Lue virallinen kuvaus

Ubiquity University - aivan uudenlaista koulutusta. Saat kokonaan uudenlaisen maailman.

Ubiquity University näkee tehtävänsä tarjoavan verkko-opetusta varten nykymaailmassa, ja että maailman tulevaisuutta. Yliopisto tarpeiden perusteella näemme maailmassa ympärillämme: olla todella asiaankuuluva oppimiskokemus, hyödyntämällä modernia tekniikkaa, hintaan, joka on edullinen opiskelijoille kaikkialla maailmassa.

Ubiquity n ainutlaatuinen lähestymistapa

Ydinosaamisen että opit kehittyä yleisyys on jaettu kolmeen alueeseen: Knowledge sisältö (asiat aiot opiskella), henkilöominaisuudet (mittoihin itse aiot työskennellä), ja toiminta maailmassa (miten harrastat maailmassa). Kaikki opinto ja ohjelma liittyvää aktiivisuutta yleisyys on edistää näiden ydinosaamiseensa.

läsnäolo kaikkialla

Mikä tekee UBIQUITY ERI?

SISÄLTÖ: Collaborative luovuus, ei pelkästään tieto, on avain työpaikkojen ja tulevaisuuden haasteisiin. Tutkimalla at yleisyys, opiskelijat saavat sekä ydinosaamisen he tarvitsevat sekä yhteistyöhön luovuutta ja yrittäjältä johtamisen niiden tulevia tarpeita.

METODOLOGIA: Perinteiset koulutus vahvasti perustuva luentoja, testejä, esseitä, ja muistamista. Ubiquity metodologia menee paljon pidemmälle. Luentojen ja testit, kurssi koostuu itsehillinnän harjoituksia, tosielämän Impact projekteja, ja peli skenaarioita suunniteltu moniaistisia opiskelija.

DESIGN: Perinteiset koulut kouluttaa astetta. Ubiquity keskittyy mitä syntymässä sukupolvi opiskelijat todellakin tarvitsee - modulaarinen pätevyysperusteista oppimiskokemuksia, jotka edistävät yhteistyössä luovuutta ja kehittää taitojaan liittyvät suoraan heidän elämäänsä.

GLOBAL TAUSTA: From heidän ensimmäinen kurssi lähtien opiskelijat ryhmitellään "palot", jota on suunniteltu luomaan globaalin luokkahuoneissa, joissa ne ovat vuorovaikutuksessa vertaistensa kaikkialla maailmassa. He oppivat oppitunteja, osallistua henkilökohtaiseen kehitykseen, ja osallistua tosielämän Impact hankkeita muiden opiskelijoita ympäri maailmaa tukevat koulutettu opettaja avustajat ja valmennusta ja mentorointia ohjelma.

KUSTANNUS

Maailmanlaajuinen opiskelija kustannukset ja opetusta dramaattisesti lisääntyvät samoin ottaen koulutus ulottuville miljoonien täydellisesti pätevien opiskelijaa vuosittain. Ubiquity tulee tarjoamaan ohjelmia, jotka maksavat vain $ 3.000 euroa vuodessa täysipäiväisesti perusopiskelijaksi, joten $ 12.000 BA, EMBA, MBA ja $ 6,000 MSc. Halpa. Ei velkaa. Tämä tekee Ubiquity globaalisti edullinen.

Meidän Online-ohjelmat

Lisäksi Yhdysvalloissa, yleisyys on maa kumppanit niinkin erilaisissa maissa kuin Bangladesh, Brasilia, Euroopan unioni, Intia, Meksiko, Pakistan, Venäjä, Etelä-Afrikka, Sri Lanka, ja Vietnam omistautunut edistämään yleisyys globaalina yliopistossa. Kaikki kurssit tulee olemaan Englanti kanssa ohjelmisto, joka mahdollistaa paikallisen kielen tekstitys. Sitoutumisemme kaikille opiskelijoille, joille Englanti on toinen kieli on, että valmistumisen, sinun on ammattipätevyysstandardit Englanti kielellä. Kussakin Kurssilla ryhmitellään palot 8-12 opiskelijoiden peräisin eri puolilta maailmaa. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ikätovereitaan globaalisti päivästä lähtien.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Ubiquity University

Tämä BA-ohjelma on suunniteltu nuorille motivoi innovatiivisuus ja tuoreita ideoita, jotka tietävät, että heillä on läsnä ja tulevaisuuden päähenkilöt, innovaattoreita, j ... [+]

10 keskeisiä kursseja 20 valinnaisia ​​kursseja 5 itsemestaruuteen kursseja plus itsehillintää Mentor 5 Vaikutus kurssien plus Impact Coach Vaikutus hanke väylä ajatuksista ilmentymä

Vaatimukset: lukio / lukion valmistumisen Pituus: 40 kurssia Hinta: US $ 12.000

Tämä ohjelma tarjotaan kumppanuus yleisyys yliopiston ja Integral Transpersoonallinen Institute Milanossa.

Tervetuloa meidän BA Täydennys ohjelma pitoisuus Psychology. Tämä ohjelma on avoin kaikille Ubiquity opiskelijoille. Opiskelijat tulevat akkreditoitujen koulujen kanssa vastaa 75% kandidaatin tutkinto pätevyys voi hakea yhden vuoden BA CAPSTONE 10 kurssia. BA Capstone opiskelijoiden täytyy ottaa 5 keskeisiä kursseja ja 5 valinnaisia ​​kursseja saada kandidaatiksi psykologian Ubiquity yliopistosta. Kaikki keskeiset kurssit on otettava yleisyys peruskurssin alla olevasta listasta. Kaikki valinnaisia ​​kursseja voidaan ottaa sekä Ubiquity yliopistosta ja Integral Transpersoonallinen Institute (ITI) sekä muiden hyväksyttyjen koulujen osallistu ohjelmaan yhteistyössä yleisyys ja ITI.... [-]

Yhdysvallat Mill Valley
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi