Lue virallinen kuvaus

Hollywood on historiamme

Lähes 100 vuotta Sunset Boulevardin omistautumisen jälkeen Los Angelesin elokuvakoulu avasi ovensa. Tarinassa, joka sisältää ikonisia hetkiä, kuuluisan Walk of Fame -palvelun perustamisesta Hollywood-merkkiin olemme uusi luku. Auringonlasku lähti olemasta karjan polku vuosisadan vaihteessa maailmankuululle bulevardille, jossa kampusemme sijaitsee tänään.

Missä kaikki alkoi

RCA Studio B

Säätiömme on rakennettu Hollywoodin viihdetarjontaan - kirjaimellisesti. Rakennus sijaitsee 6363 Sunset Boulevardissa alun perin historiallisessa RCA-rakennuksessa, äänitysstudiossa, jota käyttivät legendaariset musiikkitaiteilijat, kuten Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini ja muut. ovet 21. huhtikuuta 1964 1970-luvulla.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Missiomme on Sinun koulutus

Kasvamme yhdessä

Kun avasimme LAFS: n, tavoitteena oli perustaa koulu, jossa nykyiset alan ammattilaiset voisivat jakaa tietoa uuden sukupolven elokuvantekijöille, mutta se oli vasta alkua.

Vuonna 2009 esittelimme tietokoneanimaation tutkinnon, joka laajensi opetustarjontaamme merkittävästi. Vuonna 2012 esitelimme ensim- mäisen kandidaatin tutkinto-ohjelman viihdealalla. Kasvumme jatkuu myös nyt, kun rakennamme vakaita online-tutkintoja graafisessa suunnittelussa ja digitaalisessa elokuvassa, vain muutamia. Olemme tulleet pitkälle, mutta matka on ollut palkitsevaa ja jännittävää, ja se on kaukana.

Online-tutkinnot

Mielenkiintoiset online-kandidaatti- ja ammattikorkeakoulututkinto-ohjelmat toimitetaan 100% verkossa poikkeuksellisen oppimisen hallintajärjestelmän kautta.

Digitaalinen elokuva - Online

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma

Opiskelija oppii koko tuotannon. Ohjelmamme valmistaa esteettisiä arvoja, kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisua ja analyyttisiä taitoja, joiden avulla voit jatkaa pitkää ja tuottavaa uraa viihdeteollisuudessa.

Viihdeyritys - Online

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma

Viihdealan ammattilaiset ovat jokaisen elokuvan, konsertin, albumin, urheiluryhmän ja esiintyjän menestyksen liikkeellepaneva voima. Online-ohjelmamme avulla opit kehittämään viihdemerkkien käynnistämiseen ja edistämiseen tarvittavia luovia ideoita.

Graafinen suunnittelu - Online

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma

Ohjelmamme valmistaa sinut visuaaliseksi innovaattoriksi. Opi käsittämään ideoita, luomaan vakuuttavia kuvioita ja välittämään viestejä valokuvauksen, grafiikan, tulostuksen, web- ja kokemusten suunnittelun avulla.

Musiikkituotanto - Online

Tieteen tutkinto-ohjelma

Opi, mitä tarvitaan, jotta kappale voidaan muokata konseptista hyvin tuotettuun ja onnistuneeseen tallennukseen. Online-ohjelmassamme keskitytään kolmeen opiskelualueeseen: kokoonpanoon, tuotantoon ja musiikin hallintaan.

Animaatio - Online

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma

Rakenna uusia maailmoja, joilla on taitoja, joita opit online-tietokoneiden animaatio-ohjelmastamme. Kehität yksilöllistä taiteellista tyyliäsi samalla oppimalla samaa ohjelmistoa ja tekniikoita, joita ammattilaiset käyttävät elokuvien, TV: n, pelien ja muiden grafiikkojen luomiseen.

Auringonlaskun bulevardi

Aikajana

1904

22 kilometriä pitkä ja vanhaa karjaa seuraten Sunset Boulevard oli omistettu toukokuussa 1904. Auringonlasku oli saattanut olla sen nimi, mutta bulevardin avajaiset olivat uuden aikakauden aamunkoitto LA-historiassa, autojen, hevosten paratiisinä vedetyt vaunut ja sähköajoneuvot, jotka on siirretty tien varrelle ja jotka nyt yhdistävät keskustan sitten itsenäiseen Hollywood-kaupunkiin.

1923

Sijaitsee Mt. Lee, jolla on 45-jalkaiset kirjeet, Hollywood-merkki luotiin alun perin vuonna 1923 mainoksena paikallisesta asuntokehityksestä nimeltä "Hollywoodland". Vuonna 1949 Hollywoodin kauppakamari määritteli, että "maa" on poistettava ja "Hollywood" -muotoilija, joka kuvastaa koko aluetta, ei vain kehitystä.

1929

Ensimmäinen Academy Awards -esitys pidettiin 16. toukokuuta 1929 Hollywood Roosevelt -hotellissa, jonka yleisö oli 270 henkilöä. Vierailumaksun hinta seremoniaan oli vain 5 dollaria, ja ensimmäinen Akatemian palkinto annettiin Emil Janningsille parhaaksi näyttelijäksi hänen viimeisimmän käskyn ja kaikkien lihan tien esityksiin.

1958

The Walk of Fame koostuu yli 2300 tähdestä, ja se kulkee 1.3 km: n päässä Gowerista La Brealle. 1950-luvun alkupuolella Hollywoodin kauppakamarin presidentti EM Stuart ehdotti Walkia keinona "… pitää yllä yhteisön kunniaa, jonka nimi tarkoittaa glamouria ja jännitystä maailman neljässä kulmassa." Rakentaminen alkoi vuonna 1958.

1911

27. lokakuuta 1911 Nestor Motion Picture Company avasi ensimmäisen elokuvastudion, joka sijaitsee Hollywoodissa vuokraamalla mitä sitten oli suljettu Blondeau Tavern rakennus Sunsetin ja Gowerin kulmassa 40 dollaria kuukaudessa. Ensimmäisen elokuvan näyttämö rakennettiin tavernan taakse.

1927

Graumanin kiinalainen teatteri avattiin 18. toukokuuta 1927. Ensimmäinen märkä-sementti-käsikirjoitus ja allekirjoitus oli rakennustyömieheltä Jean Klossnerilta, joka autografoi hänen teoksensa oikeanpuoleisella julistekioskilla, jossa sitä voidaan vielä nähdä.

1942

Capitol Records perustettiin 4. kesäkuuta 1942 ensimmäisenä länsirannikolla Yhdysvalloissa. Vuonna 1956, vain Hollywoodista ja Vineestä länteen, Capitol Records Tower avattiin. Rakennuksen suunnittelu perustui Lou Naidorfin jatko-opiskelijoiden piirustuksiin, ja se on vain sattumaa, ja se muistuttaa levysoitinpinoa.

1999

Lähes 100 vuotta Sunset Boulevardin omistautumisen jälkeen, Elvisin ja The Rolling Stonesin käyttämä historiallinen 6363 Sunset -rakennus, on Los Angelesin elokuvakoulu. Toukokuussa 1999 Oliver Stone johtaa avajaisseremoniaa ja aloittaa osan Hollywoodin kultaisesta perinnöstä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Oletko intohimoinen musiikissa? Onko sinulla vahva halu oppia musiikkiteollisuuden ammattitaitoisesta puolesta? Online-tutkinto-ohjelman avulla opit tuottamaan ja säveltä ... [+]

Oletko intohimoinen musiikissa? Onko sinulla vahva halu oppia musiikkiteollisuuden ammattitaitoisesta puolesta? Online-tutkinto-ohjelman avulla opit tuottamaan ja säveltämään omaa musiikkia ja mitä se tarvitsee kappaleiden kuulemiseksi.

Musiikkituotanto Associate of Science -ohjelma on 60 lukukauden luotto-opinto-ohjelma, joka toimitetaan 100% verkossa ainutlaatuisen oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) kautta. Se on turvallinen web-pohjainen foorumi, joka käyttää nykyaikaisia multimediateknologioita ja on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa internetin välityksellä. Online-opiskelijat käyttävät tätä järjestelmää videon sisällön katseluun, projektityön ja -tehtävien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, testien ja tietokilpailujen ottamiseen, kommunikointiin ohjaajien ja luokkatovereiden kanssa sekä luokkien ja kurssien edistymisen tarkistamiseen. Verkko-oppimisympäristössä hyödynnetään interaktiivisten ja web-pohjaisten medioiden yhdistelmää, joka luo erilaisia opetusmateriaaleja dynaamisen, itseohjautuvan ja yhteistyöhön perustuvan oppimistoiminnan tukemiseksi. Nämä toiminnot voivat tarjota opiskelijoille monipuolisempia oppimisvaihtoehtoja ja edistää opiskelijoiden ja ohjaajien merkityksellisempää yhteistyötä.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

BSc

The Los Angeles Film School Online

Graafinen suunnittelu on ajatus visuaalisten ja kokemuksellisten menetelmien välityksellä. Online-kandidaatin tutkinto-ohjelmassa opit tunnistamaan viestintätehtävän, keh ... [+]

Graafinen suunnittelu on ajatus visuaalisten ja kokemuksellisten menetelmien välityksellä. Online-kandidaatin tutkinto-ohjelmassa opit tunnistamaan viestintätehtävän, kehittämään ideoita ja konsepteja ja luomaan malleja, jotka välittävät tämän viestin ainutlaatuisilla ja jännittävillä tavoilla.

Graafisen suunnittelun kandidaatin tutkinto-ohjelma on 36 kuukauden, 120 lukukauden luottotunnin koulutusohjelma, joka toimitetaan 100% verkossa ainutlaatuisen oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) kautta. tuntia päivässä Internetin kautta. Online-opiskelijat käyttävät tätä järjestelmää videon sisällön katseluun, projektityön ja -tehtävien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, testien ja tietokilpailujen ottamiseen, kommunikointiin ohjaajien ja luokkatovereiden kanssa sekä luokkien ja kurssien edistymisen tarkistamiseen. Verkko-oppimisympäristössä hyödynnetään interaktiivisten ja web-pohjaisten medioiden yhdistelmää, joka luo erilaisia opetusmateriaaleja dynaamisen, itseohjautuvan ja yhteistyöhön perustuvan oppimistoiminnan tukemiseksi. Nämä toiminnot voivat tarjota opiskelijoille monipuolisempia oppimisvaihtoehtoja ja edistää opiskelijoiden ja ohjaajien merkityksellisempää yhteistyötä.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The Los Angeles Film School Online

Nykypäivän viihdeteollisuus tarvitsee taiteilijoita kaikissa tuotantovaiheissa. Visuaaliset tehosteet -ohjelma vie sinut läpi koko tuotantoputken, kuvakäsittelystä, luonn ... [+]

Nykypäivän viihdeteollisuus tarvitsee taiteilijoita kaikissa tuotantovaiheissa. Visuaaliset tehosteet -ohjelma vie sinut läpi koko tuotantoputken, kuvakäsittelystä, luonnostelusta ja mallinnuksesta merkkien animaatioon, erikoistehosteisiin ja lopulliseen kokoonpanoon. Oletko valmis tuomaan taidetta näytölle?

Animaatio-kandidaatin tutkinto-ohjelma on 120 lukukauden luotto-opinto-ohjelma, joka toimitetaan 100% verkossa ainutlaatuisen oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) kautta. Se on turvallinen web-pohjainen foorumi, joka käyttää moderneja multimediateknologioita ja on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa Internetissä. Online-opiskelijat käyttävät tätä järjestelmää videon sisällön katseluun, projektityön ja -tehtävien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, testien ja tietokilpailujen ottamiseen, kommunikointiin ohjaajien ja luokkatovereiden kanssa sekä luokkien ja kurssien edistymisen tarkistamiseen. Online-oppimisympäristössä hyödynnetään interaktiivisten ja web-pohjaisten medioiden yhdistelmää, joka luo erilaisia opetusmateriaaleja dynaamisen, itseohjautuvan ja yhteistyöhön perustuvan oppimistoiminnan tukemiseksi. Nämä toiminnot voivat tarjota opiskelijoille monipuolisempia oppimisvaihtoehtoja ja edistää opiskelijoiden ja ohjaajien merkityksellisempää yhteistyötä.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The Los Angeles Film School Online

Rakenna unelmiesi virtuaalimaailma. Ohjelmamme opettaa sinulle kolmiulotteista mallinnusta, hahmojen suunnittelua, kokoonpanoa, merkkien animaatiota ja paljon muuta. Kuvi ... [+]

Rakenna unelmiesi virtuaalimaailma. Ohjelmamme opettaa sinulle kolmiulotteista mallinnusta, hahmojen suunnittelua, kokoonpanoa, merkkien animaatiota ja paljon muuta. Kuvittele sellaisten ympäristöjen ja merkkien luomista, joita voit todella pelata. Aloitetaan rakentaminen!

Animaatio-kandidaatin tutkinto-ohjelma on 120 lukukauden luotto-opinto-ohjelma, joka toimitetaan 100% verkossa ainutlaatuisen oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) kautta. Se on turvallinen web-pohjainen foorumi, joka käyttää moderneja multimediateknologioita ja on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa Internetissä. Online-opiskelijat käyttävät tätä järjestelmää videon sisällön katseluun, projektityön ja -tehtävien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, testien ja tietokilpailujen ottamiseen, kommunikointiin ohjaajien ja luokkatovereiden kanssa sekä luokkien ja kurssien edistymisen tarkistamiseen. Online-oppimisympäristössä hyödynnetään interaktiivisten ja web-pohjaisten medioiden yhdistelmää, joka luo erilaisia opetusmateriaaleja dynaamisen, itseohjautuvan ja yhteistyöhön perustuvan oppimistoiminnan tukemiseksi. Nämä toiminnot voivat tarjota opiskelijoille monipuolisempia oppimisvaihtoehtoja ja edistää opiskelijoiden ja ohjaajien merkityksellisempää yhteistyötä.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The Los Angeles Film School Online

Digitaalisen elokuvan opiskelijan koulutusohjelma siirtää opiskelijat digitaalisen videon ja elokuvien tuotannon taiteeseen erilaisille myyntipisteille. Käyttämällä uusim ... [+]

Digitaalisen elokuvan opiskelijan koulutusohjelma siirtää opiskelijat digitaalisen videon ja elokuvien tuotannon taiteeseen erilaisille myyntipisteille. Käyttämällä uusimpia nykypäivän median kehittäjien käytettävissä olevia työkaluja, opiskelijat oppivat luomaan ammattilaisen sisällön yleisradiotoiminnalle, online-medialle, mobiilisovelluksille, itsenäisille elokuville ja muille.

Digitaalisen elokuvan kandidaatin tutkinto-ohjelma on 120 lukukauden luottotunnin koulutusohjelma, joka toimitetaan 100% verkossa ainutlaatuisen oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) kautta. Se on turvallinen web-pohjainen foorumi, joka käyttää nykyaikaisia multimediateknologioita ja on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa internetin välityksellä. Online-opiskelijat käyttävät tätä järjestelmää videon sisällön katseluun, projektityön ja -tehtävien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, testien ja tietokilpailujen ottamiseen, kommunikointiin ohjaajien ja luokkatovereiden kanssa sekä luokkien ja kurssien edistymisen tarkistamiseen. Verkko-oppimisympäristössä hyödynnetään interaktiivisten ja web-pohjaisten medioiden yhdistelmää, joka luo erilaisia opetusmateriaaleja dynaamisen, itseohjautuvan ja yhteistyöhön perustuvan oppimistoiminnan tukemiseksi. Nämä toiminnot voivat tarjota opiskelijoille monipuolisempia oppimisvaihtoehtoja ja edistää opiskelijoiden ja ohjaajien merkityksellisempää yhteistyötä.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The Los Angeles Film School Online

Viihdeteollisuudessa ei ole vain luovuutta, vaan myös johtajuutta ja strategiaa. Online-ohjelmassamme esitellään ammattitaitoinen, projektipohjainen ympäristö, joka on su ... [+]

Viihdeteollisuudessa ei ole vain luovuutta, vaan myös johtajuutta ja strategiaa. Online-ohjelmassamme esitellään ammattitaitoinen, projektipohjainen ympäristö, joka on suunniteltu tarjoamaan tietoa viihdealan sisäisestä toiminnasta.

Entertainment Business Bachelor of Science -ohjelma on 120 lukukauden luottotunnin koulutusohjelma, joka toimitetaan 100% verkossa ainutlaatuisen oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) kautta. Se on turvallinen web-pohjainen foorumi, joka käyttää nykyaikaisia multimediateknologioita ja on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa internetin välityksellä. Online-opiskelijat käyttävät tätä järjestelmää videon sisällön katseluun, projektityön ja -tehtävien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, testien ja tietokilpailujen ottamiseen, kommunikointiin ohjaajien ja luokkatovereiden kanssa sekä luokkien ja kurssien edistymisen tarkistamiseen. Verkko-oppimisympäristössä hyödynnetään interaktiivisten ja web-pohjaisten medioiden yhdistelmää, joka luo erilaisia opetusmateriaaleja dynaamisen, itseohjautuvan ja yhteistyöhön perustuvan oppimistoiminnan tukemiseksi. Nämä toiminnot voivat tarjota opiskelijoille monipuolisempia oppimisvaihtoehtoja ja edistää opiskelijoiden ja ohjaajien merkityksellisempää yhteistyötä... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards