Winthrop University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Winthrop University on julkinen ja kattava yliopisto, joka on sitoutunut kuulumaan maan parhaimpiin instituutioihinsa. Kun harkitset Winthropia, löydät tiukan opetussuunnitelman ja kokenut tiedekunnan, jotka ovat kokonaan omistautuneet palvelun, huippuosaamisen, monimuotoisuuden arvoille ja vahvan yhteisön luomiselle opiskelijoille.

Koulutuskokemuksen avulla, joka sekoittaa ammatillisia ohjelmia, globaalia tietoisuutta ja kansalaisaktiivisuutta, Winthrop auttaa sinua kehittämään tietoja, taitoja ja arvoja, jotka rikastuttavat elämääsi ikuisesti ja valmistavat sinut siihen, mitä tulevaisuus omistaa.

Koulujen kohokohdat

 • Eteläisen korkeakoulujen liiton korkeakoulujen komission akkreditoima alueellisesti suoritettava ylioppilastutkinto, maisteri ja erikoistuminen.
 • Perustettu vuonna 1886.
 • Tarjoaa molemmat kampuksella sijaitsevat
 • Kaunis kampus Charlotten lähellä Rock Hillissä, Etelä-Carolinassa. Neo-Georgian arkkitehtuuri on lueteltu historiallisten paikkojen kansallisessa rekisterissä .
 • Yhteisökeskeinen ja erittäin arvostettu panoksestaan yleiseen etuun.

Sijoitukset ja tunnustaminen

 • Sijalla 8 Etelä julkisten yliopistojen ja 19. paras college veteraaneille US News
 • Sijalla 74. 673 instituutiosta panoksestaan yleisen edun hyväksi
 • The Princeton Review: n "Kaakkois-Parhaat" -luettelossa

Opiskelijaväestö

 • Opiskelijoiden ilmoittautuminen: 1 018 (syksyn 2016 tietojen perusteella)
 • Opiskelijoiden ilmoittautuminen: 5 091
 • Miesten ja naisten suhde: 30% / 70%
 • Monimuotoisuus: 37,5% yhdysvaltalaiset vähemmistöt
 • Opiskelijoiden / tiedekunnan suhde: 14: 1

Akkreditointi

Winthrop University on maakunnallisesti akkreditoinut eteläisen korkeakoulujen liiton korkeakoulujen korkeakoulututkinnon suorittaneita suorittaneita tutkintotodistuksia. Lisäksi monilla Winthropin yksittäisillä ohjelmilla on teollisuuden akkreditoijien erityislupa.

Taloudellinen tuki

Jatko-opiskelijat voivat saada liittovaltion lainoja. Hakemukseen opiskelijoiden on lähetettävä FAFSA käyttämällä Winthropin koulukoodia 003456.

Tehtävä

Winthrop University tarjoaa yksilöllisiä ja haastavia kansallisen tason perus-, jatko- ja jatkokoulutusohjelmia yhteydessä, joka on omistettu julkiselle palvelulle kansakunnalle ja Etelä-Carolinan osavaltiolle. Winthropin pitkäaikainen sitoutuminen ollakseen maan parhaimpia tyyppisiä instituutioita ohjaa jatkuvasti yliopiston tehtävää.

Perustuen 1800-luvun alkuperään erottuvana naisopistona, 2000-luvun Winthrop-yliopisto saavuttaa kansallisen merkityksen kilpailukykyisenä ja erottuvana, yhteiskoulutuksena, julkisena, kokonaisvaltaisena, arvoihin suuntautuneena instituutiona. Palvelun, huippuosaamisen, monimuotoisuuden, yhteisöllisyyden ja johtamisen arvot luovat perustan Winthropin jatkuvalle kehitykselle ja muokkaavat Winthropin jatkuvaa menestystä.

Winthrop ilmoittautuu saavutuksiin suuntautuneeksi, kulttuurisesti monimuotoiseksi ja sosiaalisesti vastuuntuntoiseksi opiskelijakunniksi rekrytoimalla opiskelijoita, joiden läsnäolo lisää monimuotoisuutta ja rikastuttaa. Winthrop on ylpeä siitä, että se on valintalaitos ryhmille, jotka ovat perinteisesti aliedustettuina monissa yliopistokampuksissa.

Sijainnit

Rock Hill

Osoite
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin