Widener University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Widener University?

Widener-yliopistossa viljelemme ylpeänä haastavia ja kulttuurisesti monimuotoisia oppimisympäristöjä, joissa tutkijat, johtaminen ja palvelu ovat etusijalla. Opetussuunnitelmasi liittyy yhteiskunnallisiin aiheisiin ja haastaa opiskelijat ottamaan sosiaalisen vastuun roolistaan nykypäivän globaalissa yhteiskunnassa.

Vuonna 1821 Chesterissa, Pennsylvaniassa perustettu Widener tunnustetaan kansallisesti sitoutumisestamme kansalaisyhteiskuntaan, palveluun ja sosiaaliseen vastuuseen. Yliopisto on sisällytetty Yhdysvaltain presidentin korkeakouluyhteisön kunnialuetteloon tunnustuksella joka vuosi sen perustamisesta lähtien vuonna 2006.

Tavoitteenamme on kehittää todellisia johtajia, jotka inspiroivat positiivista muutosta koko yhteisössämme.

Valmistuttuaan online-tutkintoa Wideneristä, olet täysin valmis perehtymään ammattikokemukseen, tietoon ja ajamaan eteenpäin urallasi ja johtamaan alaasi.

Tarjoamme seuraavat verkkotutkinnot joustavassa, innovatiivisessa muodossa:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Sosiaalityö (MSW)
  • Rekisteröitynyt sairaanhoitaja-kandidaatti (RN-BSN)

Ohjelmasta tai ammatista riippumatta laajemmassa koulutuksessa korostetaan käytännönläheistä oppimista pienissä luokissa, tarkoituksenmukaisia palveluoppimisprojekteja ja asiaan liittyvää työkokemusta.

Taloudellinen tuki Widener Universityssä

Widener University Online -opiskelijoille on saatavana taloudellista tukea, mukaan lukien liittovaltion lainat ja apurahat, koulutuskustannusten maksamiseksi. Työnantajan suorittamat lukukausimaksut voidaan myös tehdä päteville opiskelijoille, joilla on työnantajan asiakirjat.

Voit hakea taloudellista tukea ilmaisella hakemuksella liittovaltion opiskelijaapuun (FAFSA). Widener University -koodi on 003313.

Sijainnit

Chester

Osoite
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin