Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Koulun historia ja sijainti

Vuonna 1920 perustettu Yalen kampuksella University of New Haven yliopisto on yksityinen yliopisto New Englandin etelärannikolla. Yliopisto on elinvoimainen ja monipuolinen, yli 7 000 opiskelijaa on 50 osavaltiosta Yhdysvalloissa ja lähes 50 maassa ympäri maailmaa, kansainvälisten opiskelijoiden osuus on 12%. 80 hehtaarin pääkampus sijaitsee New Havenin, Connecticutin teknologia- ja kulttuurikeskuksen lähellä, vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä New Yorkista ja kaksi ja puoli tuntia Bostonista. Vuonna 1638 rakennettu New Haven on pitkä historia ja rikas kulttuuriperintö, joka tunnetaan nimellä "New Englandin portti".

Onnistunut purjehtiminen täältä

Toimielimemme tarjoavat vapaita taiteita, tiedettä, taidetta, liiketoimintaa, tekniikkaa, terveydenhuoltoa, yleistä turvallisuutta ja julkisia palveluita tarjoamaan opiskelijoille urakeskeisiä ja transformatiivisia koulutuspalveluja. Meillä on yli 100 akateemista ohjelmaa, jotka kaikki ohjaavat yhteistyöhön perustuvaa, monialaista, projektipohjaista oppimista.

Täällä oppiminen on henkilökohtainen ja käytännöllinen kokemus, jota ohjaavat erinomaiset opettajat, jotka johtavat jokaisen opiskelijan menestykseen. Opettajaryhmä on johtaja omilla aloillaan ja antaa opiskelijoille inspiraation ja tunnustuksen, joka auttaa heitä löytämään potentiaalinsa ja tekemään niistä menestyksen valituilla aloillaan.

Me kutsumme sitä "opiskelijan ensimmäiseksi" konseptiksi

 • Opettajan ammatillinen tieto ja omistautuminen

Opi professoreilta, jotka ovat sitoutuneet edistämään henkilökohtaista kasvua ja urakehitystä. Lähes vuosisadan ajan tämä suuntaus on johtanut siihen, että koulut ovat johtaneet lukemattomiin opiskelijoihin menestymään omassa elämässään ja työpaikoillaan.

 • Perusopetus

Todistettu, kohdennettu koulutus, joka antaa opiskelijoille tärkeimmät taidot, tiedot ja kokemukset, jotka ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, että he muuttavat heidän tulevaa uraansa ja elämäänsä.

 • Monitieteinen kurssi

Tämäntyyppinen tietysti on suunniteltu edistämään tieteidenvälistä etsintää ja antamaan opiskelijoille mahdollisuuden menestyä kansainvälisessä yhteisössä varmistamalla, että he ovat täysin valmiita ymmärtämään ja navigoimaan laajemmassa maailmassa.

 • Suuri määrä akateemisia ja yhteisiä toimintoja

On olemassa erilaisia oppimismahdollisuuksia, jotka ovat käytettävissä yhteisössä, sen ulkopuolella ja yhteisössä, joten voit vapauttaa intohimosi tai löytää uusia etuja.

 • Elävä kampusyhteisö

Lähikokoinen, elinvoimainen kampusyhteisö, joka on keskisuuret, pienet, helposti hallittavat ja riittävän suuret, jotta opiskelijat voivat tarjota erilaisia oppimis- ja majoitustiloja sekä osallistua urheiluun ja johtajuuden kehittämiseen. mahdollisuuksia.

 • Leader ja achiever

Eri toimialoilla on yli 57 000 alumnia, ja valmistumisen jälkeen heillä on erilaiset esitykset omilla elämäntapoillaan. Yli 91 prosenttia tutkinnon suorittaneista on vuoden aikana suorittanut tai suorittanut tutkinnon, ja 96 prosenttia tutkinnon suorittaneista menestyy omilla aloillaan kuuden vuoden kuluessa.

Missio

New Havenin yliopisto on opiskelijalähtöinen kattava yliopisto, jolla on erinomainen akateeminen ja ammatillinen koulutus. Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuista opetusta kokemuksellisen, yhteistyöhön perustuvan ja löytöpohjaisen oppimisen avulla, joka auttaa opiskelijoita valmistautumaan täyttävään ja merkitykselliseen elämään kansainvälisellä näyttämöllä.

New Havenin yliopiston sijoitukset ja maine

 • Listattu Yhdysvaltojen ylin yliopistoluettelona viisi vuotta peräkkäin - Princeton Review
 • Top 100 Pohjois-Amerikan yliopistoa - 2019 US News
 • US-2019 US News -sivuston huippuopiskelijat 30%
 • Kansallinen Top15 ROI -luokitus - Wall Street Journal
 • Paras urheilujohto Professional Ranking # 12- "Sport Business"
 • Terveystieteiden korkeakoulu sijoittuu 10%: iin terveydenhuollon ammatissa - "College Factual"
 • Business School on akkreditoitu kansainvälisen kauppakorkeakoulun AACSB: n toimesta ja sijoittuu maailman viiden prosentin joukkoon.
 • Paras työvoimapalvelukeskus sijoittui 17. sijalle Yhdysvalloissa

Viime aikoina valmistuneet ovat Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Erinomainen apuraha

Provostin avustaja tarjoaa 75%: n opintotukea ja on saatavilla viikoittain akateemisella sektorilla, jossa on maksettu (tuntipalkka).

Deanin apuraha tarjoaa 10% -50% lukukausimaksuja.

Opiskelijat sisällytetään stipendiarviointiin ottamisen jälkeen ja apurahahakemusta ei tarvitse lähettää.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University of New Haven

University of New Haven tarjoaa 30 opintopisteen ympäristötekniikan maisteriohjelman, joka yhdistää saumattomasti teorian käytännön sovelluksilla, joiden avulla tutkinnon ... [+]

University of New Haven tarjoaa 30 opintopisteen ympäristötekniikan maisteriohjelman, joka yhdistää saumattomasti teorian käytännön sovelluksilla, joiden avulla tutkinnon suorittaneet voivat olla paitsi tuottavia myös johtajiensa valitsemassa teollisuudessa.

Aina muuttuva maailma

Haastavilla, ammattimaisesti suuntautuvilla luokkahuonekursseilla opiskelijat kehittävät nopeasti tarvittavat taidot tarjotakseen uraauurtavia ratkaisuja monimutkaisiin ympäristöongelmiin tutkimalla monitieteellisesti ympäristönsuojelukysymyksiä, veden laatua ja puhdistusta, jätevesien käsittelyä, kiinteiden jätteiden huoltoa, työmaan kunnostamista ja päästöjen valvontatoimenpiteet.

... [-]
Yhdysvallat 300
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Osoite
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Yhdysvallat