprosessin avulla auttamaan sinua tekemään parhaimmat päätökset valittaessa taloudellisia apuvälineitä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Associate Degrees

Spartanburg Methodist College

Olipa haluat siirtyä uuteen paikkaan tai vain haluavat täyttää tutkintoasi ... Online Associate rikosoikeuden tutkinnon voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi! Spartan ... [+]

Rikosoikeuden tutkinnon verkkovastaava auttaa sinua oppimaan taitoja, jotka voivat johtaa korkeampia palkkatyöntekijöitä ja edistämismahdollisuuksia ja asettaa sinut pois kilpailusta. Tämä ohjelma on suunniteltu työskentelevän ammattimiehen mielessä. Virtuaalinen luokkahuoneemme kokemus antaa sinulle joustavuuden suorittaa tutkinnon tehokas oppimisympäristö - 100% verkossa. Kurssit on suunniteltu ja opetettu alan johtaviin ammattilaisiin, joihin kuuluvat: Johdatus rikosoikeusjärjestelmään, poliisihallinto, kriminologian perusteet, rikostutkinnot ja -menettelyt, rikosoikeuden perusteet, nuorten suhteet, oikaisujen esittely ja rikostutkinnot Science.

1970-luvulla poliisin ja poliisin tiedekunnan apulaisosastopäällikkö perustettiin Spartanburgin Junior Collegessa (nykyään Spartanburg Methodist College ). Vuosien varrella ohjelma kehittyi taiteen liitännäisjohtajaksi rikosoikeudelliseen tutkintoon ja siitä tuli rikosoikeuden liitännäinen vuonna 1985. Rikosoikeuden tutkinnon suorittanut tutkintotodistus on suunniteltu rikosoikeuden alaan kuuluville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita urasta tällä alalla, ja siirtää kandidaatin tutkintoon rikosoikeudessa.... [-]

Yhdysvallat Spartanburg
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi