Lue virallinen kuvaus

Napsauttamalla tätä voit tilata vain 19,95 dollaria kuukaudessa

Opi vaatesuunnittelua verkossa ammattilaisilta - suurin online vaatesuunnittelua kirjasto maailmassa

 • Ensimmäinen online vaatesuunnittelua ja liike videokirjasto
 • Lesson opettanut muoti yliopistoprofessoreiden & ammattilaiset
 • Tilaukset sisältävät rajoituksetta kaikki muoti videoita

High Quality Video oppituntia

University of Fashion n kirjasto sisältää satoja tunteja osoittavat kaikki näkökohdat muodin ja vaatesuunnittelua, esim draping, kaavoitus, muoti taide, tuotekehitys, CAD, ompelu, muoti liike, neuleita, luentoja ja paljon muuta.

Tunneilla järjestävät Aloittelija, väli- ja Advanced sekä kouluttaa alkaa muoti opiskelijoiden sekä kokenut, ammatti muotisuunnittelijoiden ja kodin viemärit haluavat laajentaa taitojaan.

OPETTI ammattilaiset

Tunneilla opetetaan yksinomaan muodin yliopistoprofessoreiden ja muodin ammattilaisten.

Vakavasti HYVÄ ARVO

The University of Fashion toimii tilauksesta. Yksittäinen kiinteä maksu voit käyttää kaikkia meidän oppituntia, satoja heistä, vain muutaman sentin päivässä. Et koskaan löydä niin paljon, laadukkaita muoti tunteja parempaa vastinetta ... missä tahansa.

Laitoimme paljon vaivaa tekemällä OPETUKSET HELPPO seurattavan

Meidän video oppituntia miten tehdä kaikkea itse, askel-askeleelta.

Jotkut videot ovat lyhyitä, esimerkiksi 10 minuuttia tai niin kauan. Mutta useimmat ovat pidempiä, eli keskimäärin 30-40 minuuttia pitkä, jotkut ovat yli tunnin mittainen.

Työkalut ja tarvikkeet

Jokainen How-To oppituntia mukana luettelon tarvikkeiden ja työkaluja tarvitset luoda, että opetus on esillä projekti.

Jos sinulla ei ole joitakin tai kaikkia tarvikkeita sinun tulee suorittaa tietty opetus, klikkaa että työkalu että opetus n Videon toisto sivulle tai siirry Fashion muotoiluvälineet alle meidän "Resurssit" välilehti. Joko paikka, voit ostaa työkaluja ja tarvikkeita tarvitset heti, suoraan kotisivultamme!

Näkyvä ja perusteltu HAVAINTOESITYKSET

Tunneilla ammattimaisesti tuotetaan suuri, valoisa studio oman ammatillisen videographers ja ääniteknikot toimii laadukas kamera, valaistus ja valvontalaite.

Kaikki opetukset opetetaan suunnittelijan näkökulmasta, eli katselee työsi luotaessa jotain, itse. Tämä on paljon parempi tapa oppia kuin katsella mielenosoitus edessä, jossa voi vain nähdä, mitä opettaja tekee siitä taaksepäin tai "käännetään" näkökulmasta.

Kuulla opettajamme KERTOVAT, SELVÄSTI

Kaikki oppitunnit tuotetaan erillisellä selostuksen kappale ajoitettu täsmälleen vastaavat opettajan toimia ruudulla. Voit aina kuulla ja ymmärtää jokainen askel yliopiston muoti oppitunnin. Ei pitkiä, tylsä ​​taukoja. Ei virheitä. Ei tee-overs.

USEITA HYÖDYLLISIÄ "EXTRAS"

Monet oppiaiheissa hyödyllistä grafiikkaa ja ladattavia tiedostoja auttaa ymmärtämään keskeiset käsitteet, tee hankala laskelmia tai muokata projektin eri kokoisia malleja.

Onko sinulla tällä hetkellä osallistua FASHION SCHOOL?

Olemme iso kannattaja muoti kouluissa. Monet tilaajat käyttää video opetus kirjasto ja muita resursseja auttaa heitä löytämään ja soveltaa hyvän muoti koulu. Under meidän Resources menu tarjoamme laaja luettelo maailman paras muoti koulut, sekä linkit niiden verkkosivuille.

Onko muoti koulu jo tilata University of Fashion? Jos kyllä, niin onnekas olet! Saat kaikki resurssimme ilmaiseksi! Tämä auttaa sinua saamaan kaiken irti koulutuksesta. Jos näin ei ole, pyydä koulu kirjastonhoitaja saada tilaus koko koulu.

Kuinka voimme auttaa sinua koulussa

Jos olet koskaan jäänyt avainluokka, niin tiedät on mahdotonta rekonstruoida osoitus näkemättä, että päivä. Toki voit lainata toisen opiskelijan muistiinpanot. Mutta sanat eivät yksinkertaisesti voi kuvata kokeneen opettajan fyysinen liikkeitä. Mutta, University of Fashion voi todella auttaa! Mahdollisuudet ovat, meillä on opetus, joka tulee melko lähellä mitä professori osoitettu. Mutta toisin in-luokan esittely, voit uudelleen pelata meidän esittelyä uudestaan ​​ja uudestaan ​​kunnes täysin ymmärrä sitä. Tämä voi olla eroa saada A- tai C, kun termi päättyy.

Monet tuhannet opiskelijat parhaista muoti koulut maailmassa nähnyt oppituntiemme täydentää virallista muodin koulutuksen ja auttaa heitä ässä kotiläksynsä ja erityisiä hankkeita.

TESTIT JA DEGREES

Yliopisto Muoti ei tee otat kokeita tai testejä. Emme palkinnon virallista astetta. Me keskittää kaikki energiamme luoda hyödyllisiä muoti opetukset ja resursseja.

Suoraan sanoen uskomme, että paras tapa oppia vaatesuunnittelua on toimivaltaisen opettaja koulussa tai ammattimainen suunnittelija, joka voi osoittaa tärkeitä taitoja oikeassa edessäsi ja ehkä tärkeintä, vastata moniin kysymyksiin, oikealla paikalla.

Mutta jos ei ole varaa muodollista muoti koulutus tai jos vain voi fyysisesti matkustaa kauas kotoa osallistua muoti koulu, olemme, kädet alas, paras vaihtoehto, olipa kyse laatua koulutuksen ja meidän erittäin edullinen tilaussumman!

YHTEENVETO EDUT

 • Laaja kirjasto satojen vaatesuunnittelun video oppituntia
 • Lessons opetti vain ammattimaiset muotisuunnittelijat
 • Opi tahansa päivällä tai yöllä, tietokoneissa, älypuhelimet tai tabletteina
 • Kirjallinen opetus selostukset, jotka vahvistavat oppimista
 • Vastauksia kysymyksiin
 • Luettelo työkalut ja tarvikkeet kunkin oppitunnin ja välitön tapa ostaa niitä
 • Luo näkyvä todiste taitoja työnantajille ja muoti korkeakouluissa
 • Muoti luentoja, haastatteluja, yhtiö ja museokierroksia ja enemmän
 • Muoti terminologia sanakirja, suositellaan kirjoja, lehtiä ja blogeja
 • Opettaa sinulle, mitä sinun tarvitsee tietää saada työtä, saada hyväksytty muoti koulu tai jopa aloittaa oman vaatesuunnittelua liike!

KUSTANNUS

Vuosittainen tilaus maksaa vain 189 dollaria vuodessa. Vastineeksi saat rajoittamaton pääsy kaikkiin meidän resurssit ja video oppituntia. Kaikki! Katso ympärillesi Webissä. Useimmat muut verkkokursseja maksaa satoja, ellei tuhansia dollareita vain yksi luokka!

Tarjoamme myös toistuva kuukausimaksun määrä US $ 19,95 kuukaudessa.

HISTORIA

The University of Fashion perusti ja kehitti Francesca Sterlacci, New York muotisuunnittelija, kouluttaja ja kirjailija.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

University of Fashion - Online Fashion Design School

Tietokoneavusteinen suunnittelu (CAD) -opetus luotiin muotisuunnittelijalla, muotimyynnillä ja tuotekehittäjillä / teknisellä suunnittelijalla mielessä. Opit perusopintoj ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muoti-yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan voimme tarjota sinulle 24 tuntia vuorokaudessa, 7 tuntia tilauksesta kaikki monen sadan täyspitkän videon oppitunteja, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu. UoF : n opetuksia opettavat vain UoF professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esityk- set, joita parhaimmat muotikoulut opettavat, mutta ilman jäykkiä luentoja epämukavissa paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia. Muotialan yliopisto tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallinnus, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. Useimmat koulut veloittavat suurta lukukausimaksua opettaakseen yhden muotin aiheen tietyllä tavalla, kuten ompeluun tai kuviointiin. Muodin yliopistossa maksat paljon vähemmän, jotta voit käyttää jokaista muotitieteilijää jokaisella tieteenalalla!... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Draping on taidetta manipuloimalla kangas suoraan mekko lomake kolmiulotteisesti. Se on kaikkein luova tapa suunnittelija kääntää ideoita todeksi. Opit taiteen draping as ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Lasten kattaa kaikki vaatteet tuotteita lapsille, imeväisistä "Tweens". Lasten kokoontuu yleensä monenlaisia ​​käyttötarkoituksia, mistä pelata koulusta osapuolelle tai r ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Liiketoiminnan muodin yhdistää luovan ajattelun kanssa analyyttisiä taitoja. Toimintamme oppiaiheissa videoita suunnattu vähittäiskaupan ostajille, merchandisers ja markk ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Olkoon asiantuntijat opettaa sinulle muotialalla. Opi kuuluisat suunnittelijat aloittivat muoti dynastiat. Tutustu vähittäiskaupan, brändäys, lisensointi ja markkinointi, ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Online muotipiirustusta, tekee ja kuva video oppituntia auttaa ymmärtää malleja paperille ja tehdä taiteilija ulos sinusta! Kyky kommunikoida ideoita muille on kriittinen ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Haluatko suunnitella omia kokoelmia tai työskennellä yrityksessä, tuotekehityskurssimme opettavat sinulle, kuinka voit hallita tuotteen liiketoiminnan kehittämistä. Nämä ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Meidän neuloa opetus oppitunnit ovat leikata & ommella neuleita sekä taidetta käsin neulominen. ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
University of Fashion - Online Fashion Design School

Ompelu on yksi kriittisimmistä tieteenaloilla vaatesuunnittelua. Meidän ompelu video oppituntia kattavat kaiken oppimisen miten lanka ompelukone opetella ommella yksi haa ... [+]

Mikä on Fashion University?

Muotialan yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan annamme sinulle 24/7, pyynnöstä kaikki Monista sadoista täyspitkistä videoesityksistä, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu.

UoF: n opetuksia opettaa yksinomaan muotikoulun professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esitykset, jotka ovat parhaiden muotikoulujen opettamia, mutta ilman jäykkiä luentoja epämiellyttävissä paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia.

Muotitieteellinen korkeakoulu tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallintaminen, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. ... [-]

Yhdysvallat New York
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US