Lue virallinen kuvaus

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

ON ONLINE minulle?

Länsi-Iowa Techin online-luokissa opiskelijat voivat valita satoja kursseja. Joissakin tapauksissa voit ansaita korkeakouluopintoja tai jopa joitakin asteita. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden ... kirjaudu sisään ja noudata ohjeita. Tekninen tuki on käytettävissä 24/7. Opiskelija voi kysyä ohjaajan kysymyksistä, ottaa testejä, tutustua palkkaluokkiin ja osallistua kierteisiin keskusteluihin ... kaikki verkossa, missä tahansa.

Miten tiedän, onko online-oppiminen minulle?

Verkkokurssit ovat kätevä tapa harjoittaa opetustavoitteitasi; ne eivät kuitenkaan ole itsestään tahdistuneita ja niillä on säännölliset määräajat kotitehtäviin ja testeihin, aivan kuten luokkahuoneessa. Sinulla on joustava työskentely kotitehtävässäsi ja luokkasi aika kiireisessä aikataulussa, mutta tehtävät, paperit, tietokilpailut, tentit ja tällaiset on tehtävä luokan aikataulussa, joten kukaan ei jää taakse. Jos et ole varma, onko verkko-oppiminen sinulle, kokeile suuntaa.

Sinulla on mahdollisesti muita opiskelijoita eri puolilta maata, ja heillä on usein erilaisia näkökulmia asioihin. Näytä kunnioitusta online-luokkahuoneessa ja kohdella muita, miten haluat tulla hoitoon.

Kiinnitä huomiota siihen, millaiseen luokkaan kirjaudut, koska on olemassa useita lajikkeita.

Täysin online-16-viikkoiset kurssit kulkevat koko lukukauden aikana ja ovat hieman rennompia kuin kahdeksan viikon kurssi.

Täysin online-8-viikon kurssit tiivistävät koko 16 viikon materiaalia ja oppivat kahdeksan viikkoa. Kuten voitte kuvitella, tämä on nopeampaa ja vaatii enemmän kurinalaisuutta kuin 16 viikon kurssi. Hyöty on saada se nopeammin, jotta voit ottaa kaksi kahdeksan viikon luokkaa lukukaudessa.

Täysin online-12-viikkoiset kurssit voidaan järjestää syksyn ja kevään lukukausina, ja ne ovat mukava kompromissi 16 ja 8 viikon välillä.

Hybridikurssit yhdistävät verkossa luokkakokemuksen, jotta luokka olisi hieman joustavampi, mutta antaa kuitenkin luokkahuoneelle aikaa, jolloin jotkut kurssit saattavat olla tehokkaita.112440_witcc3images.JPG

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Kutsumme sinut kokemaan online-peliohjelmistomme. Ohjelma kehittää taitoja mallinnuksessa, kuvioinnissa, perusskriptiossa, taiteellisessa tietämyksessä ja videopeliputkes ... [+]

Kutsumme sinut kokemaan online-peliohjelmistomme. Ohjelma kehittää taitoja mallinnuksessa, kuvioinnissa, perusskriptiossa, taiteellisessa tietämyksessä ja videopeliputkessa. Nämä taidot auttavat myös luomaan videopeliominaisuuksia ja sisällyttämään ne pelimoottoriin. Painopisteenä on parannettu oppiminen opettamalla monimutkaisia, teknisiä käsitteitä ymmärrettävällä tavalla. Projektipohjaisia toimeksiantoja hyödynnetään kehittämään ammatillista salkua, jota käytetään hakiessaan alan uraa.

Katso tätä videota kokeaksesi lopullinen opiskelijaprojekti, joka on tuotettu ohjelmassa! Luodaan töitäsi portfoliota, jota haluat käyttää töitä haettaessa.

... [-]
Yhdysvallat Sioux City
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi