Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Sinun kiireinen elämäsi ei saisi olla este tavoitteiden saavuttamiselle. Aina kun olet opetusvaiheessasi, missä tahansa maailmassa, meillä on sinulle ohjelma. Tutki joustavia tutkinto- ja sertifiointivaihtoehtoja kaikkialla sivustossa, jotka sopivat elämääsi ehdoilla ja laitteella. Ja paras osa on ... opit samasta CU: n tiedekunnasta ja ansaitsevat saman CU-asteen kuin kampuksen luokkatoverit, mutta tarvitset joustavuutta.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 astetta

Riippumatta siitä, oletko valmis suorittamaan tutkinnon, lisää sertifikaatteja urasi edistämiseksi tai ansaitset edistyneen tutkinnon - meillä on tarjolla yli 50 täysin online-ohjelmatarjontaa.

Sijalla 5. Coloradossa

Online-koulujen opas sijoittui CU Denverin viidenneksi Coloradossa vuonna 2018, jotta se olisi kohtuullista, perustuen opetukseen ja akateemiseen vahvuuteen standardoituja tenttipisteitä kohti.

Me

Navigointitiimimme tukee CU-matkan aikana kamppailulaisia. Tämä erityinen tiimi yhdistää opiskelijat akateemiseen tuki- ja urapalveluihin.

Valitse oma aikataulu

Mikä tekee CU Denverin online-ohjelmasta erilaisen (ja sellaisen mahtavan), että voit valita aikataulusi.

Ei vain verkossa ja kampuksella (joka tekee CU Denveristä ainutlaatuisen).

Mutta pikemminkin voit valita aikataulusi koulun tasapainottamiseksi työ- ja perhevelvoitteisiin. Ilman luopumista:

  • Laatu (sama opettaja opettaa verkossa, joka opettaa kampuksella)
  • Vaihtoehdot (450 verkkokurssia ja yli 20 täysin online-astetta)
  • Menestys (opiskelijat, jotka käyttävät online-luokkaa, ovat 1,5 kertaa todennäköisempiä)
  • Maine (otatko luokkia verkossa, kampuksella tai molemmilla, saat saman CU-tutkinnon)

Saat online-kursseja Coloradossa tai kaikkialla maailmassa, ja saat tarvitsemasi tiedot ja taidot pitäen yllä aikataulun, jota haluat säilyttää.

Viimeistele tutkinto verkossa

Jos olet suorittanut vähintään yhden kurssin yhteisökoulussa tai neljän vuoden oppilaitoksessa, olet oikeutettu hakemaan siirtoa opiskelijana. Monet ohjelmat ovat saatavilla verkossa, joten löydät varmasti sellaisen, joka auttaa siirtämään tai edistämään urasi. Siirto-opiskelijoiden on toimitettava aiempien laitosten transkriptiot sekä online-hakemuksen täyttäminen.

Voit oppia lisää luotonsiirtoprosessista, keskustella pääsyvaltuutetun kanssa tai tutustua ottamisvaatimuksiin meidän pääsihteeristämme. Lisäksi voit rekisteröidä ilmaisen transferologiatilin, jotta saat käsityksen siitä, miten luotot siirretään. Huomautus: Vain pääsytoimisto voi antaa virallisen siirron arvioinnin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University of Colorado Denver Online

Master of Science in Global Energy Management (GEM) on liiketoiminnan ja johtamisen tutkinto, tarjotaan hybridi online-muodossa, jotta voit työskennellä opiskellessasi. T ... [+]

Maisteri Global Energy Management (GEM) University of Colorado Denver Business School on jatko-liiketoimintaa ja johtajuus tutkinto kehittää tulevaisuuden johtajia energia-alalla. Tämä 18 kuukauden 36-luottoinen ”energia-MBA”, jota tarjotaan hybridi-online-muodossa, tarjoaa jatko-liiketoimintakursseja, jotka keskittyvät kokonaan energia-alaan. Opetussuunnitelmaa opettavat asiantuntijat ja alan toimijat tutkivat niitä jatkuvasti.

Ura ja oppimistulokset

Suurin osa tutkinnon suorittaneista (55%) kertoo palkkojen noususta valmistumisen jälkeen, ja 15%: lla on kasvua 20% tai enemmän. Valmistuneemme nousevat usein johtajuuteensa nykyisellä alueellaan, saavat taitoja siirtyä uuteen rooliin tai sektoriin tai jopa aloittaa oman yrityksensä.... [-]

Yhdysvallat Denver
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

CU Online: Student Perspectives