Spartanburg Methodist College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Spartanburg Methodist College on Etelä-Carolin ainoa alueellisesti akkreditoitu kahden vuoden, yksityinen, asuin college. Tarjoamme Associate Degrees taiteessa, tiede, rikosoikeus, liike, kuvataide ja uskonnolliset opinnot.


SMC on sitoutunut tarjoamaan ohjelmia ja mahdollisuuksia, jotka edistävät akateemista huippuosaamista, älyllistä tutkimusta, sosiaalista tietoisuutta ja merkkien kehittämistä. Olemme rakentaneet tämän perinteen tarjotaksemme 100%: n online-ohjelman.


Opetussuunnittelijat

Asiantuntijamme ovat täällä auttamassa sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteet. Olemme kanssasi alusta loppuun. Hakuprosessista rahoitustukeen kurssin valintaan olemme täällä varmistaaksemme, että onnistut.


Rahoitustukea koskevat ohjeet

Yksi korkeimpien korkeakouluopetuksen aloittavista stressitekijöistä on varmistaa, että sinulla on resursseja paitsi aloittaa myös täydentää ohjelmaa. Meidän neuvonantajamme ovat täällä opastamaan sinut taloudellisen avustusprosessin avulla auttamaan sinua tekemään parhaimmat päätökset valittaessa taloudellisia apuvälineitä.

Sijainnit

Spartanburg

Osoite
1000 Powell Mill Rd (7,106.13 mi)
29301 Spartanburg, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin