Lue virallinen kuvaus

Yli 40 vuoden ajan WCC: n avoliikkeet, edulliset lukumäärät ja korkealaatuiset luokat ovat herättäneet opiskelijoita paikallisyhteisöiltä ja ympäri maailmaa. Yli 18 000 luottoluokkia rekisteröidään vuosittain ja tuhannet osallistuvat talous- ja yhteisökehitysluokkiin. WCC: n monipuolinen opiskelijaryhmä sisältää yli tuhatta yli 100 oppilaasta. WCC: n pienet luokat mahdollistavat paljon yksilöllistä huomiota. Keskimääräinen luokka on 23 opiskelijaa. Se on murto-osa monien perusluokkien koosta neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa. WCC korostaa myös mukavuutta. Se tarjoaa luokat seitsemän päivää viikossa, yöllä ja verkossa. Ja siirto on helppoa, koska WCC: llä on sopimus neljän vuoden koulujen kanssa koko Michiganissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Associate Degrees

Washtenaw Community College

Tämä on online-ohjelma. Opiskelija voi suorittaa tämän ohjelman kotimaastaan. Opiskelija oppii sovittamaan toimitusketjun strategiat yhteen yrityksen tavoitteiden kanssa ... [+]

Tämä ohjelma on saatavilla kampuksella tai verkossa

Kuvaus

Tämä ohjelma valmistaa oppilaita työpaikoille, joilla on alku kirjanpitäjälle osoitetut tehtävät, kuten tarkistusten tarkistaminen, tilintarkastusten tarkistaminen, postitukset, tositteiden analysointi ja tilinpäätöksen laatiminen. Monet kursseista siirtyvät neljän vuoden korkeakouluihin.

Artikulaatio

Washtenaw Community Collegessa Ann Arborissa, Michiganissa on yli 120 artikulointisopimusta neljän vuoden korkeakouluilla ympäri valtiota. Opiskelijat, jotka aikovat siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun, tulisi tavata neuvonantajan kanssa varmistaakseen, että Michiganin sopimus on täytetty.

Yhteystiedot ... [-]
Yhdysvallat Ann Arbor
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi