University of Fashion - Online Fashion Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Fashion Universityn tilaamisesta

Opi muotisuunnittelua verkossa ammattilaisilta
 • Maailman ensimmäinen ja suurin muotisuunnittelun ja yritysvideokirjasto
 • Muotikorkeakoulujen professoreiden opetus
 • Tilaa ja nauti rajoittamattomasta pääsystä yli 500 videotuntiin, jotka opettavat muotisuunnittelun kaikkia puolia
 • Vieraile muodin yliopiston verkkosivustolla UniversityofFashion.com selataksesi kaikkien oppituntien saatavilla olevia esikatseluja ja nähdä sivuston monia erityispiirteitä
Kuinka se toimii

Työskentelemme tilaamalla. Kun tilaat muodin yliopiston, saat välittömän tilauksen kaikille 500 oppitunnillemme 13 eri muodilla. Voit katsella niitä milloin tahansa, mistä tahansa. Useimmat koulut veloittavat erillisen lukukauden kurssin. Nämä palkkiot voivat lisätä useita tuhansia dollareita ennen valmistumista. Lisäksi sinun on fyysisesti matkustettava koulun luokkahuoneisiin usean vuoden aikana oppiaksesi mitä sinun tarvitsee tietää. Mutta muodin yliopiston kanssa vain 189 USD: lla voit nauttia koko vuoden pääsystä kaikille kursseillemme (yli 500) ja pystyä oppimaan muotisuunnittelua mistä tahansa paikasta niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat.

Ammattimaisesti tuotetut oppitunnit

Muotikorkeakoulun kirjastossa on satoja oppitunteja, jotka osoittavat muotiliiketoiminnan ja muotisuunnittelun kaikilla puolilla, esimerkiksi draping, kuviointi, muotitaide, tuotekehitys, CAD, ompelu, muotiliiketoiminta, neulot, luennot ja paljon muuta. Oppitunnimme järjestävät aloittelija, keskitason ja edistyksellinen kouluttamaan sekä aloittavia muotiopiskelijoita että kokeneita, ammatillisia muotisuunnittelijoita ja kodinompelijoita, jotka haluavat laajentaa taitojaan.

Opettaneet ammattilaiset, eivät koskaan amatöörit

Oppitunnimme opettavat yksinomaan muotikorkeakoulujen professorit ja muotiteollisuuden ammattilaiset.

Helppo seurata oppitunnit

Videotunneillamme selitetään kuinka tehdä kaikki itse, askel askeleelta. Jotkut videomme ovat lyhyitä, esimerkiksi noin 10 minuuttia. Mutta toiset juoksevat puolitoista tuntia. Suurin osa tunneistamme kestää keskimäärin 30–40 minuuttia.

Kysy mitään

Jos sinulla on kysymyksiä katsellen oppituntejamme tai jos ilmenee ongelmia työskennellessäsi yhdessä projektistamme, kirjoita meille! Verkkosivumme tarjoaa yksinkertaisen yhteyslomakkeen. Vastaamme melkein aina opiskelijoidemme kysymyksiin 24 tunnin sisällä, jopa viikonloppuisin.

Työkalut ja tarvikkeet

Kaikissa oppitunneissamme on luettelo tarvikkeista ja työkaluista, joita tarvitset luodaksesi oppitunnin esillä olevan projektin. Jos et tunne vaadittua työkalua tai sinulla ei ole kaikkia tai kaikkia tarvikkeitasi, meillä on muotisuunnittelutyökalujen sivu, joka selittää, mitä jokainen työkalu näyttää ja tekee, ja tarjoaa erilaisia tapoja ostaa mitä tarvitset.

Selvästi näkyvät mielenosoitukset

Oppitunnit on tuotettu ammattimaisesti suuressa, hyvin valaistuissa studioissa, joissa käytetään ammattimaisia videokuvaajia ja ääniteknikkoja, jotka käyttävät korkealaatuista kameraa, valaistus- ja tallennuslaitteita. Kaikki oppitunnit opetetaan suunnittelijan näkökulmasta, toisin sanoen katsot alas työhösi samalla tavalla kuin luotaessasi jotain itse. Tämä on paljon parempi tapa oppia kuin katsella edessäsi olevaa esittelyä, jossa voit nähdä vain mitä opettaja tekee taaksepäin tai ”käännettynä”.

Suljetut kuvatekstit ja tekstikirjoitukset

Kaikki vaiheittaiset oppitunnimme sisältävät täydellisen kopion, jotta voit lukea tarkalleen mitä opettaja sanoi oppitunnissa. Kaikissa videoissamme on myös valinnaisia suljettuja kuvatekstejä, jotta ne olisivat ymmärrettäviä.

Erinomainen äänenlaatu

Kaikilla oppitunneillamme on erillinen ääniraita, joka on ajoitettu vastaamaan tarkalleen opettajan toimintoja näytöllä. Voit aina kuulla ja ymmärtää jokaisen askeleen muotiyliopiston oppitunnissa. Ei pitkiä, tylsää taukoja. Ei virheitä. Ei siirtoja.

Paljon hyödyllisiä muotiresursseja

Monissa oppitunneissamme on hyödyllisiä, ladattavia tiedostoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin avainkäsitteitä, tekemään hankalia mittauslaskelmia tai mukauttamaan projektiasi eri kokoisille malleille.

Monet tilaajistamme on tällä hetkellä kirjoilla muotikoulussa

Olemme muotikoulujen suuri kannattaja. Jos olet koskaan unohtanut avainluokan, tiedät, että demonstraation rekonstruointi on melkein mahdotonta, vaikka lainat ystäväsi muistiinpanoja. Kirjalliset sanat eivät yksinkertaisesti pysty kuvaamaan kaikkia monimutkaisia fyysisiä liikkeitä, joita ohjaaja käyttää vaatteen valmistuksessa. Mutta muodin yliopisto voi todella auttaa sinua täällä! On todennäköistä, että meillä on oppitunti, joka on melko lähellä osoittamassa tarkalleen mitä professori osoitti luokassa.

Tilaajamme rakastavat kykyä toistaa oppitunit uudestaan ja uudestaan, seurata mitä opettaja tekee ja tehdä sitten suorittaa samat vaiheet itse, käyttämällä omia kankaita ja työkaluja. Vakavat opiskelijamme toistavat tekevän samalla tavalla kuin opettaja yhdessä oppitunnissamme useita kertoja, kunnes he todella hallitsevat opetettavat taidot. Tämä voi olla ero A: n tai C: n saamisen välillä termin päättyessä. Monet tuhannet maailman parhaimpien muotikoulujen opiskelijat ovat katsoneet oppituntejamme täydentääkseen muodollista muotikoulutustaan ja auttaakseen heitä kotitehtäviensä ja erityisprojektien laatimisessa.

Todistukset ja tutkinnot

Emme myönnä todistuksia tai muodollisia tutkintoja. Monet opiskelijoistamme työskentelevät jo tai osallistuvat muotikouluun kokopäiväisesti. Monet opiskelijoistamme tilaavat muodin yliopistoa, jotta he voivat myöhemmin työskennellä itselleen omassa muotoiluliiketoiminnassa. Muut muodin yliopiston opiskelijat asuvat liian kaukana hyvästä muotikoulusta voidakseen käydä koulussa tai saada lapsia huolehtimaan ja voivat oppia muotia vain yöllä tai viikonloppuna tai heillä ei ole varaa mennä kustannuksiin tavalliseen kouluun. Annamme näille opiskelijoille huomattavasti edullisemman ja joustavamman tavan oppia muotisuunnittelua. Tilaajamme voivat silti käyttää koulutustamme saadaksemme työtä perinteisiltä työllistäjiltä. Muotikorkeakoulun opiskelijat osoittavat pätevyytensä työnantajille osoittamalla työnantajille pisteet niistä vaatteista, jotka he ovat itse valmistaneet oppituntemme avulla. Se on paljon parempi todistus pätevyydestä kuin pala pergamenttia.

Yhteenveto eduista
 • Nauti rajoittamattomasta pääsystä kirjastoon, joka sisältää satoja muotisuunnittelun videotunteja, jotka kaikki ovat ammattimuotisuunnittelijoiden opettamia
 • Opi milloin tahansa päivällä tai yöllä, tietokoneilla, älypuhelimilla tai tablet-laitteilla, missä tahansa
 • Voi vahvistaa oppimistasi lukemalla kokonaiset kirjalliset oppitunteemme
 • Saat vastauksia kysymyksiisi nopeasti. Meillä on kokeneiden muotisuunnittelijoiden henkilökunta, joka on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan ongelmasi.
 • Hanki luettelo työkaluista
 • Luo näkyviä todisteita uusista taitoistasi näyttääksesi mahdollisille työnantajille ja muotikorkeakouluille
 • Nauti tilauksestasi lukuisia muotoluentoja, suunnittelijahaastatteluja, yritys- ja museokierroksia ja muuta.
 • Hyödynnä monien resurssien ilmainen käyttö tilauksessasi, esimerkiksi käytä muotiterminologia sanakirjamme, selaa suositeltuja kirjoja, lehtiä ja blogejamme ja lataa ilmainen krokusiikka
Kustannus

Vuotuinen tilauksemme maksaa vain 189 dollaria vuodessa. Tarjoamme myös toistuvan kuukausittaisen liittymisprosentin, joka on 19,95 dollaria kuukaudessa. Vastineeksi saat rajoittamattoman, tarpeen mukaan pääsyn kaikkiin resursseihimme ja videotunneihin. Kaikki! Katso ympärillesi verkossa. Suurin osa muista muotikursseista maksaa satoja, ellei tuhansia dollareita vain yhdestä luokasta! Et koskaan löydä parempaa arvoa kuin University of Fashion.

Historia

Muotiyliopiston perusti ja kehitti Francesca Sterlacci. Francesca valmistui Fashion Institute of Technology (FIT) -yliopistosta New Yorkista. Hän perusti Francesca Sterlacci Ltd: n, huippuluokan suunnittelijamerkin New Yorkiin, joka myi Saksille, Nordstromsille ja monille muille luksuspisteille ympäri maailmaa. Sitten hän aloitti opettamisen FIT: ssä ja nousi lopulta heidän muotisuunnittelun puheenjohtajakseen. Francesca on kirjoittanut monia kirjoituksia muotista, erityisesti "Muodon nahkasuunnittelu", "Muotiteollisuuden historiallinen sanakirja" ja vuonna 2019 3-kirjainen sarja: "Ompelutekniikat aloittelijoille", "Kuvioiden tekemistekniikat aloittelijoille" ja "Piirrätystekniikat aloittelijoille".

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Fashion Universityn tilaamisesta

Sijainnit

New York

Osoite
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin