Trident University International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alueellisesti akkreditoitu TRIDENT yliopisto koostuu kolmesta keskeisestä TRIDENT jotka luovat dynaamisen oppimismenetelmän kuin mikään muu. EdActive ™ Learning on ainutlaatuinen, koska oppimistulokset valmistavat opiskelijamme työpaikalle parantamalla heidän kykyään ajatella, oppia ja ratkaista ongelmia. 100-prosenttisesti saatavilla verkossa yhdistettynä päivittäiseen mikrohallintaan edistetään joustavaa oppimisympäristöä, jonka avulla aikuiset oppijat voivat menestyä hallittavissa tahdissa. Kohtuuhinta on avain opiskelijoiden yleiseen menestykseen. Pidämme lukukustannuksemme mahdollisimman pieninä, joten opiskelijat saavat erinomaisen koulutuksen arvokkaalla arvolla.

TRIDENT tehtävänä on huolehtia urakeskeisen, kulttuurisesti monimuotoisen ja maantieteellisesti hajautetun ylioppilaskunnan vaihtelevista koulutustarpeista valmistella opiskelijoita akateemisesti, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti.

TRIDENT haluaa olla aikuisopiskelijoiden valitsema yliopisto ja tunnustettu akateemisen huippuosaamisen, kohtuuhintaisuuden ja koulutuksen edistämisen johtajaksi.

Sijainnit

Sypressi

Osoite
Plaza Drive,5757
90630 Sypressi, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: