University of Colorado Denver Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sinun kiireinen elämäsi ei saisi olla este tavoitteiden saavuttamiselle. Aina kun olet opetusvaiheessasi, missä tahansa maailmassa, meillä on sinulle ohjelma. Tutki joustavia tutkinto- ja sertifiointivaihtoehtoja kaikkialla sivustossa, jotka sopivat elämääsi ehdoilla ja laitteella. Ja paras osa on ... opit samasta CU: n tiedekunnasta ja ansaitsevat saman CU-asteen kuin kampuksen luokkatoverit, mutta tarvitset joustavuutta.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 astetta

Riippumatta siitä, oletko valmis suorittamaan tutkinnon, lisää sertifikaatteja urasi edistämiseksi tai ansaitset edistyneen tutkinnon - meillä on tarjolla yli 50 täysin online-ohjelmatarjontaa.

Sijalla 5. Coloradossa

Online-koulujen opas sijoittui CU Denverin viidenneksi Coloradossa vuonna 2018, jotta se olisi kohtuullista, perustuen opetukseen ja akateemiseen vahvuuteen standardoituja tenttipisteitä kohti.

Me

Navigointitiimimme tukee CU-matkan aikana kamppailulaisia. Tämä erityinen tiimi yhdistää opiskelijat akateemiseen tuki- ja urapalveluihin.

Valitse oma aikataulu

Mikä tekee CU Denverin online-ohjelmasta erilaisen (ja sellaisen mahtavan), että voit valita aikataulusi.

Ei vain verkossa ja kampuksella (joka tekee CU Denveristä ainutlaatuisen).

Mutta pikemminkin voit valita aikataulusi koulun tasapainottamiseksi työ- ja perhevelvoitteisiin. Ilman luopumista:

  • Laatu (sama opettaja opettaa verkossa, joka opettaa kampuksella)
  • Vaihtoehdot (450 verkkokurssia ja yli 20 täysin online-astetta)
  • Menestys (opiskelijat, jotka käyttävät online-luokkaa, ovat 1,5 kertaa todennäköisempiä)
  • Maine (otatko luokkia verkossa, kampuksella tai molemmilla, saat saman CU-tutkinnon)

Saat online-kursseja Coloradossa tai kaikkialla maailmassa, ja saat tarvitsemasi tiedot ja taidot pitäen yllä aikataulun, jota haluat säilyttää.

Viimeistele tutkinto verkossa

Jos olet suorittanut vähintään yhden kurssin yhteisökoulussa tai neljän vuoden oppilaitoksessa, olet oikeutettu hakemaan siirtoa opiskelijana. Monet ohjelmat ovat saatavilla verkossa, joten löydät varmasti sellaisen, joka auttaa siirtämään tai edistämään urasi. Siirto-opiskelijoiden on toimitettava aiempien laitosten transkriptiot sekä online-hakemuksen täyttäminen.

Voit oppia lisää luotonsiirtoprosessista, keskustella pääsyvaltuutetun kanssa tai tutustua ottamisvaatimuksiin meidän pääsihteeristämme. Lisäksi voit rekisteröidä ilmaisen transferologiatilin, jotta saat käsityksen siitä, miten luotot siirretään. Huomautus: Vain pääsytoimisto voi antaa virallisen siirron arvioinnin.

Sijainnit

Denver

Osoite
Larimer Street,1201
80204 Denver, Colorado, Yhdysvallat

Akkreditoinnit

AACSB Accredited