University of Cincinnati Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Cincinnati Online on omistautunut tarjoamaan maailmanluokan koulutuskokemuksen, joka tarjoaa joustavuutta kiireisille ammattilaisille, elinikäisille oppijoille ja opiskelijoille ympäri maailmaa.

Kaikkia UC Onlinen ohjelmia johtaa kansallisesti tunnustettu tiedekunta, ja niissä yhdistetään innovaatio ja älyllisen tutkimuksen vapaus luomaan osallistava ympäristö, joka on räätälöity UC Online -opiskelijoiden tarpeisiin.

Jokaisen kurssin aikana opiskelijat saavat työkalut, taidot ja koulutuksen taitojensa parantamiseksi, mahdollisuuksiensa laajentamiseksi ja paikallisyhteisönsä rikastamiseksi.

University of Cincinnati Online tarjoaa korkealaatuisia, online-akateemisia ohjelmia johtavalta tutkimus- ja korkeakoululaitokselta Cincinnatin sydämessä Ohiossa. Cincinnatin yliopisto oli yksi ensimmäisistä verkkokursseja tarjoavista laitoksista. Koulutuksen innovaatiot ovat eturintamassa tekemisessämme.

Joustavien ohjelmiemme avulla voit luoda akateemisen polun, joka sopii elämäntapasi ja urasi tavoitteisiin.

Olemme täällä opiskelijan jokaisessa vaiheessa ja olemme täysin integroituneet Cincinnatin yliopistoon. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että mahdollisista opiskelijoista tulee opiskelijoita ja lopulta Cincinnatin yliopiston valmistuneita.

Olemme varmoja, että voit olla samaa mieltä kanssamme, kun sanomme koulutuksen olevan tärkeää. Se ei kuitenkaan ole aina helppoa, etenkään työskenteleville ammattilaisille.

Sijainnit

Cincinnati

Osoite
West Daniels Street,57
45219 Cincinnati, Ohio, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin