University of New Haven

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Menestys alkaa tästä

Korkeakouluissamme ja oppilaitoksissamme opiskelijat uppoutuvat muuttuvaan, urakeskeiseen koulutukseen vapaiden taiteiden, taiteen, liike-elämän, tekniikan, terveydenhuollon, yleisen turvallisuuden ja julkisen palvelun alalla. Tarjoamme yli 100 akateemista ohjelmaa, jotka perustuvat pitkäjänteiseen sitoutumiseen yhteistyöhön, monitieteelliseen, projektipohjaiseen oppimiseen.

112670_3.jpg

Tässä oppimisen kokemus on sekä henkilökohtaista että käytännöllistä, jota ohjaa erinomainen tiedekunta, joka huolehtii syvästi yksittäisistä opiskelijoiden menestyksestä. Alan johtajina tiedekunnan jäsenet tarjoavat inspiraatiota ja tunnustusta, jota opiskelijat tarvitsevat voidakseen täyttää potentiaalinsa ja menestyä mitä tahansa he haluavat tehdä.

Me kutsumme sitä opiskelijoiden ensimmäinen filosofia

  • Tiedekunnan asiantuntemus ja omistautuminen

Opi opettajilta, jotka ovat omiaan edistämään henkilökohtaista kasvua ja ammatillista kehitystä. Tämä jatkuva sitoutuminen on ohjannut jokaisen opiskelijan henkilökohtaista ja ammatillista menestystä lähes vuosisadan ajan.

  • Perustutkintokoulutus

Todistettu, tarkoituksenmukainen koulutus, joka ammattimaisesti keskittyneiden opintojaksojen kautta antaa opiskelijoille tärkeitä taitoja, tietoa ja kokemusta, joka on olennaisen tärkeää uran ja tuottavan elämän kannalta.

  • Monialainen opetussuunnitelma

Opetussuunnitelma, joka rohkaisee tieteidenvälistä tutkimusta, kouluttaa opiskelijoita, jotka menestyvät globaalissa yhteiskunnassa, varmistaen, että olet valmis ymmärtämään ja suunnittelemaan maailmanlaajuisesti.

112671_2.jpg

  • Rajaton akateeminen ja yhteisrahoitusmahdollisuudet

Laaja valikoima oppimahdollisuuksia korkeakouluissa ja kouluissa, luokkahuoneen ulkopuolella ja yhteisössä antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa intohimoasi - tai löytää uuden.

  • Vibrant Campus yhteisö

Kiinnostava, vilkas kampuskokonaisuus - joka on oikea koko - tarpeeksi pieni tuntea itsensä henkilökohtaiseksi ja hallittavaksi, mutta riittävän suuri tarjota opiskelijoille monenlaisia ​​akateemisia, asuin-, urheilullisia ja johtajuusmahdollisuuksia.

  • Johtajat ja Achievers

Voimakas post-graduation menestys, jota ylläpitää yli 57 000 sitoutunut alumni-verkko kaikilla teollisuudenaloilla. Yli 91 prosenttia tutkinnon suorittaneista työskentelee tai harjoittaa jatkotutkintoa yhden vuoden kuluttua, ja 96 prosenttia menestyy kentällä kuuden vuoden kuluessa valmistumisesta.

112672_6.jpg

Tehtävänanto

University of New Haven on opiskelijakeskeinen kattava yliopisto, jossa painotetaan huippuosaamista vapaiden taiteiden ja ammatillisen koulutuksen alalla. Tavoitteenamme on valmistaa oppilaitamme suuntautumaan ja täyttää elämää globaalissa yhteiskunnassa tarjoamalla korkealaatuista koulutusta kokemuksellisen, yhteistyön ja löytöpohjaisen oppimisen kautta.

112669_1.jpg

Sijainnit

300

Osoite
300 BOSTON POST RD
WEST HAVEN

300, Connecticut, Yhdysvallat

Akkreditoinnit

AACSB Accredited