The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Esittely

Lue virallinen kuvaus


Newhouse School, maailman johtava koulu viestinnän, tarjoaa online maisteri Viestinnän opiskelijoille kaikkialla.

Historia Newhouse

SI Newhouse School of Public viestintäjohtajaksi Syracuse University on jo pitkään ennustettu yksi alkuun koulujen viestinnän maassa. Juuret sanomalehtiuransa päästä takaisin 1930-luvulla Newhouse Koulu tarjoaa tänään ja jatko-ohjelmia, jotka kattavat viestinnän alalla - mainostamasta journalismiin valokuvaukseen julkisen diplomatian.

1934 - Syracuse University School of Journalism tarjoaa luokkia sanomalehtiuransa.

1934 - Syracuse tuli ensimmäinen yliopisto tarjota opintoviikkoja radio kurssin.

1947 - Syracuse käynnistää Waer, yksi kansakunnan ensimmäinen college radioasemia.

1964 - Lahja Samuel I. Newhousen mahdollistaa rakentamisen Newhouse 1, palkittu rakennus, joka taloa School of Journalism. Rakennus on omistettu presidentti Lyndon B. Johnson.

1971 - School of Journalism sulautuu laitoksen of Television and Radio vahvistaa SI Newhouse School of Public Communications.

1974 - Newhouse 2, School toinen rakennus, on omistettu.

1984 - Newhouse juhlii 50 vuotta journalismia.

1991 - Newhouse Network, online alumni yhteisö, on perustettu.

2006 - Mirror palkinnot, jotka tunnistavat huippuosaamista mediateollisuuden raportoinnin luodaan.

2014 - lahja Dick Clark Estate auttaa luomaan Newhousen Studio innovaatiokeskus, jossa Dick Clark Studios ja Alan Gerry Center for Media Innovation. Uusi laitos on omistettu mediamoguli Oprah Winfrey.

2014 - Newhouse julkistaa ensimmäinen online maisteriksi, Master of Science Communications, joka alkaa luokkia 2015.

Akkreditointi ja Arvot

Newhouse Koulu on akkreditoitu Association for Education in Tiedotusoppi. Newhouse on jatkuvasti luokiteltu yhdeksi alkuun koulujen viestinnän maailmassa.

Tietoja Samuel I. Newhouse

Klo 13-vuotiaana, Samuel I. Newhouse oli ”toimisto poika” asianajajan Bayonne, New Jersey. Klo 15, hän oli asianajajan toimistossa johtaja ja kirjanpitäjä. Klo 16, hän oli julkaisija pieni päivittäinen sanomalehti asianajaja oli hankittu maksamalla velkaa. 21, hän oli puoli omistaja paperin ja hänkin oli lakimies. Ikävuoteen mennessä 30, hän oli ainoa omistaja Staten Island Advance ja matkalla tulla maailman median jättiläinen.

Koko elämänsä Newhouse jäi omistettu median ja viestinnän ohjelmia Syracuse. Hän sponsoroi luominen kampuksella studio tavoin parantaneet Newhousen ja hänen perheensä ovat vuosien varrella tukenut ohjelmia ja parannuksia koulun ja yliopiston.

Newhouse kuoli vuonna 1979 vuoden iässä 84. Yhtiö hän perusti, Advance Publications, jatkaa menestyä ja nyt omistaa sanomalehti 26 amerikkalaisissa kaupungeissa sekä Parade Julkaisut, Fairchild Julkaisut, amerikkalainen City Business Journals, Golf Digest yritysten, Newhouse News Service, Uskonto News Service ja Bright House Networks, joka palvelee 2,4 miljoonaa kaapeliverkkoon asiakasta Floridassa, Kaliforniassa, Michigan, Indiana ja Alabama. Yhtiö omistaa myös Advance Internet, joka toimii yli 100 sivustoja palvelee painotuotteisiin ja kaapeliverkossa.

Newhouse perhe omistaa myös Condé Nast, joka on 20 painetun ja digitaalisen median tuotemerkkejä kuten Allure, Arkkitehti Digest, hyvää ruokahalua, Brides, Condé Nast Traveler, Tiedot, Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Lucky, The New Yorker, Self, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W ja Wired. Perhe on myös investoinut Oprah verkossa, jonka omistaa Discovery.

Newhouse on jättänyt kestävä perintö on koulu, ja puolestaan, Master of Science in Communications ohjelmaan.

Sijainnit

Syracuse

Osoite
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Syracuse, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin