Lue virallinen kuvaus

University of Arizona (UA) on paikka ilman rajoja - joissa opetus, tutkimus, palvelu- ja innovaatiotoiminta yhdistyvät parantamaan elämää Arizonassa ja sen ulkopuolella. Emme pelkää kysyä suurempia kysymyksiä, saadaksemme parempia vastauksia.

Vuonna 1885 perustettu University of Arizona , valtion supermääräinen yliopisto kahdella lääketieteellisellä oppilaitoksella tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka ovat reaalimaailman valmiita 100 prosentin sitoutumisen aloitteestaan. Maailmanlaajuisena johtajana tunnustettu UA on myös johtava tutkija, joka tuo vuosittain yli 606 miljoonaa dollaria tutkimusinvestointeihin ja on 21. sijalla kaikkien julkisten yliopistojen joukossa. UA on edistänyt tieteidenvälisten apurahojen ja yrittäjyyden kumppanuuksien rajoja ja on jäsen amerikkalaisten yliopistojen yhdistyksessä , 62 johtavien julkisten ja yksityisten tutkimusyliopistojen edustajista. Se hyödyttää valtiota, jonka taloudellinen vaikutus on arviolta 8,3 miljardia dollaria vuosittain.

Olemme innovaattoreita ja löytäjiä.

Arizonan ensimmäisen yliopiston perustaminen Sonoran Desertin keskelle oli rohkea liike. Mutta perustajamme olivat pelottomia, emmekä ole koskaan menettäneet tätä henkeä. Tähän päivään olemme vallankumouksellisia avaruustieteiden, optiikan, biotieteiden, lääketieteen, taiteen ja humanistisen alan, liiketoiminnan, teknologian siirron ja monien muiden alojen aloilla. Koska se perustettiin, UA on kasvanut kattamaan yli 380 aaria keskellä Tucson, rikas kasvatusmaata löytö.

Missä muualla maailmassa voit löytää tähtitieteellisen observatorion peililaboratorion jalkapallostadionilla? Koko ekosysteemi lasikuvun alla? Kuka muu tuo näytteitä asteroideista? Käy kampuksissamme vain kerran, ja ymmärrät nopeasti, miksi UA on yliopisto, joka ei ole mikään muu.

College of Engineering perustettiin, kun University of Arizona perustettiin vuonna 1885 . Yli 125 vuotta UA College of Engineering alumnit ovat tutkineet, muotoillut ja asuttaneet maailman, todellakin maailmankaikkeuden, johon elämme.

Kollegion tutkinnon suorittaneet ovat yrittäjiä, jotka kehittävät korkean teknologian yrityksiä, luovat työpaikkoja ja parantavat elämänlaatua. Insinöörikoulutus tarjoaa tutkimusta uusien alojen rakentamiseksi ja niille, jotka johtavat niitä.

Tietoja College of Engineering

Insinöörit auttavat ihmisiä ja insinöörin ohjelmat UA College of Engineeringissa ovat valtavat leveydet ja kauaskantoiset sosiaaliset seuraukset. Monien muiden asioiden lisäksi opiskelijat ja tiedekunta suunnittelevat uusia retinoita vaurioituneille silmille, kohtuuhintaisia ​​vedenpuhdistusjärjestelmiä kolmansien maiden maille, joita kuivuus, ympäristöä säästävät valmistusmenetelmät, hybridiautot ja aurinkoenergiajärjestelmät ovat aiheuttaneet. Biosensorit, jotka havaitsevat ja pitävät ihmiset irti elämästä - uhkaava vaara, optiset kuvantamisjärjestelmät sotilaallisille syövän havaitsemiselle, tiedonkeruu- ja päätöksentekojärjestelmille sekä maanjäristyksiä ja muita merkittäviä tapahtumia kestäville rakennuksille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

The University of Arizona College of Engineering Online
Osoite
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, Yhdysvallat