University of the People

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailman ensimmäinen voittoa tavoittelematon, lukukausiton, akkreditoitu, online-amerikkalainen yliopisto.

Lyhyesti

University of the People (UoPeople) on koulutusvallankumous. Olemme ensimmäinen voittoa, opetusta vapaa, amerikkalainen akkreditoitu online-yliopisto. Omistettu pääsyyn korkea-asteen koulutukseen maailmanlaajuisesti, UoPeople on suunniteltu auttamaan päteviä lukion tutkinnon suorittaneita selviämään taloudellisista, maantieteellisistä, poliittisista ja henkilökohtaisista rajoituksista, jotka estävät heitä jatkamasta opintojaan.

Yliopisto tarjoaa liiketalouden, kandidaatin tutkinto-ohjelmia liiketalouden, tietojenkäsittelytieteen ja terveystieteiden alalta sekä liiketalouden ja koulutuksen maisteriohjelmia. UoPeople perustettiin vuonna 2009 ja akkreditoitiin helmikuussa 2014. Nykyään sillä on yli 36 000 opiskelijaa yli 200 maasta ja alueelta. Näistä opiskelijoista 1000 on pakolaisia, joista 600 syyrialaista.

UNESCO arvioi, että vuoteen 2025 mennessä lähes 100 miljoonaa nuorta etsii paikkaa yliopistoissa, joita ei ole olemassa. UoPeople uskoo, että korkea-asteen koulutuksen saatavuus voi edistää maailmanrauhaa ja globaalia taloudellista kehitystä. Perusoikeutena korkea-asteen koulutus voi muuttaa opiskelijoiden elämän lisäksi myös heidän perheidensä, yhteisöidensä, kansakuntiensa ja laajasti myös maailman.

UoPeoplea johtaa presidentti Shai Reshef ja arvostetut kansainväliset hallintoneuvostot ja neuvonantajat. Presidentin neuvostoa johtaa nykyinen ja entinen johto useista maailman tärkeimmistä instituutioista, mukaan lukien: John Sexton, NYU; George Rupp, Columbian yliopisto; Catharine Bond Hill, Vassar-yliopisto; Nicholas Dirks, UC Berkeley; Judith Shapiro, Barnard College; Eduardo J. Padrón, Miami Dade College, ja Nobel-palkinnon saaja Torsten N. Wiesel, The Rockefeller University. Yli 17 000 ammattilaista on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi UoPeopleen, mukaan lukien he, jotka täyttävät UoPeople-johtotehtävät.

UoPeoplellä on akateemisia kumppanuuksia NYU: n, Edinburghin yliopiston ja UC Berkeleyn kanssa. 92% UoPeople-tutkinnon suorittaneista työskentelee, osa maailmanluokan yrityksissä, kuten Amazon, Apple, Dell, Deloitte, IBM, Microsoft ja JP Morgan, sekä instituutioissa, kuten YK ja Maailmanpankki.

UoPeoplea tukee yksilöiden ja säätiöiden anteliaisuus, mukaan lukien Gates, Hewlett ja Fordin säätiöt, Fondation Hoffmann ja muut. UoPeople on katettu New York Times, BBC, NPR, Times Higher Education, US News and World Report ja muut. Presidentti Reshefin TED-keskustelussa ja Nas Daily -haastattelussa yliopistosta on yli 20 miljoonaa katselua yhdessä.

UoPeople rakentaa kestävää uutta korkeakoulutuksen mallia, jossa opiskelijoita pyydetään maksamaan vain 120 dollarin arviointimaksu kunkin kurssin lopussa (240 dollaria MBA: ssa). Neljän vuoden kandidaatin tutkinto on vain 4860 dollaria. Opiskelijoille, jotka saattavat pitää edes näitä vaatimattomia palkkioita kohtuuttomina, UoPeople tarjoaa erilaisia apurahoja suorittaakseen tehtävänsä osan, jota yksikään pätevä opiskelija ei jää taloudellisista syistä.

Jordaniassa pidetyssä WEF-kokouksessa 2019 UoPeople ilmoitti aikovansa kehittää arabialaisia UoPeople-palveluita palvelemaan satoja tuhansia MENA-alueen pakolaisia ja siirtymään joutuneita henkilöitä, joilla ei ole vaihtoehtoja korkeakoulutukselle. Kunnes DEAC: n tarvittavat lisäresurssit ohjelman kehittämiseen ja akkreditointiviraston on hyväksyttävä, UoPeople tarjoaa tutkinnon liiketaloudesta ja tarjoaa polun integroitumiseksi englanninkieliseen ohjelmaan.

Vuonna 2020 UoPeople sai WASC-akkreditointikelpoisuuden ! WASC Senior College ja University Commission (WSCUC) on alueellinen akkreditointivirasto. University of the People on hakenut kelpoisuustodistuksen akkreditoitua heidän toimikunnansa toimesta. WSCUC tarkasteli UoPeople-kelpoisuushakemusta ja päätti, että laitos voi jatkaa WASC-akkreditointihakemusta.

Tukikelpoisuuden määrittäminen ei ole muodollista asemaa WASC: n vanhempien korkeakoulujen ja yliopistojen toimikunnassa, eikä se takaa lopullista akkreditointia. Alustava havainto on, että laitos on potentiaalisesti akkreditoitava ja että se voi edetä viiden vuoden kuluessa kelpoisuusvaatimuksistaan, jotta komissiota voitaisiin tarkistaa ehdokas- tai alkuperäisen akkreditointiaseman saamiseksi. Tukikelpoisuutta koskevat kysymykset voidaan osoittaa laitokselle tai WSCUC: lle osoitteessa href = "https://www.wscuc.org/contact tai (510) 748-9001.

Missio ja arvot

UoPeople-visio

University of the People (UoPeople) uskoo, että korkea-asteen koulutuksen saatavuus on avaintekijä maailmanrauhan ja taloudellisen kehityksen edistämisessä. Se pitää korkea-asteen koulutusta perusoikeutena ja uskoo, että se voi muuttaa yksilöiden elämää ja olla tärkeä voima yhteiskunnallisille muutoksille. UoPeople uskoo, että koulutuksella on keskeinen rooli ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamisen vahvistamisessa sekä ymmärryksen ja suvaitsevaisuuden edistämisessä.

UoPeople-tehtävä

University of the People tehtävänä on tarjota kohtuuhintaisia, laadukkaita, online-tutkintoa myöntäviä koulutusohjelmia kaikille yli 16-vuotiaille päteville opiskelijoille.

UoPeople-tavoitteet

Tarjota mahdollisuus korkea-asteen koulutukseen eri taustoista tuleville opiskelijoille:

 • Internetin hyödyntäminen etäopetuksen tarjoamiseksi
 • Tarjoaa ohjelmia pienin kustannuksin
 • Tarjoaa laajan valikoiman taloudellista apua
 • Yliopiston ohjelmien edistäminen heikossa asemassa olevilla maailman alueilla

Tarjoaa laadukkaita ohjelmia, jotka:

 • Ylläpidä korkeaa akateemista tasoa
 • Sisällytä ydinkomponentit kriittisen ajattelun, viestinnän ja elinikäiseen oppimiseen sitoutumisen edistämiseksi
 • Keskity globaalin talouden menestymiseen tarvittaviin taitoihin ja taitoihin
 • Arvioidaan ja parannetaan jatkuvasti säännöllisten tulosten arvioinnin ja ulkoisten arviointien avulla
 • Edistetään yhteisen oppimiskulttuuria yhteistyön, vuorovaikutuksen sekä vertais vertaisten opetuksen ja arvioinnin avulla
 • Suunniteltu avoimien koulutusresurssien (OER) ympärille

Tarjota opiskelijoille palveluita, jotka edistävät toivottujen oppimistulosten saavuttamista:

 • Jatkuva parantamisen prosessi
 • Hyödyntämällä tekniikkaa ja automaatiota palvelun ja tarkkuuden parantamiseksi

Auttaa opiskelijoita kehittämään, arvioimaan ja toteuttamaan työllisyyspäätöksiä ja -suunnitelmia:

 • Auttaa opiskelijoita kehittämään itsensä tietämystä, joka liittyy urakehitykseen ja työominaisuuksiin
 • Tarjoaa koulutusta ja ammatillista tietoa opiskelijoiden uran ja koulutuksen suunnittelun ohjaamiseksi ja heidän ymmärryksensä kehittämiseksi työelämästä
 • Opiskelijoiden yhdistäminen alumneihin, työnantajiin ja ammattijärjestöihin, jotka voivat tarjota mahdollisuuksia integroida akateeminen oppiminen työympäristöön ja tutkia tulevia uramahdollisuuksia

Institutionaalisen rahoitusvakauden ja kasvun varmistaminen:

 • Hyödyntämällä vapaaehtoisia johtajuuteen, akateemiseen ja hallinnolliseen työhön
 • Ylläpitää erittäin tehokkaita prosesseja
 • Tukijoukkojen kehittäminen

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

UoPeople-arvot

Tilaisuus

UoPeople perustuu uskomukseen, että vähäisin kustannuksin tapahtuva koulutus on perusoikeus kaikille päteville hakijoille, ei vain muutamille etuoikeutetuille. Yliopisto pyrkii avaamaan korkeakoulutuksen portit päteville opiskelijoille kaikkialla maailmassa tarjoamalla ohjelmiaan etäopiskeluun ja tekemällä tästä mahdollisuudesta edullinen.

Yhteisö

UoPeople luo globaalin yhteisön tarjoamalla akateemiset ohjelmat, koulutuspalvelut ja työllistymismahdollisuudet pätevien henkilöiden saataville ympäri maailmaa ja tarjoamalla oppimismahdollisuuksia, jotka houkuttelevat opiskelijoita ja tiedekuntia eri taustoista.

eheys

UoPeople perustaa institutionaalisen kulttuurin avoimuuteen, avoimuuteen ja parhaisiin ammatillisiin käytäntöihin. UoPeople odottaa myös kaikkien opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan ja järjestelmänvalvojien noudattavan korkeimpia henkilökohtaisen koskemattomuuden, rehellisyyden ja vastuun vaatimuksia. Lisäksi yliopisto odottaa opiskelijoidensa olevan vastuussa koulutuksestaan ja jatkamaan opintojaan ahkerasti ja tarkoituksenmukaisuuteen vakavasti.

Laatu

UoPeople tarjoaa korkealaatuista online-taiteellista koulutusta, joka soveltuu laajuudeltaan ja syvyydeltään 2000-luvun haasteisiin. Yliopisto arvioi ja arvioi jatkuvasti akateemisen mallin kaikkia näkökohtia.

137350_pexels-photo-4144222.jpeg

Opetus-Free

Mitä tarkoittaa olla lukukausimaksu?

”Lukukausimaksu” tarkoittaa, että toisin kuin muut yliopistot, UoPeople ei veloita opiskelijoilta kurssien suorittamista. UoPeople ei myöskään veloita opiskelijoilta ilmoittautumista tai maksua kirjoista ja muista kurssimateriaaleista. Ainutlaatuisen online-korkeakoulumallimme avulla voimme tuoda luokkahuoneen teille - vähentämällä opiskelijoidemme kustannuksia kokonaisuudessaan.

Miksi lukukausimaksu?

Yliopiston tehtävänä on tarjota kaikille kohtuuhintaisia, lukukausimaattomia koulutuksia. Uskomme, että korkea-asteen koulutus on kaikkien perusoikeus, joten tavoitteemme on tehdä korkea-asteen koulutuksesta kaikille saatavissa milloin tahansa, missä tahansa.

Onko UoPeople: n lukukausimaksu malli liian hyvä ollakseen totta?

UoPeople: n lukukausimaksu on 100% todellinen! Tarjoamme tutkinto-ohjelmia ehdottomasti lukukausimaksuista kiitos antelijoille lahjoittajillemme, jotka tukevat tehtäväämme. Yliopiston toiminnan jatkumisen tukemiseksi UoPeople perii 60 dollarin hakemusmaksun ja arviointimaksun suoritettua kurssia kohti (120 dollaria perustutkinto-ohjelmista ja 240 dollaria jatko-ohjelmista). Se siitä. Ei vuosittaisia ilmoittautumismaksuja eikä kurssimateriaalin kustannuksia.

Tämän perusteella assosioituneen tutkinnon voi suorittaa 2 vuodessa 2460 dollarilla, kandidaatin tutkinnon voi suorittaa 4 vuodessa 4860 dollarilla. Jatkotutkinto-ohjelmiin, MBA voidaan suorittaa 15 kuukaudessa hintaan 2940 dollaria, ja M.Ed. voidaan valmistaa 17 kuukaudessa 3180 dollarilla. UoPeople ei koskaan pyydä näitä määriä etukäteen, vaan opiskelijat maksavat kumpikin arviointimaksun kunkin koeajan loppuun mennessä. Nämä vaatimattomat maksut varmistavat, että yliopisto pysyy kestävänä ja pystyy jatkamaan laadukkaan koulutuksen tarjoamista kaikille.

100% online-tutkinto

Ainutlaatuisen online-korkeakoulumallimme avulla voimme tuoda luokkahuoneen teille - vähentämällä opiskelijoidemme kustannuksia kokonaisuudessaan. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden valita joko liiketalouden, tietojenkäsittelyn tai terveystieteen online-assosiaatio- ja / tai kandidaatintutkinto sekä liiketalouden ja koulutuksen maisteriohjelmat, kaikki lukukausimahdollisuudet, online, joustavat ja helposti saavutettavat.

Sijainnit

pasadena

Osoite
595 E. Colorado,
Boulevard. Suite 623

91101 pasadena, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin