Lue virallinen kuvaus

Opi ammattilaiseksi

Oikoluku Akatemia opettaa moderneja oikolukutekniikoita jokaiselle dokumenttityylille. Näytämme, miten asiakirjojen täydennys työssä tai jopa oikoluku elämää varten.

Verkkokurssimme kouluttaa sinut:

  • Muokkaa liike-, akateemisia ja luovia tekstejä
  • Korjaa tehokkaasti Microsoft Wordissa käytettävissä olevat työkalut
  • Estä virheitä työskennellessäsi erilaisilla englanninkielisillä murteilla

Korjauskurssin erittely

Olet luultavasti tutkinut paljon erilaisia kursseja. Mutta mikä on oikea sopii sinulle?

Tarjoamme interaktiivista, henkilökohtaista ja ystävällistä opetusta pieneltä tiimiltä. Vahvuutemme on lähestyttävyys ja hoito, jota otamme opiskelijoihimme. Koska kaikki tutorit aloittivat myös freelance-oikolukijat, tiedämme, miten se tuntuu, ja haluamme auttaa ottamaan ensimmäiset askeleesi ammattitaitoisena korjaajana.

Jos haluat varata puhelun yhdellä tutorimme kanssa keskustelemaan kurssin tai elämästä freelancerina, puhumme aina mielellämme.

Seuraavassa on tarjolla kurssimme:

  • Interaktiiviset harjoitukset
  • Henkilökohtainen palaute opettajilta
  • Ilmainen Skype-opetus
  • Korjausmääritykset
  • Käyttäjäfoorumi
  • Yksi kattava kurssi
  • Työn takaus kurssin suorittamisen yhteydessä

Kurssin sisältö ja kuvaus

Oikoluku Akatemia opettaa moderneja oikoluku- ja muokkaustekniikoita kaikissa tilanteissa. Olitpa täydellinen aloittelija tai yksinkertaisesti etsimässä oikolukuasi, meidän kurssi voi auttaa sinua ymmärtämään mahdollisuuksiasi.

Oikeinkirjoituksen, kieliopin ja välimerkkien virheiden korjaamisesta erilaisiin kirjoitus- ja viittaustyyleihin nähden Proofreading Academy antaa taitoja, joita voit käyttää työelämässäsi ja omien asiakirjojen kirjoittamisessa. Käsittelemme myös, miten Microsoft Wordia käytetään tehokkaasti.

Tarjoamalla vähintään 30 tuntia harjoittelua, oikolukualan akatemia sisältää testejä ja käytännön harjoituksia sekä pääsyn tutorointipalveluun, jotta voimme paremmin vastata tarpeisiisi (jokaisella käyttäjällä on oikeus ilmaiseen 30 minuutin Skypen-puheluun yhdessä opettajistamme) . Kurssi on suunniteltu siten, että voit oppia omalla tahdilla omalla ajallaan nykyisillä moduuleilla, kuten:

1. Muokkaus ja oikoluku: Johdanto

Yleiskatsaus siihen, mitä ammatillinen editointi ja oikoluku sisältää.

2. Microsoft Wordin perusteet

Opas Track Changesin ja muiden tärkeiden oikolukutyökalujen käyttämiseen Microsoft Wordissa.

3. Yleiset kirjoitusvirheet

Kuinka havaita ja korjata asiakirjojen yhteiset kirjoitusvirheet.

4. Yhteiset kielioppivirheet

Miten korjata kielioppivirheet erilaisissa asiakirjoissa.

5. Yleiset välimerkkivirheet

Miten varmistetaan, että pilkujen, täysipysäytysten ja muiden välimerkkien käyttö on oikein.

6. Muut yleiset virheet

Miten korjata latinalaiseen terminologiaan, lyhenteisiin, numeroiden käyttöön ja pääominaisuuksiin liittyviä virheitä (muun muassa).

7. Korjaus käytännössä: Tyyli

Käytössä on asiakirjan muokkaamisen perusteet oikean kirjoitustavan varmistamiseksi.

8. Oikoluku oikeaksi: Akateeminen oikoluku

Syvällistä tarkastelua akateemisten asiakirjojen oikaisuista aina perustutkinto-esseistä päiväkirja-artikkeleihin ja väitöskirjoihin.

9. Akateeminen oikoluku: viittaukset ja mainokset

Yleiskatsaus akateemiseen kirjoittamiseen käytetyistä merkittävistä viittausjärjestelmistä ja virheiden luonteesta, joita oikolukijat voivat kohdata käsiteltäessä viittauksia ja viittauksia.

10. Microsoft Wordin muotoilu

Tarkasta, miten asiakirjoja voidaan alustaa Microsoft Wordissa, sekä muutamia lisätoimintoja, jotka helpottavat oikolukua ja muokkaamista.

11. Lopullinen oikolukuarviointi

Mahdollisuus osoittaa, mitä olet oppinut! Teet kaksi oikolukutestiä ja muotoilutestin, josta saat yksityiskohtaisen tutor-palautteen. Jos olet pisteet 80% tai enemmän, sinulle tarjotaan välittömästi freelance-rooli Proofed Inc: n palveluksessa. Jos näin ei ole, sinulla on mahdollisuus ottaa testit uudelleen omalle ohjaajalle osoitetun palautepuhelun jälkeen.

Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja työskennellä läpi jokaisen moduulin loppuun saattamalla loppuun moduulin oikolukuharjoitus ja testit, jotta voit edetä seuraavaan (joidenkin keskimoduuliharjoitusten ja tietokilpailujen avulla voit testata itseäsi siitä, mitä olet oppinut menemällä). Kurssin lopussa on myös lopullinen oikoluku.

Kun olet kirjautunut sisään, sinulla on kuusi kuukautta aikaa suorittaa kurssi (katso lisätietoja ja ehtoja). Kun olet valmis, olet täysin pätevä aloittamaan asiakirjojen muokkaaminen ja oikolukeminen ammattimaisesti. Tarjoamme jopa neuvoja, miten löytää työtä freelance-korjaajana!

Proofreading Academy on kehittänyt Proofed Inc., arvostettu kansainvälinen oikolukujen asiantuntijaverkosto. Olemme koonneet kollektiivista kokemustamme ammattitaitoisena oikolukijana ja toimittajana tämän kurssin luomisessa, ja uskomme, että se tarjoaa enemmän oppijoille kuin mikään muu oikoluku- ja muokkauskurssi.

Jos haluat tietää jotain muuta oikolukualan akatemiasta, ota rohkeasti yhteyttä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

The Proofreading Academy

Oikoluku Akatemia sopii sekä aloittelijoille että niille, joilla on jonkin verran kokemusta ja jotka haluavat terävöittää taitojaan. Haluatko jatkaa uran oikolukemista ta ... [+]

Me muutamme elämääsi

Kun olet suorittanut kurssin, voit:

Korjaa liike-, luova- tai akateeminen asiakirja ammatilliseen standardiin. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää

Kurssi sisältää tällä hetkellä kymmenen opetus-, testaus- ja harjoituskokonaisuutta:

1. Muokkaus ja oikoluku: Johdanto

2. Microsoft Wordin perusteet

3. Yleiset kirjoitusvirheet

4. Yhteiset kielioppivirheet

5. Yleiset välimerkkivirheet

6. Muut yleiset virheet

7. Korjaus käytännössä: Tyyli

8. Oikoluku oikeaksi: Akateeminen oikoluku

9. Akateeminen oikoluku: viittaukset ja mainokset

10. Microsoft Wordin muotoilu

Oikoluku Akatemia sopii sekä aloittelijoille että niille, joilla on jonkin verran kokemusta ja jotka haluavat terävöittää taitojaan. Haluatko jatkaa uran oikolukemista tai luoda parempia asiakirjoja nykyisessä roolissasi, voimme auttaa.... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
30 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
Osoite
Suite 30, 101 St Mark’s Pl
10009 New York, New York, Yhdysvallat